מייל בלבד
-
במה מדברים כאן אין כמעט עבודה.
מדברים במייל בלבד וע"מ לצאת מהקהילה צריך לשלם קנס ולא יהיה כל יום כאלו.
עצם ניהול הקהילה מאוד קל. אם נטפרי מעונינים ברעיון אני יכול לדאוג על המנדב לטפל בזה.
נו אז תרים את הכפפה!
והרעיון הזה של קנס ביציאה נראה לי קצת... אם עד היום הסתפקתי במייל בלבד ואני מתחיל לעבוד מהבית אני צריך להיקנס? -
-
עכשיו צריך לחכות לתגובת נטפריס מנהלים או לקוסם?
-
@ezra ועד עכשיו?
-
חושבים על זה.
הרעיון נקלט במערכת, ואם יוחלט ליישם את זה, אתם תדעו מכך.
-
האם יש אפשרות ליישם את הרעיון הזה שיכול לתרום להרבה אנשים.
-
האם יש אפשרות ליישם את הרעיון הזה שיכול לתרום להרבה אנשים.
צריך לשמוע את דעתם של: @administrators ו/או @magicode
-
יבוצע מתי שהוא.
אל תצפו שזה יהיה מחר. אנחנו לא משועממים. -
אבל לדעתי הוא לא כ''כ ישים כי גם כאלו שרוצים רק מייל, זהו דווקא עקרונית אבל למעשה כשיודעים שצריכים לשלם בשביל זה 50 או יותר שקלים אז אומרים.... אז שיהיה גם בנקים וקופ''ח ולפעמים גם שיתוף קבצים.......
-
נכון ולא נכון. יש אנשים שזה לא מדבר עליהם ויש שכן.
הרי יש הרבה אנשים עם OK מייל של נתיב או מהדרין נט שזה מייל בלבד ועולה כחמישים ש"ח לחודש.עצלי בקהילה יש כמה שהצטרפו לנטפרי עם מייל בלבד. (רק בגלל שאני עזרתי להם ומבלעדי לא היו עושים את זה כיון שזה לא רשמי וקצת מסובך - שאין מסלול לזה).
גם כשמפרסמים בציבור אברכים וכו' פיתרונות למייל לא ממליצים את נטפרי משום זה ואע"פ שהרבה לא מוכנים לעושת בפועל OK מייל משום שחשבונים היא בג' מייל
-
-
@אורי
ידיד שלי התקשר לאאוט נט ואמר שהוא רוצה רק מייל והם אמרו לו לעשות נט פרי ושם של קהילה מסוימת שהם נותנים רק מייל, וזה אכן כך. -
@5566NEWbrs אז מעולה, מישהו כבר ביצע את זה בשבילכם.
תברר רק את שם הקהילה וחסל סידור. -
-
@magicode רק גימל או כל דוא"ל. כמו אאוטלוק (לא תוכנה)
-
@frize37
למה אתה חושב שזה לא ברור כתבתי רק גימייל.
אבל דרך אוטולוק נראה לי שיהיה אפשר להיכנס לכל דוא"ל. לא מבטיח. -
@magicode נכון עכשיו שמתי לב שבהודעה בהכרזות כתוב מפורש..... ואגב, אם אני מבין נכון אם דרך אאוטלוק יש מצב שיעבוד כל מייל זה אומר שאמור לעבוד ג''כ אם התוכנה WIFREE חוסם את החיבור?
-
@frize37 למיטב זכרוני הWiFree חוסם כל חיבור כולל אאוטלוק..
-
@magicode תודה על כל השיפורים הרבים...
אם אפשר לשנות את הקהילה שיתמוך בכל דוא"ל כגון הוטמייל mail.live.com וכו' זה נראה לי יהיה יעיל יותר -
בכוונה זה מוגבל לגימייל. כדי לצמצם סיכונים.