מייל בלבד
-
עצם הרעיון להגדיר מסלול כהגדרה של קהילה הוא רעיון נפלא, ולא רק למייל בלבד
בפורום הישן mat כתב שהם מתכוונים לעשות תגית של 'מהדרין' שיכלול רק אתרים בסיסים ונחוצים
ולפי הרעיון הזה ניתן לעשות א"ז כקהילה ולא כתגית, כך שההגדרות יינעלו, נפלא ביותר... -
לדעתי כמו שיש קהילות של חסידויות מסוימות שמינו נציג אחראי על הפיקוח, והחסידות משלמת לו ודואגת לנציגות מתאימה,
אולי אם יבוא מישהו לנטפרי ויגיד: אני מוכן לקחת על עצמי את העול הזה, וכל מי שמתחבר למסלול מייל בלבד או כמו שביקשו בעבר, מסלולים נוספים כמו גרפיקאים וכדו', נהיה תחת אחריותו ומי שרוצה להתנתק צריך לקבל את אישורו (בדיוק כמו במסלולי קהילות) יכול מאד להיות שעניין כזה יעבור. -
מה שכתבת היא ממש נכון - אלו שרוצים מייל בלבד בדרך כלל לא יודעים הרבה במחשבים ומסתבכים בקלות.
לניסיוני הרבה רוצים לנעול עצמם במייל בלבד ללא צורך ללכת לשכינים וכו'. (וכן לחלק סיסמה עם האשה לא פיתרון כ"כ שכל יום שני פותחים וכו').
בודאי יהיה לתועלת לפתוח קהילה כזה למייל.
אגב כל יום ויום אני מרגיש חובה חדש להביע התפעלות מנטפרי והעומדים על גבה שהצליחו לעשות בדיוק מה שאנו כשומרי תורה ומצות היו זקוקים לכך - אינטרנט נקי ויעיל. - תודה מכל הלב
-
@אורי
אם הבנתי טוב, הכוונה של @ezra היה, שהרי תמיד ייתכנו אנשים שהיום הם יסגרו את עצמם על מייל בלבד, ומחר הם יחליטו שהם צריכים רק עוד איזה אתר אחד וכו' וכדו' על זה הדרך, כך שזה יצריך כח אדם נוסף מצד נטפרי כדי לתת שירות לכל אותם אנשים שבחרו בקהילה - מסלול כזה או אחר (וחושבני שזו הסיבה שבגינה נטפרי מתחילה לא הגדירו מסלולים, כדי לחסוך את החלק הזה), שלא כמו אלו שהצטרפו לקהילה אמיתית ולא קהילה - מסלול, ששם השירות מוטלת על מנהלי אותה קהילה, ולכן הוא כתב שאם יהיה מישהו שיקח על עצמו בהתנדבות את החלק הזה של ניהול הקהילות - מסלולים, מסתמא נטפרי יסכימו לכך. -
@אורי
אם הבנתי טוב, הכוונה של @ezra היה, שהרי תמיד ייתכנו אנשים שהיום הם יסגרו את עצמם על מייל בלבד, ומחר הם יחליטו שהם צריכים רק עוד איזה אתר אחד וכו' וכדו' על זה הדרך, כך שזה יצריך כח אדם נוסף מצד נטפרי כדי לתת שירות לכל אותם אנשים שבחרו בקהילה - מסלול כזה או אחר (וחושבני שזו הסיבה שבגינה נטפרי מתחילה לא הגדירו מסלולים, כדי לחסוך את החלק הזה), שלא כמו אלו שהצטרפו לקהילה אמיתית ולא קהילה - מסלול, ששם השירות מוטלת על מנהלי אותה קהילה, ולכן הוא כתב שאם יהיה מישהו שיקח על עצמו בהתנדבות את החלק הזה של ניהול הקהילות - מסלולים, מסתמא נטפרי יסכימו לכך.נכון מאד.
-
במה מדברים כאן אין כמעט עבודה.
מדברים במייל בלבד וע"מ לצאת מהקהילה צריך לשלם קנס ולא יהיה כל יום כאלו.
עצם ניהול הקהילה מאוד קל. אם נטפרי מעונינים ברעיון אני יכול לדאוג על המנדב לטפל בזה.
-
במה מדברים כאן אין כמעט עבודה.
מדברים במייל בלבד וע"מ לצאת מהקהילה צריך לשלם קנס ולא יהיה כל יום כאלו.
עצם ניהול הקהילה מאוד קל. אם נטפרי מעונינים ברעיון אני יכול לדאוג על המנדב לטפל בזה.
נו אז תרים את הכפפה!
והרעיון הזה של קנס ביציאה נראה לי קצת... אם עד היום הסתפקתי במייל בלבד ואני מתחיל לעבוד מהבית אני צריך להיקנס? -
-
עכשיו צריך לחכות לתגובת נטפריס מנהלים או לקוסם?
-
@ezra ועד עכשיו?
-
חושבים על זה.
הרעיון נקלט במערכת, ואם יוחלט ליישם את זה, אתם תדעו מכך.
-
האם יש אפשרות ליישם את הרעיון הזה שיכול לתרום להרבה אנשים.
-
האם יש אפשרות ליישם את הרעיון הזה שיכול לתרום להרבה אנשים.
צריך לשמוע את דעתם של: @administrators ו/או @magicode
-
יבוצע מתי שהוא.
אל תצפו שזה יהיה מחר. אנחנו לא משועממים. -
אבל לדעתי הוא לא כ''כ ישים כי גם כאלו שרוצים רק מייל, זהו דווקא עקרונית אבל למעשה כשיודעים שצריכים לשלם בשביל זה 50 או יותר שקלים אז אומרים.... אז שיהיה גם בנקים וקופ''ח ולפעמים גם שיתוף קבצים.......
-
נכון ולא נכון. יש אנשים שזה לא מדבר עליהם ויש שכן.
הרי יש הרבה אנשים עם OK מייל של נתיב או מהדרין נט שזה מייל בלבד ועולה כחמישים ש"ח לחודש.עצלי בקהילה יש כמה שהצטרפו לנטפרי עם מייל בלבד. (רק בגלל שאני עזרתי להם ומבלעדי לא היו עושים את זה כיון שזה לא רשמי וקצת מסובך - שאין מסלול לזה).
גם כשמפרסמים בציבור אברכים וכו' פיתרונות למייל לא ממליצים את נטפרי משום זה ואע"פ שהרבה לא מוכנים לעושת בפועל OK מייל משום שחשבונים היא בג' מייל
-
-
@אורי
ידיד שלי התקשר לאאוט נט ואמר שהוא רוצה רק מייל והם אמרו לו לעשות נט פרי ושם של קהילה מסוימת שהם נותנים רק מייל, וזה אכן כך. -
@5566NEWbrs אז מעולה, מישהו כבר ביצע את זה בשבילכם.
תברר רק את שם הקהילה וחסל סידור. -