שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
@WEB-developer
@מן-המודיעין כתב שהוא יודע על פתרון שכזה
כלומר שהצדק עם @clickone -
@clickone אין כבר כיום שירות אוטומציה שעושה זאת? [אאל"ט זכור לי לאחרונה שהיה כתוב שוואצאפ עשו שינוי שמונע מאוטמציה מסויימת לעשות זאת
-
@חכם אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@WEB-developer
@מן-המודיעין כתב שהוא יודע על פתרון שכזה
כלומר שהצדק עם @clickoneביררתי פעם, כל מה שבריס ופרוסמון עושים זה שיהיה ווטסאפפ במחשב בלי צורך בסמארטפון או אימולטר על המחשב. בלי קשר לשליחה למייל או עם סינון תכנים וכדו'.
-
@WEB-developer אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@clickone אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
הפיתוח של מערכת כזו לוואטסאפ לא כזו פשוטה כמו שזה נראה.
לא פשוט או לא אפשרי
עד כמה שאני חיפשתי, ראיתי שוואטסאפ זו מערכת סגורה שלא מאפשרת אינטגרציה עם מערכות אחרות
יש לך אולי איזה טריק איך לעקוף את זה?אפשרי. (ביצעתי את זה בטסטים)
לא פשוט ודורש הרבה משאבים -
@הקטן אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
ביררתי פעם, כל מה שבריס ופרוסמון עושים זה שיהיה ווטסאפפ במחשב בלי צורך בסמארטפון או אימולטר על המחשב. בלי קשר לשליחה למייל או עם סינון תכנים וכדו'.
שזה אומר שזה וואטסאפ ווב.
המשמעות של זה שאם זה פתוח, השליטה נאבדת ואין בקרה, כולל שאין סינון מלל ותמונות. -
@clickone אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
כאחד שהתחיל לפתח כזו מערכת, וגילוי נאות, יש לי מערכת כזו להודעת סמס בתשלום,
יש לזה עלויות ישירות דיי גבוהות. ולכן ככל שתהיה כזו מערכת תהיה לזה עלות (ולא כמו קו כשר ברמי לוי שזה כמה שקלים, אלא אני מדבר על כמה עשרות ומעלה לחודש) כלפי לקוח הקצה.אני מכן לשלם 100 ש"ח לחודש על כזו אפשרות.
החיים עם ווטצאפ עולים יותר מזה.... -
פוסט זה נמחק! -
**@מטעמים
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
כאחד שהתחיל לפתח כזו מערכת, וגילוי נאות, יש לי מערכת כזו להודעת סמס בתשלום,
יש לזה עלויות ישירות דיי גבוהות. ולכן ככל שתהיה כזו מערכת תהיה לזה עלות (ולא כמו קו כשר ברמי לוי שזה כמה שקלים, אלא אני מדבר על כמה עשרות ומעלה לחודש) כלפי לקוח הקצה.אני מכן לשלם 100 ש"ח לחודש על כזו אפשרות.
החיים עם ווטצאפ עולים יותר מזה...הנני מסכים לגמרי שזה יהווה שירות חשוב מאד לרבים שצריכים את זה,
וגם שרבים יסכימו לשאת בעלות חודשית עד גבול סביר, כמו לכל שירות מנויים, ואנא תאיר עינינו, מה צריך להיות להערכתכם תוס' חודשית למנוי נטפרי לרכוש שירות זה,
בהנחה שיצטרפו עם הזמן 10000/30000/50000 מנויים.גם, האם תצטרכו לגבות גם דמי חיבור התחלתיים [שיוחזרו אם מבטלים תוך 14 יום לדוגמא], או לא.
אם העלות נסבלת, חושבני שרבים מאד ישתמשו ויודו לכם וכולם יהנו.
[במידה ויהי מושג במה מדובר כספית, ניתן לחשוב גם על גיוס תורם פילנטרוף, שיממן את הפיתוח/ השירות].
הריני כותב כל זה על אף, שאין לי וואטסאף אלא מתוך שהרבה חברים שלי יש להם, ואני עד למצוקתם, שניתנת לפתרון מוצלח בס"ד.**
-
אני לא חושב שזה כ"כ מסובך...
