מדפסת+מייל+נטפרי
-
בעיני ראיתי אצל חבר שזה עובד. ואין לי מושג מה התשובה לתעודת אבטחה.
-
@NDS אמר במדפסת+מייל+נטפרי:
מישהו ביקש לברר האם קיים כזה דבר מדפסת שתוכל לסרוק מסמך ולשלוח אותה במייל. ואם קיים האם תהיה אפשרות שתעבוד עם נטפרי כי למשל יכניס תעודת אבטחה
פועל גם עם נטפרי, ראה בחנויות מחשבים עם מדפסות מתאימות לדוגמא Brother
-
יש לי ברוזאר שעובד בדרך כלל
-
@Chocolate אמר במדפסת+מייל+נטפרי:
יש לי ברוזאר שעובד בדרך כלל
קישור לדגם בבקשה
והוא גם לא רוצה לקנות תשתית של בזק וכדו' אלא שיעבוד עם סים (כנראה יצטרף ראוטר שתומך סים ויחבר את המדפסת לרואטר עם כבל ?) -
לי יש mfcl2740dw ,ומחבר להווייפיי
-
הוא לא רוצה שום אפשרות גישה לשאר אתרים כלל, האם אפשרי רק מייל בלבד גם אם ישתמש בחיבור שכולל אתרים? אגב איך בדיו ק זה עובד? מסך מגע ששם כותבים את הכתובת שאליו אתה רוצה לשלוח או שצריכים ללחוץ על מקשים כמו בפלא' שלוחצים הרבה פעמים עד שמגיעים לאות הנכונה?
-
@NDS אמר במדפסת+מייל+נטפרי:
הוא לא רוצה שום אפשרות גישה לשאר אתרים כלל, האם אפשרי רק מייל בלבד גם אם ישתמש בחיבור שכולל אתרים? אגב איך בדיו ק זה עובד? מסך מגע ששם כותבים את הכתובת שאליו אתה רוצה לשלוח או שצריכים ללחוץ על מקשים כמו בפלא' שלוחצים הרבה פעמים עד שמגיעים לאות הנכונה?
להמדפסת שלי יש אופציות להוריד דפים מעוד אתרים, אבל יש מhp דגמים עם מייל בלבד, אצלי הוא מסך מגע
-
יש לי מדפסת של 6830 hp אלחוטית ב wi fi
ואני יכול לקבל ולשלוח מיילים, ואין גישה בכלל לאתרים!בהצלחה.
-
@בערל אמר במדפסת+מייל+נטפרי:
יש לי מדפסת של 6830 hp אלחוטית ב wi fi
ואני יכול לקבל ולשלוח מיילים, ואין גישה בכלל לאתרים!בהצלחה.
אגב איך בדיו ק זה עובד? מסך מגע ששם כותבים את הכתובת שאליו אתה רוצה לשלוח או שצריכים ללחוץ על מקשים כמו בפלא' שלוחצים הרבה פעמים עד שמגיעים לאות הנכונה?
אגב החוו"ד בזאפ לא מרשימים בלש' המעטה מכשיר כנראה לא הכי הכי -
@NDS
מסך מגע עם מקלדת, ויש את כל האותיות.