שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
@יהודה-דוד אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
שיהיה לי תקשורת עם בני אדם, הוואצפ הוא אמצעי התקשורת הנוח על רוב הציבור.
@test התכוון כנראה לשאול שהתוכן הלא טוב ימשיך להגיע אליך, רק דרך המייל.
-
מתגובתך אני מבין שאין לך וואצפ, אז אסביר, אם הייתי רוצה לצפות בתוכן לא טוב אז הייתי נשאר בוואצפ לשם מה אני מציע את השירות?
לכן אסביר לך שהוואצפ הוא מקום בילוי, ותכלס' גם מי שמחזיק וואצפ לפרנסתו על פי רוב הוא מבלה שם יותר מאשר מפרנס. בחדשות, בסרטונים מצחיקים ולאו דווקא בעייתים ואצ"ל חוסר צניעות, בברברת מיותרת וכו',כל זה יכול להגיע למייל אך זה לא קורה עקב הסרבול הקיים בהתכתבות מייל באופן יחסי מהוואצפ ששם אתה יכול לקבל בקלות ולשלוח בקלות. אך היות ורוב התקשורת נעשית עם בני אדם המחזיקים וואצפ הדבר נצרך לשני הצדדים, ולדעתי הדבר שווה בדיקה. -
מתגובתך אני מבין שאין לך וואצפ, אז אסביר, אם הייתי רוצה לצפות בתוכן לא טוב אז הייתי נשאר בוואצפ לשם מה אני מציע את השירות?
לכן אסביר לך שהוואצפ הוא מקום בילוי, ותכלס' גם מי שמחזיק וואצפ לפרנסתו על פי רוב הוא מבלה שם יותר מאשר מפרנס. בחדשות, בסרטונים מצחיקים ולאו דווקא בעייתים ואצ"ל חוסר צניעות, בברברת מיותרת וכו',כל זה יכול להגיע למייל אך זה לא קורה עקב הסרבול הקיים בהתכתבות מייל באופן יחסי מהוואצפ ששם אתה יכול לקבל בקלות ולשלוח בקלות. אך היות ורוב התקשורת נעשית עם בני אדם המחזיקים וואצפ הדבר נצרך לשני הצדדים, ולדעתי הדבר שווה בדיקה.אבל גם תכנים בעייתיים ממש יוכלו להגיע אל המייל.
-
א''כ לשם מה יש נטפרי? כדי לסנן תכנים בדיוק כפי שמסננים את שאר התכנים.
-
אמת. אבל קבצים מצורפים למייל, אינם מסוננים.
-
ההודעה למעשה היא הודעת מייל רגילה כמו שאר המיילים והתוכן שיתקבל בה הוא בדיוק כל תוכן שיכול להתקבל בכל מייל והסיבה שזה עובר דרך מייל תגרום פחות להתעסק בוואצפ ולהשתמש בו יותר לעניינים נצרכים כמו"כ אפשר להקים מסלול נפרד בתוספת עלות רק לשירות זה.
-
קיימים רעיונות נוספים כמו וואצפ מסונן כמו של חברת 'דלתא' או אפשרות שליחת סרטונים לבדיקה וכו'
-
ההודעה למעשה היא הודעת מייל רגילה כמו שאר המיילים והתוכן שיתקבל בה הוא בדיוק כל תוכן שיכול להתקבל בכל מייל והסיבה שזה עובר דרך מייל תגרום פחות להתעסק בוואצפ ולהשתמש בו יותר לעניינים נצרכים
לאדם מן השורה אין מידע על כתובות מייל שהוא יכול לקבל מהם חומר בעייתי. אבל אדם שמחובר לקבוצות וואצאפ, ויקבל מהם את החומר למייל, יש לו מאגר אדיר של מקורות בעייתיים.
-
מעכשיו אתה לא מחובר לוואצפ אין לך וואצפ שולחים לך למייל ואתה מקבל מהמייל. ואם היית מחובר אז אין שום בעיה להגביל את החיבור שיהיה ללא קבוצות (ששם עיקר הבעיה) או קבוצה רק של העבודה, הגבלה על מספר הסרטונים שאתה יכול לצפות ועוד דברים נוספים.