אני חושב על הקמת שרת נפרד שמקבל הודעות מייל ומתרגם אותם להודעות ווצאפ.אתן הדגמה:
נניח, ל'ראובן' יש רק מייל אבל אין לו ווטסאפ, והוא רוצה לשלוח הודעה ל'שמעון' שכן יש לו וואצאפ:
לשם כך תוקם מערכת שהיא תשלח את המסרון לשמעון.
לכל מנוי יהיה מס' וירטואלי.
למערכת תהיה כתובת מייל מסויימת, ראובן שולח מייל לכתובת המייל המדוברת, ובכותרת ההודעה (סאב טקסט) הוא שם את מס' הווצטאפ של שמעון, כך המערכת יודעת לנתב את ההודעה לשמעון תחת מס' וירטואלי שהיא הקצתה לראובן.
שמעון מצידו לא יודע מכלום, הוא באמת ובתמים חשב של'ראובן' הנ"ל יש מס' וואצאפ.. והוא משיב לו למספר הנ"ל.
ראובן מקבל מהמערכת הודעת מייל עם המסרון ששמעון שלח למספר הוירטואלי שלו.-ראובן משלם דמי מנוי למערכת הזאת בכל חודש בשמחה!
היתרונות במערכת הזאת:
-
התכנים מסוננים (דברים לא ראויים, ניבולי פה ואכמ"ל)
-
אין תעבורת סרטונים כלל.
-
אין חיבור לקבוצות.
-
אין התמכרות
אני לא חושב שזה כ"כ מורכב להקים כזה שרת, @magicode ו-@clickone (או שאני מחליף אותך עם מישהו אחר, עמו הסליחה..) הקימו דברים גדולים מזה פי כמה.
-
-
@מטעמים אני בלי ידע בזה בכלל
אבל למה אין חיבור לקבוצות, הרי יש מס' וירטואלי? -
אם הכל עובר דרך המערכת הזאת היא לעולם לא תאשר חיבור לקבוצה.
-
@מטעמים היא לא צריכה לאשר אפשר לצרף אותה לקבוצה בלי שהיא תצטרך לעשות כלום.
-
ברור. אבל באותה מידה היא יכולה להתנתק מקבוצה.
-
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
ברור. אבל באותה מידה היא יכולה להתנתק מקבוצה.
בן אדם יודע להיכן חובר ויכול להתנתק מערכת לא תמיד תוכל לדעת שחוברה לקבוצה, ותמיד יהיה אפשר לצרף שוב, אלא אם יחסמו את מי שמצרף ואין לדבר סוף.
-
@מטעמים איך היא תדע שזה קבוצה?
אפשר אולי לזהות אם נכנס הרבה הודעות מאותו המספר, אבל זה לא הרמטי -
מה אכפת אם זה קבוצה או לא? אם הכל מסונן הכל בסדר (ואולי יש לחשוש שקבוצה לא טובה, הסינון לא יתפוס הכל -מבחינת דיבור לא יפה)
-
@NDS
@מטעמים אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:היתרונות במערכת הזאת:
-
אין חיבור לקבוצות.
-
אין התמכרות
-
-
אני שמח שהדיון הוא רק לגבי חיבור לקבוצות. כן או לא.
הוספתי את זה כערך מוסף שאפשר להרוויח מזה.הרעיון הכללי של שרת קישור כזה מקובל? אני בטוח שיש בזה בעייתיות רק אני לא יודע מה, נחכה לחברה המומחים פה..
-
אפשר בקלות לעשות שליחת הודעות מהמייל או מדף מיוחד לוואצאפ.
שזה יגיע מטלפון אחד ובסוף ההודעה. יהיה כתוב
נשלח ע"י המערכת הודעות של נטפרי לוואצאפ.
לתשובה החזר מייל לכתובת dd@gmail.com או התקשר ל 972378739872זה טוב בשביל כל האנשים שאומרים לך בטלפון תשלח לי בוואצאפ.
אבל לעשות הפוך. זה נורא מסובך.
-
@magicode אפשר להכניס את זה להצעות להצבעה?