אין סינון באתרים מאובטחים
-
באתרים מאובטחים כמו למשל באתר משרד החינוך, שמורים רבים נאלצים להכנס לשם לצורך הקלדת ציונים וכיו"ב מצאתי שאין סינון על התמונות. בפניות נטפרי כתבו לי: הבעיה ידועה מדובר באתר מאובטח שדרוש פיתוח נוסף.
זה נחוץ ודחוף מאוד מצד השימוש המקצועי באתר זה, האתר פתוח ומאידך לא מסונן -
אני לא יודע על איזה בעיה אתה מדבר,
אבל באתרים מאובטחים (כל אתר שני באינטרנט) יש בהחלט סינון תמונות, כך שיש בעיה בהבנת הבעיה או בניסוח שלה. -
אני לא יודע על מה מדובר. כי לא הבאת מספר פניה.
אבל קורה לפעמים שיש אתרים מאובטחים שאי אפשר לסנן אותם בגלל שהקליינט גם צריך תעודה כדי להיכנס לאתר כמו כרטיס חכם.
במקרה כזה הפיתוח לא ישים.
אני מאמין שהתמונות לא גרועות אלא זה מסתכם בתמונות שיש שם נשים. אם זה פוגעני ניתן לפנות למשרד החינוך ולבקש מהם שיסירו את התמונות הפוגעניות. -
אולי ניסוח הבעיה לא היה ברור, אבל זה מה שענו לי בפניות, אני מדבר על אתר מנבסנט. מס' הפניה היה #499330
חוץ מזה הניסוח "שהתמונות לא גרועות אלא זה מסתכם בתמונות שיש שם נשים". היה מאוד מאכזב מבחינתי, לא בשביל זה קמה נטפרי שגם תמונות נשים לא נצטרך לראות, וכי סתם תמונה של אישה, זה לא מספיק גרוע? -
@Shaym
מתי שאפשר. אם אי אפשר וזה לא ישים. לא צריך לדפוק את הראש בקיר.
זה לא עבירה ללכת ברחוב. -
אז לגבי האתר שבפניה, זה לא ישים?
-
גם אם אי אפשר לסנן בצד הספק, תמיד אפשר למחוק תמונה בצד הלקוח (כלומר להגיד לדפדפן לא להציג תמונה מסויימת), לכאורה, (אם לא מדובר בפלאש או משהו כעי"ז).
(זה גם מצריך פיתוח מסויים והפתרון בינתיים לא קיים) -
שמה זה לא יישים. כל פיענוח יגרום לאתר לא לעבוד.
תשלח לינק לתמונה ממש. אולי יהיה אפשר.
אבל זה רק אולי. -
תבדקו האם הגלישה שלכם לאתר מנבס מתבצע דרך נטפרי ולא דרך ספק בזק בינלאומי,
-
@957
יש לי רק נטפרי. -
@magicode
לשלוח לכאן או לפניות? -
תשלח בפניות
-
@Shaym לכאורה עדיף לפניות ולכתוב פה ששלחת שם
-
@magicode
שלחתי -
@Shaym אמר באין סינון באתרים מאובטחים:
@957
יש לי רק נטפרי.עד לפני כמה ימים משרד החינוך הגביל שימוש באתר רק דרך ספק של מערכת קישורים של בזק בינלאומי,
תבדוק את זה שוב -
@957
לבדוק את מה?
אני גולש ממחשב של נטפרי -
@Shaym יש לך wifree?
-
@מ-פינחסי
לא. למה? -
@Shaym תיכנס לאתר של משרד החינוך, ואח"כ תלחץ על הלינק הבא: http://netfree.link/start#/auto-check-problems
-
@מ-פינחסי
כותב הבדיקה עברה בהצלחה
לא נמצאו בעיות