200.000 או 500.000
-
מה יהיה קודם? חצי מיליון פניות, או מאתיים אלף אתרים?
-
@מ-פינחסי 4,000 שנשארו ל200,000 אתרים זה 2% מ 196,000 שנבדקו,
100 מיליון שנשארו ל500 מיליון תמונות זה 20% מ400 מיליון שנבדקו כך שאם היחס בבדיקה נשאר זהה ה200,00 יגיע הרבה קודם. -
אני חשוב שקצת הגזמנו עם הפטריוטיות, לא צריך כל כמה דקות להזכיר כמה נטפרי טובים, וכמה הם הכי יעילים והכי כשרים וכו' וכו', זה ברור גם כך.
-
@לחיל-אומר אני לא חושב שזה פטריוטיות, יותר זה נראה התלהבות של מי שנמצא בנטפרי
-
@לחיל-אומר אמר ב200.000 או 500.000:
@מ-פינחסי 4,000 שנשארו ל200,000 אתרים זה 2% מ 196,000 שנבדקו,
100 מיליון שנשארו ל500 מיליון תמונות זה 20% מ400 מיליון שנבדקו כך שאם היחס בבדיקה נשאר זהה ה200,00 יגיע הרבה קודם.השאלה לא היתה על ה-500.000.000 תמונות, אלא על ה-500.000 פניות
-
@לחיל-אומר תראה, אני נמצא בנטפרי למעלה משנה מה אעשה שלא גומר להתלהב? כך גם, שאם בעבר חשבתי שנטפרי גבו ממני קצת יותר העדפתי של לעשות מזה עסק 'כי זה מגיע להם'. (אמנם לאחמ"כ עמדתי על טעותי והם לא גבו 1 אגורה יותר ממה שמגיע להם).
עיני בורקות בכל פעם כאשר מישהו משוחח איתי על נטפרי.. לא עובר יום שאני לא בודק מה החדשות שהחתדש כאן בנטפרי בפורום. אין מצב שאם אפגוש מישהו שמסונן עם נטפרי שלא אדבר איתו על זה למרות שאני מרגיש שהלה כבר רוצה להרפות מהנושא.....(זכיתי שהרבה מנויים יתחברו דרכי לנטפרי ביניהם גם מוסד גדול).
כך שאנו בכלל לא פטריותים שיוצאים רק להגנה בעת התקפה, אלא, חסידים... (גם אם המגבעת לא כזה).
חשוב להדגיש שבפרק זמן קצר נטפרי תהפוך לאימפריה שולטת ומקווה שלא תישתנה מדיניותה. בינתיים הם מוכיחים דרך נקיה ומבוטחת ללא אינטרסנטים שונים מלבד על האינטרס לשמר את את עם ישראל. -
@סמוי אמר ב200.000 או 500.000:
בפרק זמן קצר נטפרי תהפוך לאימפריה שולטת ומקווה שלא תישתנה מדיניותה. בינתיים הם מוכיחים דרך נקיה ומבוטחת ללא אינטרסנטים שונים
אין סיבה לחשוש בעז"ה.
-
-
-
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי חשב לפני שנתיים שיצאו משהו מכל הנטפרי הזה?
אמר לי מישהו שישב עם בכירי חברת סינון אחר לפני שנתיים בערך , והוא אמר לו תשמע, נטפרי סוחפת את כל הציבור החרדי, אם לא תצטרף למהלך כזה תרד די מהר מהמפה,
והוא צחק,אמר, לכשיגיעו ל-200 לקוחות הם יקרסו..
ועכשיו? הודו לשם כי טוב!
תודה לכל מערכת נטפרי ובראשם למורינו הרב @magicode !!!
ה' יצליח דרככם -
@חים אמר ב200.000 או 500.000:
אמר לי מישהו שישב עם בכירי חברת סינון אחר לפני שנתיים בערך , והוא אמר לו תשמע, נטפרי סוחפת את כל הציבור החרדי, אם לא תצטרף למהלך כזה תרד די מהר מהמפה,
והוא צחק,אמר, לכשיגיעו ל-200 לקוחות הם יקרסו..אני שמעתי א"ז באזניי, מפי בכיר מאוד בחב' xxxxx....
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום.