אינדיקציה- האם נט פרי פועל כרגע?
-
@Chocolate אמר באינדיקציה- האם נט פרי פועל כרגע?:
מוסיף על הרעיון, ואז אפשר לחייב התקנת וייפרי, ורק בתוך 14 יום קיימת אפשרות של הסרה חינם.
אם כך, אין תועלת בחיוב ההתקנה, כי הלקוח יכול להתקין ולהסיר אחרי דקה, כי הוא לא רוצה WiFree.
-
@Men770 אמר באינדיקציה- האם נט פרי פועל כרגע?:
מוסיף על הרעיון, ואז אפשר לחייב התקנת וייפרי, ורק בתוך 14 יום קיימת אפשרות של הסרה חינם.
אם כך, אין תועלת בחיוב ההתקנה, כי הלקוח יכול להתקין ולהסיר אחרי דקה, כי הוא לא רוצה WiFree.
הבעיה הוא שהמוןןןן אנשים לא מבינים החשיבות של להתקין ווייפרי והם למעשה לא מוגנים
-
@Chocolate נכון צודק...
זה על פי הכלל בהלכה שאם אדם הולך במקום שיש חשש למראות אסורות ויש דרכא אחרינה
אז גם אם הוא לא מסתכל אז זה אסור ללכת בדרך הזאת...
וגם פה החשש שהוא יתחבר מרשת אחרת שלא מוגנת או ישתנק את הVPN
לכן ואייפרי זה הדכא אחרינה... -
@magicode יש רעיון פשוט, שאני רואה שעדיין לא הוזכר כאן, ואני חושב שזה גם לא מצריך פיתוח מסובך:
להקפיץ הודעה כל שבוע / חודש / חודשיים שלידיעתך במכשיר זה לא מותקן וייפרי עם הסבר קצר למה זה חשוב וקישור להתקנה.
אני חושב שהליבה לזה כבר קיים. כך שכל מה שנותר זה לפתח צד לקוח בצורה שגם לא יטריד יותר מידי (לא כמו דרישת תשלום שלוקחת אותך מהדף, אולי משהו עם הקפצה מהכרטסת).
זה אמור לפתור את הבעיה של אנשים שלא מכירים את וייפרי ולא מבינים בטכנולוגיה, שגם לא הם התקינו את הסינון בכלל, כך שלא ראו גם את האזהרה הראשונית בהתקנה.
-
@WWW רעיון נהדר.
-
@Men770 אם יש אכיפה להתקנת התוכנה, אז ההסרה חינם רלוונטית רק למי שמחליט שנטפרי לא תואם לו ומתנתק מנטפרי, מי שנשאר בנטפרי לא יוכל לגלוש ללא תוכנת ווייפרי.
-
@שלו אמר באינדיקציה- האם נט פרי פועל כרגע?:
@Men770 אם יש אכיפה להתקנת התוכנה, אז ההסרה חינם רלוונטית רק למי שמחליט שנטפרי לא תואם לו ומתנתק מנטפרי, מי שנשאר בנטפרי לא יוכל לגלוש ללא תוכנת ווייפרי.
עלות ההסרה היא מאה שקל
-
@elchana דיברתי על זה:
-
@magicode אמר באינדיקציה- האם נט פרי פועל כרגע?:
אני חושב שאתה מבין למה זה קיים. ולמרות שזה קיים יש מלא אנשים שמקללים אותנו השכם והערב.
אתה עדיין מתרגש מזה?
אפשר לבקש ממך בקשה? אני אתן לך כמה שמות לתפילה ובפעם הבאה שמישהו מקלל אותך, ולקוח עצבני עד עמקי נשמתו טוען שאתה גונב אותו- בקש רחמים עליהם...ולעניננו. כדאי מאוד שבדף ההתקנה (ש @אורי העלה מקודם) יהיה עוד כפתור גדול ובולט "לחץ כאן כדי להבין למה חשוב מאוד להתקין וויפרי" עם קישור לאיזה עמוד בנושא.
-
@גבריאל-פולארד אמר באינדיקציה- האם נט פרי פועל כרגע?:
ולענינו. כדאי מאוד שבדף ההתקנה (ש @אורי העלה מקודם) יהיה עוד כפתור גדול ובולט "לחץ כאן כדי להבין למה חשוב מאוד להתקין וויפרי" עם קישור לאיזה עמוד בנושא.
עדיף לעמוד הזה (שמשום מה מסתירים אותו)
https://netfree.link/wifree-banner -
חושבני שצריך להיות באנר קבוע למעלה, כמו שיש בויקפדיה. שלא ניתן להסרה, ונעלם רק לאחר התקנת וואי פרי.
הנך גולש בנטפרי ללא תוכנת וואי פרי המגינה עליך מהתחברות לרשתות אחרות, ומאפשרת גלישה ללא חסימה.
להתקנה מיידית לחץ כאן! -
@park יש ברעיון הזה חסרון שכאשר בחור למשל משתמש במחשב של אבא ורואה באותיות אדומות שהמחשב לא מוגן הוא עלול לבדוק את זה רח"ל
לכן אולי יותר טוב שהאזהרה תצורף לקבלה שנטפרי שולחת