מייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה
-
@shraga אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@גד
למה ש"מייל בלבד" יכלול עדכונים? זה תרתי דסתרי.לא ממש תרתי דסתרי
עדכונים אמור להיות לפני הבלבד לכאורה...
לכל הפחות -צריך שיהיה- מסלול כזה שמאפשר את כל העדכונים ברקע, ולפתוח בפועל רק מייל.כשאדם רוצה מסלול רק מייל דעתו היא שהוא לא יוכל "לגלוש" באתרים כלשהם מלבד במייל, אבל כל מה שנעשה מאחורי הקלעים ושומר שהמחשב יהיה עדכני ומאובטח כראוי הוא בוודאי מעונין בו.
אני יכול להבין שזה מסלול שדורש יותר השקעה מצד נטפרי להגדיר את הכתובות שיהיו פתוחות בו אבל כדאי שיהיה מסלול כזה משום שלכאורה רובם המוחלט של צרכני מייל בלבד מעוניינים בו. -
@6262 אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
לא ממש תרתי דסתרי
עדכונים אמור להיות לפני הבלבד לכאורה...
לכל הפחות -צריך שיהיה- מסלול כזה שמאפשר את כל העדכונים ברקע, ולפתוח בפועל רק מייל.כשאדם רוצה מסלול רק מייל דעתו היא שהוא לא יוכל "לגלוש" באתרים כלשהם מלבד במייל, אבל כל מה שנעשה מאחורי הקלעים ושומר שהמחשב יהיה עדכני ומאובטח כראוי הוא בוודאי מעונין בו.
אני יכול להבין שזה מסלול שדורש יותר השקעה מצד נטפרי להגדיר את הכתובות שיהיו פתוחות בו אבל כדאי שיהיה מסלול כזה משום שלכאורה רובם המוחלט של צרכני מייל בלבד מעוניינים בו.למי שאין אינטרנט בכלל אין עידכונים.
אולי שיהיה גם שיתוף קבצים... ואולי גם חדשות... כל מי שצריך מייל צריך גם את זה. לא?יש אופציה של נטפרי אישי ושם ניתן להגיד מה שאתה חושב שצריך להיות פתוח.
-
ממה שידוע לי ובדקתי יש עדכוני אנטי וירוס
-
@DovidStroh נראה לי שהסברתי את עצמי לא רע, יש הבדל מהותי בין גלישה לבין דברים שעובדים ברקע.
מי שמחפש מייל בלבד בדרך כלל למיטב הבנתי לא רוצה לגלוש, אבל מאד רוצה לקבל את כל מה שאפשר לקבל ברקע בלי שיעמוד בסיכון של בזבוז זמן וגלישה באתרים.
לשם כך נועד מסלול מייל בלבד, לאפשר שימוש במייל בלי גלישה.
כל הדוגמאות האחרות שהצגת הם של גלישה וזה כבר סיפור אחר לגמרי, מי שצריך מייל בלבד לא צריך ולא רוצה לא חדשות ולא שיתוף קבצים ולא כל דבר שיש בו סכנה אפילו רחוקה.
אבל עדכונים זה לא גלישה, ואין בהם סכנה אלא אבטחה!!! -
@DovidStroh אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
יש אופציה של נטפרי אישי ושם ניתן להגיד מה שאתה חושב שצריך להיות פתוח
אז אפשר לסגור את חבילת מייל בלבד. גם זה ניתן לעשות בנטפרי אישי.
מה שהוא הציע פה נשמע רעיון טוב. והגיוני. ולא התקבל פה הסבר. (רק איזו עקיצה על חשבון מישהו). -
במסלול מייל בלבד יש גם תוכניות מאוד זולות משום שאין הרבה צריכת אינטרנט
אם יהיה גם עדכונים זה כבר לא יהיה שווה לחברות -
עדכונים לא נקרא שימוש באינטרנט, עדכונים זה אויר לנשימה של המכשיר בשביל שימשיך לעבוד תקין.
לכן הגיוני שמי שבוחר מייל בלבד יעבוד לו עדכונים.
וזה לא דומה לחדשות או כל אתר אחר, היות ולא מדובר באתר או כל דבר אחר שיכול לבזבז זמן או לגרום לבעיה כל שהיא, אלא זה משהו שבדרך כלל רוב המכשירים מבצעים באופן אוטומטי.עניין של מחיר זה רעיון, השאלה האם זה נכון.
