אפליקציות
-
אני כבר כמה וכמה חודשים בנטפרי ברוך השם.
הן במחשב הביתי והן בטאבלט.
העניין הוא שבמחשב הביתי ברוך השם הכל בסדר יחסית
אבל הטבלט אין כמעט תמיכה
-
אין אפשרות להוריד/לעדכן אפלקציות אפילו לא של הדאר למשל
-
אין אפשרות סינון של תמונות המותקנות בתוך האפליקציות-כך אמרו לי במרכז התמיכה
הבן עצה הלום
-
-
@205445928 בעיקרון הסים של נטפרי מיועד לשימוש בסטיק, ולכן אין בו שיחות וכו', וממילא הוא לא תומך ברוב האפליקציות.
אולי מישהו עם טאבלט עם נטפרי יקדם אותך יותר... -
@205445928 למה אתה לא שם בטאבלט וינדוס כל יעבוד כמו מחשב
(לא מניסיון) -
@מיציבושי אם בן אדם כותב שיש לו מחשב + טאבלט אנדראויד זה אומר שהוא רוצה/צריך דווקא את שניהם
ולכן עצתך לא קשורה
@205445928 ישנה אופצוית של הקלטת תעבורת אינטרנט http://wiki.netfree.link/index.php/התמודדות_עם_בעיות -
צודק
אפילו אם אני ירצה לא אוכל להתקין וינדוס הטבלט שקיבלתי עם אנדרואיד.בכל מקרה אני השתמשתיבהקלטת תעבורה בכדי לפתוח למשל את אפלקצית ג'מייל (כן כן זה לא היה פתוח מלכתחילה) שלחתי לפניות והם סדרו.
הפתרון הזה לא עוזרת לגבי הורת אפלקציות ולא לגבי עדכונם.
מיד כשנכנסים לחנות האפליקציות הכל נתקע ואין אפשרות לעשות כלום
כמו כן אני לא מקבלעדכונים מחנות האפליקציות שיש גירסה חדשה מאפלקתיה מסוימת (כגון אקסל 'וורד' ג'מייל ומקלדת גוגל שמתעדכנים כל הזמן) וכדומה.
זה מאוד מעצבן אבל אמשיך להתחזק מקווה שיחזיק מעמד.
-
@20544
כמדומני שבכל חברות הסינון של הסמארטפונים למינהם החנות אפליקציות הרגילה סגורה לעומת זאת יש אפליקציות של חנויות כשרות תנסה להתקין אותם ולבקש פתיחה שלהם -
אתה יכול להוריד apk של אפליקציות מוכרות וגדולולת מפהhttp://www.apkmirror.com/
-
אם אני ל טועה נתיב חסמו להתקנה את החנות שלהם ע"ג מכשירים שאינם נתיב מה גם שלטאבלט אין imei ואפליקציה שלהם דורשת מכשיר עם אי מי (פלאפון)
-
@Beni
יש חנויות כשרות אחרות לא של נתיבהנה קישור להורדה של חנות אפליקציות כשרה עובדת מגירסת אנדרואיד 5 ומעלה.
וזה קישור להורדה של החנות בגירסה הישנה שתומכת גם באנדרואיד 4.
-
ל957
אתה לא צודק
הייתי לפני כן ברימון ושם נתנו לפתוח את חנות האפליקציות ולהוריד כל אפליקציהאבל בפתיחה של אפלקצית פייסבוק למשל היה נתקע מיד בכניסה(כמו שקורה עכשיו בחנות האפליקציות של גוגל).
עכשיו אני רואה שמתה קישורים לחניות של אפלקציות כשרות מיד אנסה. -
@205445928 אמר באפליקציות:
ל957
אתה לא צודק
הייתי לפני כן ברימון ושם נתנו לפתוח את חנות האפליקציות ולהוריד כל אפליקציהאבל בפתיחה של אפלקצית פייסבוק למשל היה נתקע מיד בכניסה(כמו שקורה עכשיו בחנות האפליקציות של גוגל).
עכשיו אני רואה שמתה קישורים לחניות של אפלקציות כשרות מיד אנסה.זה כנראה יהיה חסום רק שאולי יסכימו לפתוח לך (עם הקלטת תעבורה)
-
אם אתה מתכוון לחנות של גוגל נסתי הרבה פעמים להקליט ללא הצלחה כיון שזה מיד נתקע וכבר העבירו בפניות למתכנט בכיר וגם לא הצליח.
אם אתה מתכוון לחנות שתה שלחתה מיד כשנכנסתי קבלתי שזה עדיין חסום מנטפרי ושלחתי לבדיקה נקווה שיפתחו בצורה טובה.
כמה סיכוים אתה נותן שיפתחו את זה?
-
זה בכוונה לא פתוח.
וכרגע לא נשקיע על זה זמן. -
-
הקישורים הנ''ל לא עבדו לי בטאבלט אנדרואיד.
-
נכון גם אני נסתי מכל הכיוונים
אני מחכה לבשורה מנטפרי
אני מתחנן
-
אני לא בטוח במאה אחוז, אבל שווה נסיון..
תוריד יישומי apk מכאן - http://www.apkmirror.com/ או מכל אתר אחר, תפעיל בטאבלט עם הקלטה, ותשלח כפנייה.
יתכן מאוד שיפתחו את האפליקצייה. ואדרבה, אם זה אכן כך, אולי מישהו יתנדב ליצור אינדקס של כל יישומי האנדרואיד הפתוחים כבר.את החנות עצמה לא יפתחו. בכל אופן, לא עכשיו. אל תחכה.
-
@רמה-פלוס כרגע במערכת הפניות לא נותנים תמיכה לאנדרויד. כנראה יש עומס עבודה
-
זה לא עומס עבודה הם מנסים לעזור עד שמעבירים למתכנט בכיר והוא עונה שאין תמיכה לאפלקציות
-
יש לי וינדוס 10 עם גישה לחנות האפליקציות. אני לא מצליחה להוריד אפליקציה לשימוש במחשב ביתי. אני מעוניינת באפליקציה לחיתוך סרטים כמו מובי מייקר.
איך ניתן לעשות זאת??