למה בנטפריי המחיר יקר
-
@מענטש-אמיתי מי שצריך משתמש ואוכל את הבעיות.
הרבה עושים זאת רק ברמת דפדפן כך שהם חוסכים הרבה מהבעיות.בקשר לחברה, יש כמה חברות: 019, RL וכו'.
אפשר גם את הקניות במקום לעשות ליד הבית ללכת למקום רחוק, למשל לסניף טיב טעם בת"א ולקנות שמה מוצרים מהצומח שאין בהם בעיה.
קשה לי שבמקום לתת לספקים החלוציים הללו את מלוא התמיכה, כך שזה יעודד אחרים לבוא בעקבותיהם, בודקים איך אפשר להסתדר בלעדיהם.
זה יריה ברגל מהסוג הגרוע. -
שנייה עם התקפות והיריות ברגליים...
אם זה לא ישים, אז הנה, כולם כבר היום אצל הספקים הקיימים היום.
ואם הייתה אפשרות למה שציינתי, לא היה צריך את הספקים ורוח החלוציות שלהם.מה בגדול הבעיות בVPN?
אני משתמש לעיתים קרובות.
אם האינטרנט בסדר, אין בעיות.
אם קליטה חלשה, אז מידי פעם מתנתק.
ואת זה באה התוכנה החדשה (תהיה גרסה למשתמשי הארץ? יש לי VPN, אבל אני לא יכול להתחבר דרכה) לפתור. -
@מענטש-אמיתי נניח ה-כ-ל טוב עם הVPN. אז מה? יש עוד בעיות...
VPN לא מתאים לכל מקום ולכל עניין, בא תקבל זאת כהנחה (נניח אחד מאלף). לכן פתאום יצטרכו ספק, לא כן? מאיפה יהיה לך ספק? גם באלפי ש"ח לחודש לא תשיג משתמש למקרה מקומי שמצריך ספק סטנדרטי. אתה מבין? אז איזה נס שכן יש חלוצים (והם ממש לא יהיו בשביל אחד מXXX).על אחת כמה וכמה כפולה ומכופלת טובת קיום הספקים, כשבVPN יש כמה בעיות משמעותיות, למשל מה שהזכרת, הכשרות - הרעיון שלך עם ספק שתומך בהגבלת הרשת רק לVPN שקול בדיוק להבאת ספק לנטפרי (הן טכנית והן ביורוקרטית. זה כמו החיסכון בקניית קרח בהחזקת מקרר עם חשמל רק צריך מקפיא לייצר את הקרח).
רוצה עוד בעיות? נניח משתמש רוצה להצטרף לנטפרי, הוא צריך VPN לכל מחשב בבית. ניחא. מה עם ארגון עם עשרה מחשבים? צריך להגדיר בראוטר, תומך VPN, והכל בסדר (הלואי). מי בדיוק ידאג להגדרת הראוטר? מי ישלח את הטכנאי? איך יתמודדו עם בעיות?
אני מקצר בבעיות כי לא כל בעיה טכנית יכולה לעלות פה לדיון או משום שאתה לא תבין או משום שאני לא בקיא בה.
זה רק דוגמאות להסביר למה הניסיון לחפש אלטרנטיבה לספקים הקיימים גורם לי להיכנס ל"התקף כעס". אנחנו אסירי תודה לקיומם, צריך להיות מודעים לזה.
-
@ליכט אמר בלמה בנטפריי המחיר יקר:
אני משלם היום 104 ש"ח.
איפה אתה משיג ב104 כולל הסינון? (אני צריך לעשות למישהו קו)
-
-
@לחיל-אומר
89 ש"ח ל-011 + 15 ש"ח לנטפרי.
(אני משלם למעשה 119 ש"ח כי אני משלם עוד 15 ש"ח ל-011 על כתובת ip קבועה).