סטיק בזול
-
@455 שים לב כשאתה קונה USB וייפיי, שיש הרבה רמות בוייפיי. לא שמה שהצעת לא טוב - הוא נחמד יש לי כזה במקרה אבל הוא לא מגיע להשערתי יותר מ150 Mbps ברשמי, ובפועל לא יותר מ-40. אז אם אתה רוצה קצת יותר טוב - תלמד קצת על רמות של וייפיי (אולי פשוט במכלול). באופן כללי יש b/g/n הם יחסית פשוטים. הכי פשוט שתקנה אחד שכתוב עליו שהאנטנה היא בתצורת AC - אין מצב שתתאכזב זה בסך הכל 10 שקל יותר באליקספרס. וחוץ מזה תרויח גם בלוטוס בד"כ יש בלוטוס בAC.
תהנה בחיים כוח"ט.תודה.
-
@קטונתי דברי נסובו על 2 נטסטיקים. על איזה מהם כתבת? על הוואוי או על ה BOON? תודה.
-
שלום,
אם הסים שלך הוא ב019 אז ממולץ לקנות את הסטיק שבקישור המצ"ב,
019 על huawei עושה הרבה בעיות.
https://www.ebay.com/itm/Unlocked-4G-Router-LTE-WIFI-Wireless-USB-Dongle-Mobile-Broadband-Modem-150Mbps/362708500883?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 -
@AVI-P מקור לטענתך?
במיוחד שאתה שולח לקנות סטיק מחברה לא מוכרת -
@455 שים לב כשאתה קונה USB וייפיי, שיש הרבה רמות בוייפיי. לא שמה שהצעת לא טוב - הוא נחמד יש לי כזה במקרה אבל הוא לא מגיע להשערתי יותר מ150 Mbps ברשמי, ובפועל לא יותר מ-40. אז אם אתה רוצה קצת יותר טוב - תלמד קצת על רמות של וייפיי (אולי פשוט במכלול). באופן כללי יש b/g/n הם יחסית פשוטים. הכי פשוט שתקנה אחד שכתוב עליו שהאנטנה היא בתצורת AC - אין מצב שתתאכזב זה בסך הכל 10 שקל יותר באליקספרס. וחוץ מזה תרויח גם בלוטוס בד"כ יש בלוטוס בAC.
תהנה בחיים כוח"ט.יש לך קישור?
איך אפשר לבדוק לכמה הוא מגיע בפועל? -
@AVI-P
ממש לא נכון מתוך ניסיון של מאות ואולי יותר מזה huawei הכי טוב ב 019 וודאי שיותר טוב מהקישור שאתה מביא. -
@AVI-P
ממש לא נכון מתוך ניסיון של מאות ואולי יותר מזה huawei הכי טוב ב 019 וודאי שיותר טוב מהקישור שאתה מביא.ג"א מצטרף, אמנם לא מתוך נסיון של מאות אבל עשרות בטח. ולא רק ב-019 אלא גם בסים כשר ו-X2ONE.
ונתקלתי לא פעם בסטיק שהובא בקישור לעיל.. נראה שהם משתפרים עם הזמן אבל זה עדיין רחוק מהסטיקים של huawei ו-ZTE. -
ואני מתוך ניסיון גם עם HUAWEI וגם אם הסטיק הזה
מי שלא רוצה לזרוק את הכסף שלו.... שלא יגע בנסטיק הזה...
(זה לא אומר שהרבה פעמים עובד טוב..... אבל שיש צרות איתם גם בנסטיקים שאני קניתי, וגם מלקוחות אני בטוח) -
פוסט זה נמחק! -
תהנה בחיים כוח"ט.כלומר זה בסדר?
תודה -
@455 אין שום צורך בוויפי תקן AC כי א. הסטיק תומך עד תקן N ולא תומך ב-AC. ב. בכל מקרה מהירות האינטרנט שלך לא תגיע למקסימום של תקן N ותקן AC גם אם היה נתמך לא היה מוסיף מהירות.
-
מה הדגמים של huawei שעובדים לך עם 019?
-
@a0533057932
מניסיון של הרבה חיבורים ב019
החברה של הסטיק הזה בישראל נקרא לינק מאסטר,
אני אישית משתמש בסטיק הזה כבר מעל 2 שנים ולא נתקלתי בשום תקלות. -
החברה של הסטיק הזה בישראל נקרא לינק מאסטר,
מה זה "חברה של הסטיק"? מי היצרן? ZTE או HUAWEI הם יצרנים מוכרים ואיכותיים ולינק מאסטר זה סתם "מותג מדבקה" שלא אומר כלום על היצרן עלום השם. שים לב שבאיביי הסטיק מוגדר כ-"Unbranded". זה אומר המון על איכות המוצר.
אני אישית משתמש בסטיק הזה כבר מעל 2 שנים ולא נתקלתי בשום תקלות.
(זה לא אומר שהרבה פעמים עובד טוב..... אבל שיש צרות איתם גם בנסטיקים שאני קניתי, וגם מלקוחות אני בטוח)
חפש כאן בפורום את התלונות על הסטיק שנמכר ע"י 019, זה אותו סטיק.
-
@AVI-P
e8372-608
e8372-153
e8372-155
ועוד.... -
@שלום-על-ישראל boon
-
אני משתמש בסטיק דור 4 עם ווי פיי שקניתי בעלי אקספרס בכשמונה עשר דולרים שזה הרבה יותר זול ממה שהומלץ כאן. וזה עובד לי מעולה (בדקתי ב019 וב rl על תשתית של פלפון)
https://he.aliexpress.com/item/32956709367.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26974c4ds8C2tK -
-
-
@משה-משה-משה זה לא בעברית אבל זה לא מסובך כל כך לתפעל את זה (אשמח לעזור אם יהיה צורך)
בקשר למחיר אין לי מושג למה זה כל כך זול אבל במציאות זה עובד לי מעולה כבר כמה חודשים וחבר שלי הזמין את זה גם לאחרונה וגם לו זה עובד
יש לזה חסרון קטן אחד שאם מחברים אותו למטען usb הוא צריך להיות של אמפר אחד לפחות
חוץ מזה ווינדוס כתב לי פעם שהחיבור לא מספיק מאובטח ואני צריך לשנות משהו בהגדרות אבל אני ממש לא מבין בזה