sms בנטפרי
-
@לייבל אמר בsms בנטפרי:
אז למה שלא תשאל אותם האם הם יכולים לפתוח למשתמשים מיוחדים שזה נצרך עבורם
אני מדבר על המדיניות האם יש בזה ענין הרי באינטרנט יש אפשרות למשלוח sms אז למה לחסום את הסים
-
@סמי-כהן על המדיניות של נטפרי ניתן לשאול במערכת הפניות
לא חושב שהפורום הוא המקום הנכון לדון על המדיניות -
@שלהבת-הקודש איזה תקלות?
-
@mendel לא משהו מוגדר מי שמשתמש מבין לפעמים בעיה בהתקנת אפליקציות הטלפון לפעמים האפליקציות עובדות ולא מגיבות וכו בקיצור זה לא חלק אבל זה הסינון החזק ביותר לדעתי
-
בלי קשר לפולמוס כאן בעניין הsms,
יש אפשרות לקבלת ושליחת sms דרך אתר או דרך המייל, דבר שחוסך את הצורך בsms בנטסטיק וגם נוח יותר.
לפרטים:
955.co.il -
ה-SMS, סגור בכרטיסי SIM שעובדים בנטפרי, על פי דרישת נטפרי. ולא על פי רצון הספקים.
בקשה זו הגיעה על פי הוראת הרבנים. ולכן הדיון אינו רלוונטי. -
@baruch אמר בsms בנטפרי:
ה-SMS, סגור בכרטיסי SIM שעובדים בנטפרי, על פי דרישת נטפרי. ולא על פי רצון הספקים.
בקשה זו הגיעה על פי הוראת הרבנים. ולכן הדיון אינו רלוונטי.תסתכל למעלה שהבקשה היתה להציע הדברים בפני ועדת הרבנים
-
@baruch אולי אפשר להציע שיהיה אפשרות רק לקבל SMS ולא לשלוח ולא שיחות, יש מצב שבכזה מקרה כן יאשרו?
-
אני לא יודע על מה אתם בוכים יש לי סים של 019 בנטפרי ואני מקבל לשם sms של כל האתרים שדורשים רישום דרך הממשק של הסטיק
אמנם לשלוח אי אפשר אבל אני מבין שכולכם מדברים על לקבל -
@shraga אמר בsms בנטפרי:
בלי קשר לפולמוס כאן בעניין הsms,
יש אפשרות לקבלת ושליחת sms דרך אתר או דרך המייל, דבר שחוסך את הצורך בsms בנטסטיק וגם נוח יותר.
לפרטים:
955.co.ilהאתר הזה לא נותן שום אינפורמציה,
הוא באמצע בניה בכלל... -
@מטעמים 955 זה שירות שלי.
אתה כנראה מתכוון לאתר החדש (mysend.co.il ש @GolanArt עיצב) שבאמצע בנייה
955 לא באמצע בנייה. אלא אתר עובד, רק עם פחות אינפורמצייה ופחות יפה. - אבל תכלס השירות עובד ועד היום עברו ועוברים בו עשרות אלפי הודעות ב"ה)אם שלחת פנייה אתמול ועדיין לא הגבתי זה יטופל בזמן הקרוב בעז"ה. (לא הייתי אתמול ליד מחשב כמעט )
-
@clickone לא ברור בכלל איך עובד האתר?
לא נותן לשלוח סמס, ובכלל אין שום הגדרות וכדו' זה לגמרי נראה כמו אתר בבניה. -
@chv
מול איזה אתר אתה נמצא?
נרשמת?
יש לך חבילת סמס? (זה אתר בתשלום. לא בחינם... )