יש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי)
-
כולכם צודקים אבל בהתחשב בזה שכל מנהל שיפתח את הפורום הנהדר מה שהוא יראה זה המון המון תלונות על איטיות הוא לא יבין את ההבדל בין סלולרי לקווי ופשוט יענה אני צריך רשת רצופה ללא תקלות כל שבוע
-
@מעמד אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
לא נעים לי ללכת אליו ולהציע לו את נטפרי
??????
-
@מ-פינחסי כי זה כאילו שאני מתערב לו בעניני המשרד !
ולא בגלל שאולי אני מתבייש בנטפרי (אם זה מה שהתכוונת בסימן השאלה) -
אולי צריך להציע למנהלים, לפתוח דף עם לוגואים של חברות ומוסדות שמחוברים לנטפרי,
זה יכול להוות תמריץ חשוב לכל מוסד או עסק שמגיע מאותו תחום כשהוא רואה שאנשים כמוהו מחוברים לנטפרי ומרוצים.
כמובן שהפרסום צריך להיות בהסכמת הלקוחות. -
@a0533057932 אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
כולכם צודקים אבל בהתחשב בזה שכל מנהל שיפתח את הפורום הנהדר מה שהוא יראה זה המון המון תלונות על איטיות הוא לא יבין את ההבדל בין סלולרי לקווי ופשוט יענה אני צריך רשת רצופה ללא תקלות כל שבוע
אתה בנטפרי?
בקוי?
היה לך פעם אינטרנט אחר? -
@נטפריס אני הייתי תקופה ארוכה מאד בסלולרי ואני מאד נהנתי
כרגע למרבה הצער והכאב אני נאלצתי לעבור ל נטספארק עקב כך שעדין אין אפשרות לסינון אנדרואיד
אולם אני משתדל לעקוב אחר הפורום כל יום
מה שאני רואה בעיקר (בשבוע שבועים האחרונים פחות) זה תלונות על 019 על x2one על אי אפשרות לתפוס את rl וכד' על הגבלת עדכוני ווינדוס בלי לשאול את הלקוחות וכד'
לאדם פשוט זה נראה מרתיע -
נטפרי אכן לא תומכת רשמית באנדרואיד לבינתיים, זה לא נוגע לפה.
באינטרנט סלולרי גם בספקים של אינטרנט פתוח יש חסימות לעדכונים.
באינטרנט קוי זה אכן לא מצוי, זו הייתה הגבלה מכוונת בRL שזה ספק אחד, יש שלושה ספקים בהם לא הייתה כזו חסימה, וגם בRL הבעיה כבר לא קיימת.
בא נאמר ככה, כל ספק אם היה לו פורום שהיית עוקב אחריו כל יום, היית רואה הרבה דברים מרתיעים. אולי לכן הם לא מתחזקים פורום (היה להם פעם נראה לי...). -
@נטפריס תעשה חיפוש בפורום אחר המילה איטיות
-
@a0533057932 איזה מוסד אתה מכיר שמשתמש באינטרנט סלולרי?
-
@a0533057932 אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
@נטפריס תעשה חיפוש בפורום אחר המילה איטיות
אתה מציע שנסגור את הפורום?
שנמחק הודעות בהם יש תחושה שמעלה חשש למנהל המשוטט פה?
או שאתה מעמת אותי עם העובדות שנטפרי איטית יותר?@נטפריס אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
בא נאמר ככה, כל ספק אם היה לו פורום שהיית עוקב אחריו על יום, היית רואה הרבה דברים מרתיעים. אולי לכן הם לא מתחזקים פורום (היה להם פעם נראה לי...).
-
סליחה, אני לא מבין למה כולם נטפלים ל@a0533057932 ?
נ"ל שדבריו הוצאו מהקשרם, הוא לא התלונן על נטפרי. הוא הציג קושי פוטנציאלי בהעברת מנהלים לנטפרי, כי הם יכולים לטעות שיש בעיות גם בקווי (כאשר לפי האמת 99 אחוז מהתלונות הם לגבי סלולארי). זהו. -
@yzahn למה נטפלים? מנסים לענות על שאלתו, ואני לא בטוח שהוא התכוון רק לסלולרי (שום סלולרי לא יציב ושם מוסד לא מתחבר לסלולרי).
