בנדל של בזק עם RL
-
שלום רב,
אם זה לא נושא חשוב בשביל "נושא חדש", אנא מחקו אותורק רציתי לומר, שב"ויקי" מופיע שיש בנדל של בזק עם RL
התחברתי לפני כמה שבועות דרך RL, ואין בנדל עם בזקפשוט הסתמכתי על מה שיש באתר, והיה לי מוזר לשמוע מ RL שהם לא מבינים מה אני רוצה מהם...
אז אולי אפשר לערוך את זהתודה גדולה לכל העוסקים במלאכה !
-
@ronbad
יש ויש.
אני כותב לך עכשיו ממחשב שמחובר ל-RL עם בנדל של בזק. -
@ronbad
קוראים לזה "שוק סיטונאי"
תתקשר ל RL שוב ותשאל האם יש להם "שוק סיטונאי" -
תודה על התגובות
לי זה כבר לא משנה, כבר הזמנתי קודם כל את "בזק" כספק, ובד בבד התקשרתי לRL בכדי לקבל משתמש וסיסמא.התקשרתי לפני כן פעמיים או שלוש, ואמרתי להם שאני רואה באתר שיש בנדל, וגם ציינתי את המחיר.
נתקלתי באותה תשובה כל פעם...אולי הייתי צריך לומר את המילים "שוק סיטונאי"...
תודה רבה
-
@magicode אמר בבנדל של בזק עם RL:
קוראים לזה "שוק סיטונאי"
תתקשר ל RL שוב ותשאל האם יש להם "שוק סיטונאי"א"כ מומלץ לעדכן בויקי את השם 'שוק סיטונאי'.
@ronbad אמר בבנדל של בזק עם RL:
התקשרתי לפני כן פעמיים או שלוש, ואמרתי להם שאני רואה באתר שיש בנדל, וגם ציינתי את המחיר.
נתקלתי באותה תשובה כל פעם...
אולי הייתי צריך לומר את המילים "שוק סיטונאי"... -
@ronbad אמר בבנדל של בזק עם RL:
לי זה כבר לא משנה, כבר הזמנתי קודם כל את "בזק" כספק, ובד בבד התקשרתי לRL בכדי לקבל משתמש וסיסמא.
לא תצטער על זה, זה הכי טוב ככה.
לא שווה החסכון של 40 ₪ לחודש מול השירות שאתה (לא) מקבל כשאתה בשוק סיטונאי.
מניסיון מר וכואב. -
@משרדי מה זה אומר שוק סיטונאי? ומה החיסרון בזה?
-
@לחיל-אומר
שוק סיטונאי=בנדל.
החסרון שאתה לא לקוח של בזק אלא של הספק המעביר את התשלום עבור התשתית לבזק.
לבזק הרבה יותר חשוב הלקוחות שלה מאשר הלקוחות של הספקים שם הם מרווחים הרבה פחות. -
@משרדי מפותח האשכול נשמע שהוא תפס [ואין לי מושג למה, אולי באמת יש מציאות כזו] שאתה לקוח של בזק בנוגע לתשתית אלא שבזק ישלה הסכמים עם מישהו אחר בנוגע לאספקת האינטרנט.
לכן הוא הזמין תשתית בזק וחשב שמRL הוא רק צריך איזו כניסה דרך הספק שלהם,
בעוד שבפועל זה בדיוק הפוך, אתה לקוח של הספק והוא מביא לך את התשתית מבזק.
אולי באמת "בנדל" ו"שוק סיטונאי" זה שני מושגים שונים, או ש @ronbad יבאר לנו מה ההו"א שלו. -
@שלום-על-ישראל לבזק ובזק בינלאומי לדוגמה, יש הסכם שמשלמים על ספק + תשתית בחשבונית אחת, אבל זה שירות נפרד לחלוטין.
-
@שלום-על-ישראל אמר בבנדל של בזק עם RL:
ההו"א שלו.
ההוה אמינא שלי הייתה לא ברורה. כשחשבתי שיש "בנדל" של RL ו"בזק", זה מה שרציתי לעשות, כי זה נשמע הכי נח בהתחברות, פשוט להתקשר ל RL ולשלם דרכם, וכל הפרטים דרכם. (לא חשבתי על זה שבתקלות אצטרך לפנות דרכם והם פונים לבזק וכו')
לקח לי כמה ימים להבין מה ההבדל בין תשתית לבין ספק.
כשהתקשרתי ל RL הנציגה אמרה שהם ספק בלבד, ואני צריך שתהיה לי תשתית. אז פשוט זה מה שעשיתי, התקשרתי ל"בזק" וביקשתי תשתית איננטרנט בלבד (הם קצת התפלאו בטלפון), ובינתיים גם התקשרתי ל RL ונתתי פרטי תשלום וכו' וקיבלתי שם משתמש וסיסמא.
כשהגיע לאחר יומיים טכנאי "בזק", לתשתית, הוא חיבר את התשתית ווידא שהראוטר עובד, ופשוט הזנו ביחד את שם המשתמש והסיסמא שקיבלתי מ RL (פעם ראשונה שהטכנאי שמע על החברה ועל סינון נט-פרי [עיר חילונית] ) והכל פשוט עבד בצורה נפלאה.
ישר קיבלתי את הדף של נט-פרי .הייתי ממליץ להוסיף את הדרך הזו לויקי. [ נכון שיש את הטבלה שמראה שאפשר לשלם על ספק בלבד, וזה בעצם היינו הך, אבל למשתמשים שלא מבינים כ"כ הרבה, כמוני, זה מועיל מאד לרשום הכל כמו לילד בכתה א' ]
-
@ronbad הכל טוב חוץ מהמחיר, בנדל עולה 100 ש"ח למאה מגה, כמה עלה לך התשתית והספק כל אחד בנפרד?
לכן אני חושב שנטפרי צריכים לשווק את האינטרנט בעצמם (כמו כל הסינונים). -
תשתית 15 מגה עלתה לי 75 ש"ח לבזק
ספק RL - עלה 37 ש"ח (ועוד 15 ש"ח סינון לנט-פרי) -
@ronbad סה"כ 127 בנדל 15 מגה עולה 80 שח פלוס נטפרי 95, לא חבל?