תעודת אבטחה בתוכנת Memento Database
-
את התוכנה ניתן להוריד מדף הבית כאן https://mementodatabase.com/
אודה על מידע כיצד ניתן לייבא את התעודה לתוכנה זו. -
- להוריד את התעודה.
- להריץ את הפקודה הבאה בcmd כמנהל:
"C:\Program Files\Memento Database\jre8\bin\keytool" -import -trustcacerts -alias netfree-ca -file "<נתיב התעודה>" -keystore "C:\Program Files\Memento Database\jre8\lib\security\cacerts" -storepass changeit
-
@Men770 אני רואה שיצרת דף חדש בויקי עם הפתרון,
א. יישר כוחך!ב.אני מסתפק האם כל תוכנה צריך לקבל דף לעצמה (כך יהיה יותר נוח למצוא)
או מכיון שהפתרון כבר כתוב כאן בצורה כללית:לפעמים תוכנות מבוססות JAVA מתקינים סביבת הרצה של JAVA פרטי משלהם בתוך תיקיית התוכנה ב-Program Files במקום להשתמש בסביבה שמותקנת כבר. במקרה זו צריך למצוא את הנתיב לקובץ cacerts בהתקנה הפרטי של התוכנה, ולהשתמש בנתיב הזו בפקודה הנ"ל.
אפשר להוסיף את זה בתור דוגמה. (וגם להוסיף שאם אין JRE כללי, צריך למצוא את הנתיב המלא של
keytool
בתוך ה-JRE הפרטי של התוכנה)
(ד"א, הקטע הנ"ל אני כתבתי, נראה לי שיש מקום ללטש את הניסוח... מי שרוצה מוזמן) -
@yzahn המשתמש הרגיל שיחפש לא ימצא את זה אם זה יהיה בתור דוגמא. לכן עשיתי דף חדש.
יש עוד תוכנות שיש עליהם ערך. -
@Men770 אתה יודע כמה עשרות (או מאות?) תוכנות קיימים שמתקינים JRE פרטי? האם לכל אחד נעשה דף חדש?
(אני רק שואל, לא יודע מה הפתרון האלטימטיבי, אולי רק תוכנות פופלאריות) -
@yzahn אולי אפשר לעשות דף שמרכז את התוכנות הפחות נפוצות.
-
-
@ליכט המשתמש הרגיל לא יבין שMemento Database כתובה בJAVA. רוב משתמשי נטפרי כנראה לא יודעים מה זה JAVA.
-
לענ"ד כל עוד המצב הוא שאין רשימה ארוכה של הדרכות על תוכנות מבוססות JAVA, זה לא מפריע שזה מופיע כערך בפני עצמו.