חברה אחת מפרסמת כעת על אינטרנט "יציב וחזק, סוס עבודה". הדבר היחיד שהיה נדרש ממנה בשביל לפתוח את המסלול הזה, זו עבודת הקריאייטיב והגרפיקה (ואפילו בזה הם לא עשו את העבודה כמו שצריך).
באינטרנט קוי אם יש בכלל נושא של יציבות וחוזק זה נטו איכות הציוד וכח האדם של הספק, כולם יציבים וכולם חזקים במידה די דומה (ולא במסלול שרירותי שהספק מכריז עליו). -
@נטפריס או שיש לי בעיה בהבנת הנקרא או שיש לך
אני לא ראיתי שאלה, אני ראיתי שהוא הצביע על קושי פוטנציאלי מסויים שיכול להיות בשיכנוע מנהלים לעבור לנטפרי.אבל בהתחשב בזה ש כל מנהל שיפתח את הפורום הנהדר מה שהוא יראה זה המון המון תלונות על איטיות הוא לא יבין את ההבדל בין סלולרי לקווי ופשוט יענה אני צריך רשת רצופה ללא תקלות כל שבוע
-
אמר לי השבוע מישהו שמחזיק ברשותו שלוש חניות שהוא באמצע להעביר את כולם לסינון אחר בגלל שאין לו ספק נורמלי (אני שומע את זה הרבה)
-
@Chocolate טוב, עכשיו כבר מותר ל@נטפריס להתקומם.... זה כבר תלונה ישירה
-
@Chocolate אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
בגלל שאין לו ספק נורמלי
מה לא נורמלי בספקים הקיימים?
-
אמר לי השבוע מישהו שמחזיק ברשותו שלוש חניות שהוא באמצע להעביר את כולם לסינון אחר בגלל שאין לו ספק נורמלי (אני שומע את זה הרבה)
הניסיון שלי לימד אותי שהוא יגלה שהוא צודק גם לגבי היתר ויחזור.
-
@Chocolate ממש מוזר, אני אישית משתמש ב 019 ומלבד תקופה קצרה שהיתה איטיות מידי פעם העסק נוסע ללא תקלות כמעט, בכל מקרה פחות ממה שהיה לי כשהייתי מחובר לספקים אחרים לפני עידן נטפרי.
במוסד שאני עובד בו משתמשים בספק RL וגם שם כמעט אין בעיות וכשיש התגובה של RL לא נופלת והרבה פעמים עולה על כל ספק אחר בשוק.
בסים כשר יש שירות מעולה בדרך כלל למיטב נסיוני עם השרות בסלולר שם, ומן הסתם זה אותו דבר גם בחיבור הקווי.קורה שיש תקלות אבל זה קורה בכל ספק ובכל תחום, נראה לי שפשוט נח יותר להפיל את זה על הסינון... (וכשעל הסינון עצמו אפילו מלאך רע עונה אמן.. מוצאים שעיר לעזעזאל אחר..)
-
@נטפריס אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
הניסיון שלי לימד אותי שהוא יגלה שהוא צודק גם לגבי היתר ויחזור.
דווקא לא נראה לי, הוא הולך על סינון על המכשירים ולא על הקו
@shraga אמר ביש כאן מישהו שקשור לחינוך העצמאי ? (הנידון - צירופם לנטפרי):
מה לא נורמלי בספקים הקיימים?
הוא היה לקוח מרוצה בRL שנתיים אבל לאחרונה התמיכה שמה ירדה (כך לטענתו), ועד שמגיעים למי שבאמת מבין זה סיוט שלם,
דווקא זה היה אחד מהסיבות שהוא עוזב יש עוד סיבה, תמיכה בנטפרי אבל זה כבר שיחה נפרדת -
פוסט זה נמחק!