תגובת חברת X2ONE
-
@אלי-TZA
התכוונתי שזה "מסביר את ההתנהלות המבישה" הכוונה שלי הייתה לא להבין אותו שהוא צודק אלא להפך להסביר למה הוא עשה דברים כאלו הזויים וברוטליים -
מי שאומר שהם ציפו לניצול נמוך הוא רק מבאר כמה הם טעו, וכמה הציבור לא אשם.
התוכנית הזו עלתה 50 ש"ח שזה יקר למשתמש הממוצע,
כל מי שהצטרף, היה בהכרח משתמש כבד, אחרת היה לו ב45 ש"ח חבילה נורמלית גדולה. אין לזה שום קשר עם עובדת חרדיותם או נטפריותם של המשתמשים.
יתירה מזאת, התפרסם ש500 גיגה זה לא מדוייק אלא צורת פרסום, ובפועל אין הגבלה בכלל. לכן הבודדים המשונים (שקיימים בכל מגזר) שצורכים מאות גיגה עברו גם הם לחברה זו.
לחברות אחרות יש מגנון פשוט לאיתור מי שחרג, ואף חברה זו נזכרה בקיום האפשרות הזו אבל רק באיחור ונגד כולם, במקום להפעיל אותו בזמן נגד "הגולשים הרעים והנוראיים והנצלנים". -
כמי שמכיר קצת את השוק הזה לא הופתעתי בכלל מתגובתם
כתבתי את הפוסט הזה מיד כשהסיפור איתם התפוצץ -
" @חכם עיניו בראשו"
-
אגב כל הסיפור עם X2ONE הכנתי איזה סקר ( אנונימי לחלוטין ) דרך איזה ספק משתמשים באי פורום זה {לקיים מה שנאמר "אחרי רבים להטות"}.
רק שאיני יודע האם זה יהיה בסדר להעלותו פה מצד מנהלי הפורום היקרים
אשמח לתגובה
@administrators
@GolanArt -
@חכם זכורני שכבר עשו מעין זה בעבר ( @ליכט).
עריכה: http://forum.netfree.link/topic/2002 -
@חכם אמר בתגובת חברת X2ONE:
אגב כל הסיפור עם X2ONE הכנתי איזה סקר ( אנונימי לחלוטין ) דרך איזה ספק משתמשים באי פורום זה {לקיים מה שנאמר "אחרי רבים להטות"}.
רק שאיני יודע האם זה יהיה בסדר להעלותו פה מצד מנהלי הפורום היקרים
אשמח לתגובה
@administrators
@GolanArtאם הסקר לא יהיה מפולח לפי מיקום גיאוגרפי, יהיה אפשר לעטוף איתו דגים.
-
@מ-פינחסי
אכן אני רואה שהיה לפני יותר משנה {http://forum.netfree.link/post/26352} אך הוא כבר לא קיים
אני מסיק מכך שזה בסדר להעלות סקר שכזה ...
אני יעלה אותו בנושא חדש
נ.ב. האם ראוי להוסיף שאלה על שביעות רצון ? -
צריך שיהיה: מיקום, ספק, חבילה (מהירות), קווי/סלולרי, אולי גם סוכן דרכו הצטרפו, מרוצה/לא מרוצה, מקום להערות.
אני חושב שאצל @shraga היה עוד דברים אבל אני לא זוכר -
-
@מ-פינחסי
הכל יש כבר חוץ ממיקום
אני מוסיף עכשיו -
@חים שקיפות, ושלקוחות ידעו למי הכי נח להצטרף
-
@חים
על ''מיליארד סינים לא טועים'' שמעת ? -
-
@חים
החכם שעיניו בראשו לא רוצה לטעות ולכן הוא רוצה לבדוק מה מיליארד הסינים עושים -
-
@חכם אין פה כלום כמעט
-
@חכם
@מ-פינחסי אמר בתגובת חברת X2ONE:צריך שיהיה: מיקום, ספק, חבילה (מהירות), קווי/סלולרי, אולי גם סוכן דרכו הצטרפו, מרוצה/לא מרוצה, מקום להערות.
-
-
@חכם אם תעשה סקר בפרוג ותפנה אליו מכאן, תרויח שלא יצביעו פעמיים דרך כמה חשבונות גוגל, אין שם כמעט ניקים כפולים שיכולים להגיב, וגם תרויח את כל הנטפראים שלא מעיינים פה ויש הרבה כאלו.