אנטי וירוס
-
יש כאן מישהו שמשתמש באנטי וירוס החינמי של avast?
בזמן האחרון נוצרות לי המון בעיות בגלישה ונראה לי שזה בגלל האנטי וירוס.
אשמח לשמוע האם עוד מישהו משתמש בו והאם הוא נתקל בבעיה.
תודה רבה!
(ואם הבעיה בו, על מה אתם ממליצים בתור תחליף?) -
-
אני משתמש באווסט החינמי בלי בעיות.
אכן, בהגדרות>רכיבים, ביטלתי כמה דברים שם כמו מגן האינטרנט ועוד דברים. יכול להיות שזה קשור, תנסה. -
@nyb זה נראה מוזר. אני בשני מחשבים ועובוד מצויין
-
אם כבר 'אנטי וירוס' למישהו יש מידע על האמינות של Windows Defender (אנטי וירוס של מייקרוספט)
-
@איצ
הוא נחמד מאד בשביל לחסום תוכנות שמאפשרות אקטיבציה לא חוקית של וינדוס.. ולמנוע את הוירוס של הקיצורי דרך (וגם זה עם עדכונים, ולא כפי שמגיע בהתקנה של גירסת 10 המקורית) מעבר לזה, במיוחד עם וירוסים שיושבים בעורך הרישום ומשנים מנוע חיפוש ברירת מחדל וכו' שזה מה שנפוץ היום - הוא לא יודע להתמודד.
המשמעות של זה שאם אתה לא מתקין שום תוכנה חיצונית מהאינטרנט, ורק רוצה להגן מוירוסים שנפוצו בעבר בציבור החרדי - זה מספיק. אבל בשביל הגנה אמיתית צריך הרבה יותר מאשר avast אפילו. -
@5566NEWbrs אמר באנטי וירוס:
@איצ
הוא נחמד מאד בשביל לחסום תוכנות שמאפשרות אקטיבציה לא חוקית של וינדוס.. ולמנוע את הוירוס של הקיצורי דרך (וגם זה עם עדכונים, ולא כפי שמגיע בהתקנה של גירסת 10 המקורית) מעבר לזה, במיוחד עם וירוסים שיושבים בעורך הרישום ומשנים מנוע חיפוש ברירת מחדל וכו' שזה מה שנפוץ היום - הוא לא יודע להתמודד.
המשמעות של זה שאם אתה לא מתקין שום תוכנה חיצונית מהאינטרנט, ורק רוצה להגן מוירוסים שנפוצו בעבר בציבור החרדי - זה מספיק. אבל בשביל הגנה אמיתית צריך הרבה יותר מאשר avast אפילו.צודק בכל מילה
-
@957 אמר באנטי וירוס:
@nyb
מאד מומלץ בתור תחליף eset nod 32 אמנם לא חינמי אבל איכותי, לא מכביד על המחשב, עברית מלאה, ומגן באמת על המחשב.לעזרה נוספת ניתן לפנות אלי לפרטי 957 בפרוג
אשמח לשמוע לגבי המחיר. בכל אופן אם ברצוני בחינמי איזה הכי מומלץ?
@חזק אמר באנטי וירוס:
אני משתמש באווסט החינמי בלי בעיות.
אכן, בהגדרות>רכיבים, ביטלתי כמה דברים שם כמו מגן האינטרנט ועוד דברים. יכול להיות שזה קשור, תנסה.למה בטלת? בגלל בעיות שנוצרו?
בכל אופן מרגע שבטלת את מגן האינטרנט אתה לא מרוויח הרבה מזה שיש לך אנטי וירוס.@frize37 אמר באנטי וירוס:
@nyb זה נראה מוזר. אני בשני מחשבים ועובוד מצויין
-
@frize37
גם לי במחשב אחד זה עושה בעיות תקופה ארוכה, במחשב שני מהשבוע, והמחשב השלישי עדיין בסדר.
כשאני מנסה להתחבר לרשת בעזרת פותר הבעיות של windows זה מציע לי שחזור מערכת ללפני העדכון האחרון של avast וזה עוזר לכמה דקות עד שהוא מעדכן את עצמו מחדש.יש למישהו הצעות?
פניה לנט פרי יכולה לעזור או שזה לא תלוי בם?