ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

אתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!

דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי
    8
    17
    2576
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • DovidStroh
      DovidStroh נערך לאחרונה על ידי MacroShadow

כהיום יש לי בנטפרי: חשבון נטפרי, חשבון פורום עברית וחשבון פורום אנגלית - האם אני צריך להיכנס שלש כניסות נפרדות?

בגוגל יש רעיון של את זה https://developers.google.com/identity/?hl=he - זה נותן להיכהס להרבה אתרים אם כניסה לגוגל בלבד ע"י שנותנים הרשאות לגוגל לכנס את המשתמש.

הרעיון: אולי נטפרי יכות לפתח תוכנה דומה: כל משתמש הנטפרי יבחור שם משתמש בפורום ואתר נטפרי יפתח את זה בשתי הפורמים. בכל כניסה לחשבון נטפרי גם יכנס באופן אוטומטי לחשבון פורום נטפרי.

מה חושבים?

D Stroh

6262 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
      • Chocolate
        Chocolate נערך לאחרונה על ידי

@Chocolate אמר בהתמכרות לנטפרי...:

@administrators אני חושב שאפשר לעשות שפתיחת חשבון בנטפרי יפתח לך גם יוזר בפורום אוטומטי (ולא יהיה אפשרות לפתוח משתמש רק בפורום) יש כבר כמה דרכים לבצע את זה עיינו,
        https://community.nodebb.org/topic/9082/how-to-integrate-existing-application-users-on-to-nodebb-so-that-they-need-not-register-again
        https://community.nodebb.org/topic/4093/nodebb-website-integration/5

Shutfim.com - Home For Jewish Professionals

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 6262
          6262 @DovidStroh נערך לאחרונה על ידי

@DovidStroh אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

כהיום יש לי בנטפרי: חשבון נטפרי, חשבון פורום עברית וחשבון פורום אנגלית - האם אני צריך להיכנס שלש כניסות נפרדות?

בגוגל יש רעיון של את זה https://developers.google.com/identity/?hl=he - זה נותן להיכהס להרבה אתרים אם כניסה לגוגל בלבד ע"י שנותנים הרשאות לגוגל לכנס את המשתמש.

הרעיון: אולי נטפרי יכות לפתח תוכנה דומה: כל משתמש הנטפרי יבחור שם משתמש בפורום ואתר נטפרי יפתח את זה בשתי הפורמים. בכל כניסה לחשבון נטפרי גם יכנס באופן אוטומטי לחשבון פורום נטפרי.

מה חושבים?

אם כבר אז כבר... למה לא לאפשר הזדהות מול כל אלו עם חשבון גוגל בלבד, לא לפתח מוצר דומה של נטפרי אלא להשתמש בכלי הזה של גוגל גם באתרים של נטפרי.

DovidStroh תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
          • DovidStroh
            DovidStroh @6262 נערך לאחרונה על ידי

@6262 גם רעיון אך עם הרעיון שלי זה גם מוסיף את זה לתהליך פתיחת חשבון בנטפרי. בנוסף זה יעבוד גם לאלו שחסמו אתרי גוגל ...

D Stroh

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • מ
              מ. פינחסי נערך לאחרונה על ידי

כהיום התמונת פרופיל שלי בפורום ובחשבון נטפרי זה אותה תמונה פרופיל.
              זה נבחר אוטומטי לפי האימייל.
              לעתים מישהו אחר בבית שולח פניה, אז הוא משנה את כתובת האימייל באופן זמני, ע"מ לקבל אימייל כשיש תגובה, ואז תמונת הפרופיל משתנה בחשבון נטפרי שלי בהתאם לאימייל.

מעלה ומוריד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מעלה ומוריד
                מעלה ומוריד @מ. פינחסי נערך לאחרונה על ידי

@מ-פינחסי אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

לעתים מישהו אחר בבית שולח פניה, אז הוא משנה את כתובת האימייל באופן זמני, ע"מ לקבל אימייל כשיש תגובה, ואז תמונת הפרופיל משתנה בחשבון נטפרי שלי בהתאם לאימייל.

זה עניין אחר.
                עדכנת את התמונה שלך דרך החשבון שלך בנטפרי, וזה ע"י gravatar, לכן זה הופע לך בפרום.