-
שוב צריך להבין שהדברים באים מנקודת הנחה שהשימוש בוואצפ הוא עניין של הכרח, והפתרונות המוצעים בשוק הם דיעבד של דיעבד. הרי כל הרעיון של נטפרי קם מתוך נקודת הנחה שאי אפשר להתעלם מהמציאות שהאינטרנט הוא אמצעי התתקשורת בו אנשים משתמשיםואי מציאת פתרון כמוה כבריחה למדבריות, הוא הדבר לגבי וואצפ והגיע הזמן שנטפרי תרים את הדגל ותציע פתרון מלכתחילה כפי שהיא עשתה להרבה דברים אף אחד לא עשה עוד.
-
@יהודה-דוד
יש פתרון כזה בשוק
תפנה לניק bris מפרוג או לניק 'פרסומון' מתחומים או מקצועות עש להם כזה שירות
בהצלחה -
@מן-המודיעין
הפתרון שאתה מדבר עליו, הוא פתרון להתחבר במחשב (ללא צורך בסמארטפון) לוואטסאפ רגיל ללא שום סינון/חסימה. -
@ליכט אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@מן-המודיעין
הפתרון שאתה מדבר עליו, הוא פתרון להתחבר במחשב (ללא צורך בסמארטפון) לוואטסאפ רגיל ללא שום סינון/חסימה.מה שפותח האכול ביקש זה היה וואצאפ שמגיע למייל
הוא לא ביקש סינון וכמו שהסביר שדרך המייל בגלל הסרבול יורד חלקמהבעייתיות של הואוצאפ -
@מן-המודיעין אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
מה שפותח האכול ביקש זה היה וואצאפ שמגיע למייל
אבל אתה מדבר על וואטסאפ רגיל לגמרי, שלא מגיע למייל כלל, אלא שזה פועל על מחשב במקום על סמארטפון.
-
@האברך אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אמת. אבל קבצים מצורפים למייל, אינם מסוננים.
הרי אפשר להגדיר שגם המייל יהיה מסונן, ותמונות שאינם קבצים מצורפים אלא בגוף ההודעה כן עוברים סינון.
-
מה שידוע לי וראיתי אצל אחד (וגם יודע איך עושים זאת) שהודעות שמגיעים למכשיר פעיל, מיד נשלחים למייל - זה בעצם דבר שכבר קיים.
לשלוח דרך המייל ושישלח למישהו מסוים כנראה גם קיים אך זה הרבה יותר מסורבל
אפשר לחסום סרטונים במכשיר ומסתמא זה יחסוך הרבה שריפת זמן (ועיניים) -
@מנתק אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
הרי אפשר להגדיר שגם המייל יהיה מסונן
אבל אפשר גם להגדיר שלא יהיה מסונן. ולכן לענ"ד אין לנטפרי מה להשקיע בפיתוח הזה (כבקשת @יהודה-דוד ).
-
@האברך אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
אבל אפשר גם להגדיר שלא יהיה מסונן. ולכן לענ"ד אין לנטפרי מה להשקיע בפיתוח הזה (כבקשת @יהודה-דוד ).
אבל אפשר להיות על קהילה שלא נותנת לעשות שינויים. א"נ להפקיד את הקוד ביד אחרים וכן שיהיה רשום לכתחילה עם טל' של מישהו אחר וכו' וכו' שלא תהיה לו אפשרות לשחזר קוד כי חסר לו פרטים בסיסיים וכיוצ"ב
-
רק תמונות מצורפות מסוננות, אבל סרטונים וקבצי PDF אינם מסוננים.
http://forum.netfree.link/topic/4998/סנן-תוכן-אישי -
@האברך אני ממש לא מבין התנגדתך הנחרצת.
אתן דוגמה: בפרוייקט כלשהוא שהייתי שותף בו, האדם האחראי היה עסוק עד מעל הראש, הוא לא היה קורא מיילים כמעט. מה שאין כן, הוא היה קורא ווטצאפים ללא הפסקה כי זה צמוד לו ושם הוא מתנהל, כמה שהתחננתי אליו שיפתח גם את המייל שלו מידי פעם.... הוא היה טוען שזה מסובך לו וטען כנגדי שאין שום הבדל בין מייל לווטצאפ ושאפסיק לבלבל את המוח... לך תסביר לו את ההבדל!אם רק היתה לי אפשרות לשלוח לו מייל וזה יגיע לו ישר לווטסאפ, וכן שהוא יענה לי באותה דרך. הייתי ממש רגוע, ועוד כמה כמוני לא היו צריכים לקנות מכשיר עם ווטצאפ.
לכך אני חושב שהרעיון של @יהודה-דוד פשוט מקסים! השאלה אם הוא ישים?