-
מסלול של מייל בלבד ניתן במחיר מוזל בגלל ניצול החבילה הנמוך בדרך כלל, וכפי שכתב @קראצמעך, זה לא נסיון של החברות לעודד שימוש במייל בלבד במקום באינטרנט.
לכן התווספות של עדכונים שתעלה את רף ניצול החבילה הממוצע של כלל משתמשי "מייל בלבד", יעלה יחד עם זה את המחיר לחבילה זו.
מי שמעונין במייל בלבד + עדכוני תוכנות יכול לבצע זאת כפי שהזכירו קודם דרך "נטפרי אישי". -
אני חושב שניתן לדבר עם הספקים שיפתחו את זה,
זה לא משהו שממש קשור לנטפרי -
מסלול של מייל בלבד ניתן במחיר מוזל בגלל ניצול החבילה הנמוך בדרך כלל, וכפי שכתב @קראצמעך, זה לא נסיון של החברות לעודד שימוש במייל בלבד במקום באינטרנט.
לכן התווספות של עדכונים שתעלה את רף ניצול החבילה הממוצע של כלל משתמשי "מייל בלבד", יעלה יחד עם זה את המחיר לחבילה זו.
מי שמעונין במייל בלבד + עדכוני תוכנות יכול לבצע זאת כפי שהזכירו קודם דרך "נטפרי אישי".זה כבר ענין אחר שצריך לבדוק בפועל, לרוב גם עדכונים לא יגרמו לניצול חבילה מלבד עדכוני ווינדוס גדולים.
אם אכן זה הענין זה כבר נושא אחר לגמרי ואפשר פשוט לומר שזו הבעיה... -
מסלול של מייל בלבד ניתן במחיר מוזל
יש מצב שאני טועה אבל לפי מה שמופיע נראה שמסלול מייל בלבד לא יותר זול ובחברה אחת אף יותר יקר. ההבדל נראה שקיים רק בתשלום לנטפרי.
אשמח לתיקון או שלי בהבנת הנקרא או בוויקי... -
@aiib אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
יש מצב שאני טועה אבל לפי מה שמופיע נראה שמסלול מייל בלבד לא יותר זול ובחברה אחת אף יותר יקר. ההבדל נראה שקיים רק בתשלום לנטפרי.
רק להבין
אם לא משלמים או משלמים פחות לנטפרי זה לא נקרא מחיר מוזל ? -
@חכם התשלום לנטפרי הוא על הסינון. התשלום על הגלישה הוא לכה"פ שווה בשניהם.
-
@גד אני לא מבין על מה הדיון במסלול מייל בלבד עדכוני אנטי וירוס פתוחים וכן גם האתרים שלהם
-
@חכם אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@aiib אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
רק להבין
אם לא משלמים או משלמים פחות לנטפרי זה לא נקרא מחיר מוזל ?אני יסביר @shraga כתב שסיבה שאין עדכונים היא בגלל שמשלמים פחות כי אין ניצול חבילה אז הבאתי מקור שהמחיר וא אותו דבר או אפילו יקר יותר וכל ההבדל הוא מחמת נטפרי כך שמבחינת החברה אין כל הגיון לחסום עדכונים. וזה לא סותר של מצריך תשלום לנטפרי כי בעדכונים ומייל כמעט ואין פניות
-
@גולש-בנטפרי אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@גד אני לא מבין על מה הדיון במסלול מייל בלבד עדכוני אנטי וירוס פתוחים וכן גם האתרים שלהם
אין לי דרך לבדוק אבל @shraga מספיק בר סמכא והוא כתב כאן שזה לא כולל את האפשרויות לעדכונים, אם אתה צודק ברור שאין מקום לשום דיון.
-
@6262 יש כמה סוגי מסלולים של מייל בלבד, חלקם כוללים בפועל עדכוני אנטי וירוס וחלקם לא. באופן רשמי מסלולים אלו לא אמורים לכלול דבר מעבר למייל בלבד (עד כמה שידוע לי).
-
@shraga אולי מומלץ לכתוב זאת בויקי מי נותן עדכונים ומי לא
-
בסים כשר ניתן להוריד עדכונים
-
@סים-כשר כדאי לרשום זאת בויקי זה יגרום להעדפת חברתכם על האחרות