רוצה לנהל נכון את השימוש שלך באינטרנט? - פשוט תצביע..
                מוליך ומביא תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • מוליך ומביא
                  מוליך ומביא @מעלה ומוריד נערך לאחרונה על ידי מוליך ומביא

@מעלה-ומוריד אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

@מ-פינחסי אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

זה עניין אחר.
                  עדכנת את התמונה שלך דרך החשבון שלך בנטפרי, וזה ע"י gravatar, לכן זה הופע לך בפרום.

0_1547162042194_לייק.gif

מעמד מעלה ומוריד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • מעמד
                    מעמד @מוליך ומביא נערך לאחרונה על ידי מעמד

@מוליך-ומביא אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

@מעלה-ומוריד אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

זה עניין אחר.

0_1547074470258_19.ThumbsUp_960x663.gif

זה תמונת gif. צריך ללחוץ על לחצן ימני>פתח קישור בכרטיסיה חדשה
                    אגב, אתה אח של @מעלה-ומוריד ?
                    כמעט אותו סמל ! (או שזה אותו אחד שפתח עוד ניק ?!)

DovidStroh תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • DovidStroh
                      DovidStroh @מעמד נערך לאחרונה על ידי

@מעמד
                      http://forum.netfree.link/user/מעלה-ומוריד
                      0_1547075582899_136b00f5-3138-493a-9fad-39dfe964ebd5-image.png

D Stroh

מעמד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • מעמד
                        מעמד @DovidStroh נערך לאחרונה על ידי

@DovidStroh נכון
                        רק לפי התגובה זה נראה מישהו אחר.
                        אבל יכול להיות שזה אותו אחד

DovidStroh תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • DovidStroh
                          DovidStroh @מעמד נערך לאחרונה על ידי DovidStroh

@מעמד אם חשבון הפורום היה מחובר לחשבון נטפרי אולי גם לא יהיה יותר מניק אחד בפורום כי יהיה ניתן לפתוח חשבון בפורום רק דרח חשבון נטפרי... 🙂

D Stroh

חכם תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                          • חכם
                            חכם @DovidStroh נערך לאחרונה על ידי

@DovidStroh
                            ואותו האדם שלא זכה עדיין לעשות חשבון בנטפרי מה יהא עליו ?

• מ
                              מ. פינחסי נערך לאחרונה על ידי מ. פינחסי

@DovidStroh @חכם
                              אפשר לפתוח חשבון נטפרי גם בלי להשתמש בסינון, ואפשר לפתוח גם כמה חשבונות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • מעלה ומוריד
                                מעלה ומוריד נערך לאחרונה על ידי

@DovidStroh אמר באתו כניסה לחשבון נטפרי ונטפרי פורום? אם גוגל יכול אז נטפרי יכול!:

@מעמד אם חשבון הפורום היה מחובר לחשבון נטפרי אולי גם לא יהיה יותר מניק אחד בפורום כי יהיה ניתן לפתוח חשבון בפורום רק דרך חשבון נטפרי...

וכך היינו מתפטרים מכל המשועממים..

• מעלה ומוריד
                                  מעלה ומוריד @מוליך ומביא נערך לאחרונה על ידי

@מוליך-ומביא רק תדע להבא תמונת גיף מכניסים לפורום דרך כאן 0_1547114963683_197bd0ac-3711-4159-99a8-ea4701338c3c-image.png

מוליך ומביא תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • מוליך ומביא
                                    מוליך ומביא @מעלה ומוריד נערך לאחרונה על ידי

@מוליך-ומביא רק תדע להבא תמונת גיף מכניסים לפורום דרך כאן 0_1547114963683_197bd0ac-3711-4159-99a8-ea4701338c3c-image.png

לא עזר.

• מוליך ומביא
                                      מוליך ומביא נערך לאחרונה על ידי MacroShadow

נראה לי שחסמו עכשיו את האפשרות להעלות לכאן קבצי GIF ולכן מחקו את ההודעה של @מרדכי ושלי שהעלינו לכאן את הקבצי GIF והשאירו את ההודעה שלי שאי אפשר להעלות.

• פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון