לענות להפניות תיכף כשקוראים אותם
-
@מטעמים בטוח שמה ?
-
@מעמד
סליחה, לא הבנתי אותך. -
@chaimmarkowits @Morgen
אני לא יודע איזה סוג שירות לקוחות מקובל במדינה שלכםעל כל פנים לפי מה שכאן בארץ קורה בחברות אחרות - בכל התחומים - השירות לקוחות של נטפרי במקום ראשון. ללא הגזמה.
גם ממשק פניות מסודר וגם מהירות תגובה, וגם מאמץ סיוע יוצא דופן, איכפתיות אמיתית ולא שירות לקוחות יבש. -
@UA
בסדר.
כולנו אוהבים את נטפרי, ומעריכים אותה מאוד.
הפורום נועד לתת כיווני חשיבה במה אפשר להשתפר והיכן ניתן להחמיא...ברור שמערכת הפניות היא מקצועית ורצינית מעל לכל שירות קיים שאני מכיר, מצד שני גם המנהלים אוהבים לשמוע את דעת הלקוחות (ככה זה אצלי...) אם יש מקום לשפר, אז למה לא?
-
@מטעמים
צודק
לא סותר
צריך להגיד את 2 הדברים האלו -
@מטעמים אמר בלענות להפניות תיכף כשקוראים אותם:
ברור שמערכת הפניות היא מקצועית ורצינית מעל לכל שירות קיים שאני מכיר, מצד שני גם המנהלים אוהבים לשמוע את דעת הלקוחות (ככה זה אצלי...) אם יש מקום לשפר, אז למה לא?
דווקא בנושא הפניות הם 1000% ולא צריך לחפש אותם בקטנות
-
@בוריס-כרשינא
גם אני חושב כמןך, (זו דעתך וכן גם דעתי, אבל גם לגיטימי שאחרים יהיה להם דעה שונה ורעיונות נוספים. זה בדיוק מה שכתבתי. שבדיוק לשם כך נועד הפורום. כל אחד יביע את דעתו)אגב, לפני כמה חודשים אני שלחתי פניה, וקיבלתי הודעה ממערכת הפניות בזה הלשון: "הפניה הינה מורכבת, ויקח לנו זמן כדי לפתור אותה", אז הרעיון של פותח האשכול כבר פועל בגדול.
-
נכון הכונה שלי היה שיהיה באופן אוטומאטי שאם זה טיפול מיקצעי וכדו' שיהי' פניה אוטמאטי שזה יקח זמן
-
@chaimmarkowits לכאורה אפשר משהו פשוט, שברגע שמתעדכן תווית, ישלח מייל שהתעדכן תווית לפנייה וזה בטיפול.
-
שלחתי פניה בתקופה האחרונה, ראיתי שהועבר לטיפול מקצועי אך לא חשבתי שזה טיפול ארוך, לאחר כמה ימים כתבתי 'האם מטפלים בזה?' [או משהו בסגנון] ולא נענתי, חיכיתי עוד שבוע וסו"ס ענו שהטיפול היה מורכב ועכשיו טופל, לדעתי בפניה שידוע שעלול לקחת יותר מיום יומיים, מן הראוי שתהיה תגובה כמו הנוסח שכתבו לעיל "הפניה הינה מורכבת, ויקח לנו זמן כדי לפתור אותה". אני בזמן שלא קיבלתי תגובה כבר חשבתי להחליף תוכנית וכו' וכו', מחשבות שלא היו עולות אם הייתי מקבל תגובה כנ"ל.
כמובן אין בזה משום להריד את התודה לנטפרי על הסינון המעולה.