שגיאה בחיבור VPN
-
@shraga אמר בשגיאה בחיבור VPN:
nslookup s.il1.nfaw.netfree.link
תודה רבה!!
אבל השגיאה עדיין קיימת.. ב IP שונה -
התעלומה היא שבגלל שדרך נטפרי אפשר לגשת לרשימה מצומצמת של DNS מוכרים.
8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
9.9.9.9אם אתה ניגש לכתובת אחרת אתה מופנה ל .8.8.8.8 ולכן תמיד זה עובד.
אבל אם אני עושה טסט לא בנטפרי דרך שרת לינוקס.
זה התוצאה שאני מקבל.dig s.il1.nfaw.netfree.link @ns1.neto.net.il ; <<>> DiG 9.10.3-P4-Ubuntu <<>> s.il1.nfaw.netfree.link @ns1.neto.net.il ;; global options: +cmd ;; Got answer: ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: REFUSED, id: 48925 ;; flags: qr rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1 ;; WARNING: recursion requested but not available ;; OPT PSEUDOSECTION: ; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096 ;; QUESTION SECTION: ;s.il1.nfaw.netfree.link. IN A ;; Query time: 68 msec ;; SERVER: 213.151.32.72#53(213.151.32.72) ;; WHEN: Wed Jan 30 18:06:25 UTC 2019 ;; MSG SIZE rcvd: 52
שרת 97.97.97.77 בכלל לא מגיב. כנראה הוא לא זמין ברשת הרגילה.
-
@יוניבני אמר בשגיאה בחיבור VPN:
אבל השגיאה עדיין קיימת.. ב IP שונה
עכשיו שעניין ה-IP סודר צריך לדבר עם אתרוג שוב.
-
זה כשרימון הוציאו אותי מהחסימה, עדין שגיאה 807..
הם טוענים שייתכן שלא אפשרי להתחבר לשני סינונים, אפילו שזה עבד בעבר...
אני חושש שזה משהו ברואטר...נציג מומחה הוציא אותי מחוץ למערכות רימון/אתרוג, ועדין הופיעה שגיאה (הבנתי שאצלם הופיע שגיאת התקשרות), כך שרוב הסיכויים שזה בעיה בראוטר. איפה אני יכול לשנות משהו בראוטר לזה?
תודה רבה!!
-
@יוניבני
מוזר,
שרת הdns שלך הוא כתובת מקומית של IPV6
https://ipinfo.io/fe80::76da:daff:fe0b:9d9f
אתה יודע להגדיר dns בראוטר? במחשב מוגדר הdns של גוגל?
אם אתה רוצה, תפתח פניה ואני אבדוק בשליטה את כל האופציות -
-
@יוניבני מספר פניה?
-
פוסט זה נמחק! -
-
@יוניבני
לילה טוב
סליחה על ההקפצה לי יש פון של הדרן עם גוגל של נטפרי ויש לי את אותה הבעיה אציין שיש לי חבר שההית שלו גם יש לו אתרוג ושם אני דוקא מצליח לחבר את הוי פי אן כשהטלפון מחובר לראוטר של אתרוג אבל אצלי בבית לא מצליח לחבר את הv.p.n בכלל אשמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור
פחות הבנתי את המושגים כאן ....