איטיות נוראה ב019 בבני ברק
-
-
-
-
@אלי-TZA אמר באיטיות נוראה ב019 בבני ברק:
@מ-פינחסי @mdy תרגעו הוא לא גילה שום דבר חדש וחזקה על @האברך שאם ידע - יודיע.
הדברים גלויים ולא לכל דבר יש פתרון במיוחד שהרבה פעמים זה מאמץ גדול ולא נח לעקוף.אכן כך. לא מדובר בפירצה, אלא בדרכים פשוטות שידועות לכל, וכמו שכתב @אלי-TZA , לא לכל דבר יש פתרון. ויש דרכים שכרוכות במאמץ גדול.
-
@האברך אמר באיטיות נוראה ב019 בבני ברק:
ה"י. רגע אחד של פיתוי של היצה"ר, וגולשים למחוזות... (וגם עם wifree יש דרכים עוקפות ה"י).
אני חושב שעדיף לערוך את המילים האלו
מי שיודע יודע
מי שלא יודע עדיף שלא ידע שיש דרך להיות "מי שיודע יודע" -
חוזרים לנושא.
בשיחה עם 019. זה מה שאמרו לי "אין מה לעשות זה בעיות קליטה בפרטנר. תפנה אליהם" (יפה אה.?)
החלטתי לעבור. לאן עוברים הכי זול וקליטה טובה באזור בית הכנסת הגדול בני ברק מי יודע? -
טוב נראה שמי שיקום ויבצע מעשה
יפתח חברה חדשה או יעשה התקשרות עם חברה קיימת, ויגביל את מספר הלקוחות העומדים על שרת אחד, יצליח! גם עם המחיר יהיה יותר יקר בגלל זה, הוא עדיין שווה, ובכל מקרה זול יותר מקוויאגב, ב-X2ONE אמרו לי שיש להם גם חיבור קווי על תשתית של בזק במחיר של 50 ש"ח פלוס 15 לנטפרי, ומהירות הוא של 40 מגה לשניה, והוא ללא הגבלה,
יש תוכניות יותר טובות בקווי לא? -
@חים אמר באיטיות נוראה ב019 בבני ברק:
טוב נראה שמי שיקום ויבצע מעשה
יפתח חברה חדשה או יעשה התקשרות עם חברה קיימת, ויגביל את מספר הלקוחות העומדים על שרת אחד, יצליח! גם עם המחיר יהיה יותר יקר בגלל זה, הוא עדיין שווה, ובכל מקרה זול יותר מקוויאגב, ב-X2ONE אמרו לי שיש להם גם חיבור קווי על תשתית של בזק במחיר של 50 ש"ח פלוס 15 לנטפרי, ומהירות הוא של 40 מגה לשניה, והוא ללא הגבלה,
יש תוכניות יותר טובות בקווי לא?מה השאלה? יש לי כ75 מ"ב ב019 וגם בטריפל סי הבנתי שיש מהירות כזאת. ומי מדבר על הוט שאפשר להגיע לכ160 מ"ב
-
@חים
וגם המחירים פחות או יותר אותו דבר.. -
מה הכי טוב בסללולארי?
-
@mdy
לי יש חמישים ג'יגה פרטנר ואחרי השדרוג החדש שעשו סים כשר אני ממש מרוצה -
@סים-כשר בימים האחרונים השתפר מאד חיבור יציב ומהירות סבירה.
-
@חכם @ניק-ירושלמי אפשר לראות תוצאות של בדיקת מהירות?
תודה. -
@אלי-TZA
אני לא יודע איך מעלים תמונה אז אני כותב את התוצאות מעכשיו (אני בירושלים)
פינג:19
הורדה: 19.58
העלאה. 12.58 -
@חכם אמר באיטיות נוראה ב019 בבני ברק:
@mdy
לי יש חמישים ג'יגה פרטנר ואחרי השדרוג החדש שעשו סים כשר אני ממש מרוצהב019 זה גם פרטנר כך שכנראה זה לא ממש יעזור לי
-
@mdy
זה לא נכון
לסים כשר יש רוחב פס גדול יותר בפרטנר מ - 019 {בפרט לאחר השדרוג האחרון שלהם} ולכן יכול להיות יותר קליטה
זה אגב מסיבה פשוטה -
019 קונה מפרטנר גיגה ומוכר לאנשים {כך לפי מה שאני יודע } סים כשר משווק סימים של פרטנר בעצמם -
@חכם אמר באיטיות נוראה ב019 בבני ברק:
@mdy
זה לא נכון
לסים כשר יש רוחב פס גדול יותר בפרטנר מ - 019 {בפרט לאחר השדרוג האחרון שלהם} ולכן יכול להיות יותר קליטה
זה אגב מסיבה פשוטה -
019 קונה מפרטנר גיגה ומוכר לאנשים {כך לפי מה שאני יודע } סים כשר משווק סימים של פרטנר בעצמם@957 אתה מסכים איתו?
-
@WEB-developer בכל מקרה, רם אני עם פרטנר בסים כשר ולא מרגיש את הבעיות שכותבים פה חדשים לבקרים.
אה, בבני ברק... -
כולם בבני ברק מרוצים מסים כשר? יש שלא?
-
מישהו יודע אם החבילה של 50 ג'יגה ב50 ש"ח בסים כשר עדיין קיימת
כתוב בטבלת הספקים שהכמות מוגבלת