הגבלת מחשב לרשת וייפיי מסוים
-
יש אופן לעשות את זה - במחשב שלא רוצים וייפרי ?
-
@NDS
אפשר .
אשמח לשמוע מהי הסיבה שלא רוצים wifree,
כמו כן יש לשים לב שזה לא מספק הגנה מלאה כמו תוכנת wifreeלהפעיל CMD כמנהל ולהריץ בתוכו את הפקודה המצורפת
במקום OpenWIFI יש לכתוב את שם הרשת המבוקשת.
יש לשים לב שמשתמש עם הרשאות מנהל יכול לבטל את זה.netsh wlan add filter permission=denyall networktype=infrastructure netsh wlan add filter permission=allow ssid="OpenWIFI" networktype=infrastructure
בבקשה
-
@957 אמר בהגבלת מחשב לרשת וייפיי מסוים:
@NDS
אפשר .
כמו כן יש לשים לב שזה לא מספק הגנה מלאה כמו תוכנת wifreeלהפעיל CMD כמנהל ולהריץ בתוכו את הפקודה המצורפת
יש לשים לב שמשתמש עם הרשאות מנהל יכול לבטל את זה.netsh wlan add filter permission=denyall networktype=infrastructure netsh wlan add filter permission=allow ssid="OpenWIFI" networktype=infrastructure
בבקשה
ואיך מגבילים את זה רק למשתמש מסוים?
-
@Chocolate אמר בהגבלת מחשב לרשת וייפיי מסוים:
netsh wlan add filter
כנראה שאפשר עם gpo
אני חושש שאולי אני גורם לאנשים שלא להתקין wifree -
0_1547380169438_מוחק את כל נקודות השחזור ומייצר חדשה.zip @957 אמר בהגבלת מחשב לרשת וייפיי מסוים:
@NDS
אפשר .
בבקשה
אח"כ להפעיל את זה
0_1547384858121_מוחק את כל נקודות השחזור ומייצר חדשה.zip -
@מנתק
אין בזה כל צורך, ואין לזה כל משמעות במקרה הנוכחי.
אם המשתמש הוא לא בעל הרשאות הוא לא יוכל לבצע שחזור מערכת, אם הוא בעל הרשאות שחזור מערכת לא יגן עליו. -
@מנתק
אין בזה כל צורך, ואין לזה כל משמעות במקרה הנוכחי.
אם המשתמש הוא לא בעל הרשאות הוא לא יוכל לבצע שחזור מערכת, אם הוא בעל הרשאות שחזור מערכת לא יגן עליו.לא הבנתי מה פי' שחזור מערכת לא יגן עליו.
הרי הפקודה שהעלית לא חסינה בפני שחזור מערכת (אם הוא בעל הרשאות) והכל יחזור לקדמותו, תקן אותי אם אני טועה -
@מנתק הוא התכוון שזה לא יגן עליו מגלישה לא מסוננת
כנלענ"ד -
@מנתק
בשביל לבטל את זה לא צריך לשחזר לנקודת שחזור
צריך להריץ את הפקודה ההפוכה,
גם אם מחקת נקודות שחזור משתמש בעל הרשאות יכול להחזיר את ההגדרה שרשמתי מעלה.
בקיצור אין בזה צורך ואין בזה תועלת. -
זה כן יכול להיות תועלתי במקרים מסויימים. הצורך ב-wifree הוא מאוד אינדיבידואלי ולצרכים שונים המשתנים בין צרכי המשתמשים.
-
@מ-פינחסי
כתבת מילים מאד כלליות שאי אפשר להתייחס אליהם מרוב שהם כלליות,
אשמח אם תוכל לפרט -
@מנתק
בשביל לבטל את זה לא צריך לשחזר לנקודת שחזור
צריך להריץ את הפקודה ההפוכה,
גם אם מחקת נקודות שחזור משתמש בעל הרשאות יכול להחזיר את ההגדרה שרשמתי מעלה.
בקיצור אין בזה צורך ואין בזה תועלת.אני מבין שמדובר על מחשב שרוצים שיבוא ה'מבין' ויגביל אותו בצורה מסוימת לרשת X - המשתמש הקבוע במחשב באופן רגיל לא אמור לדעת שזה מה שעשו וגם א"כ אין לו מושג איך מבטלים את זה ואיך עושים פעולה הפוכה. מה שכן הוא יודע שאתמול ושלשום היה אפשר להתחבר לכל רשת ולעשות שחזור מערכת אני חושב ש 90 אחוז ממשתמשי מחשב למעלה משנה יודעים איך לעשות את זה. לכן הצעתי איך לחסום את אפשרות השחזור
-
@957 במידה ורוצים שזה יגביל כל רשת בתנאי שתהיה יחד עם VPN [של נטפרי] זה אפשרי? איך עושים זאת?
תודה רבה! -
@aiib
מתקינים wifree -
@957 נניח ויש אדם שצריך (והיות והוא יר"ש אף קיבל אישור מרב) להשתמש בסינון אחר שאינו נטפרי.
ונניח ואותו אדם משתמש במחשב שבו משתמשים עוד כמה מבני משפחתו, שהם לא צריכים ב"ה רשת אחרת, אלא רק נטפרי.
בבית יש לו ראוטר מסונן נטפרי, והוא משתמש עם נטסטיק.
אז הוא פותח חשבון אחר וחוסם את הגלישה לרשתות שאינן נטפרי רק במשתמשים האחרים -
@957 את זה אני יודע...
אני מדבר על אחותי [אצלי זה לא עוזר הפתרון שלך...] שאצלה במשרד יש אתרוג וארגנתי לה נטפרי- VPN אלא שהיא יכולה להתנתק בשניות.
לכן שאלתי.
יש פתרון אחר חוץ ממה שאתה מציע?! -
@NDS אגב מי שבאמת צריך כזה דבר, יש שיטה נוספת ע"י תוכנה חיצונית שא"א לשנות אותה אלא ע"י קוד
-
@aiib
ומה הבעיה להתקין wifree -
@מנתק תוכל לתת יותר פרטים?
תודה -
@957 עשיתי לך משהו רע?!....
לא ראיתי ששאלת וחקרת את DNS כמו שאתה עושה לי...
וכאילו שאתה לא מכיר אותי...
עריכה: כמובן הכל ב: