בעיה בוויז
-
הצילו!!!!! התקנתי את גירסה 4.5.1.0 מהקישור הנ''ל ועשה שוב מחפש רשת. מחקתי אותו והתקנתי 3.8.9.0 ופתאום הוא לא נפתח לי זה כותב באנגלית שאין חיבור. מה אני עושה?????? פיקוח נפש!!!!!!
-
@שטייגניסט פיקוח נפש???? באמת!!!! גם לי דיווחו לי על הבעיה. אולי @administrators ידע לנו לומר אם היו שם שינויים
-
@frize37 אוי... לקחת אותי קשה...
-
@administrators נשמח למידע בעניין.
-
יש חדש???
-
@957 אנא תושיע אותי.
-
@שטייגניסט @frize37 מה הפיקוח נפש!!!!!!! הזה?
אתם באמצע הדרך וחלילה אתם יכולים להגיע לרמלה ? -
@מיציבושי רמאללה... ולא להאמין אבל יש כאלה שצריכים וויז...וכפי הידוע לי גם גוגל מפות לא עובד בנטפרי
-
@מיציבושי אני רואה שגם אתה לקחת את זה קשה מידי... קח אוויר ותירגע... כמובן בהומור.
-
@שטייגניסט
פניה למערכת הפניות עם הקלטת תעבורה עשית ?
-
בעבר עשיתי הקלטה על הבעיה דלעיל (מחפש רשת) אתה ממליץ לעשות הקלטה סתמית בזמן פתיחת הוויז?
-
@שטייגניסט
כן
-
@957 האם מישהו יכול לשלוח לי APK לוויז בגירסא שעובדת חלק?
-
יש לי אפליקציה של וייז גירסה 4.15.0.2 ואחרי שהתקנתי אותה אז כשאני פותח את הוייז אחרי עשר דקות כותב לי מחפש רשת ולא מעדכן את מצב הכביש הנתון ושלחתי הקלטת תעבורה ואמרו לי שהם לא רואים חסימה שמפריעה אז כנראה שהבעיה היא באפליקציה השאלה היא אם למישהו יש פתרון לענין זה מאד חשוב לי יצויין שיש לי מכשיר של אקאי k35
(מצד והייתם נקיים יש בזה מייל ווייז בלבד ללא שיחות לשימוש בתוך הבית בלבד באישור רב) תודה רבה -
@מאיר.ל וייז לשימוש בתוך הבית??? (נשמע מעניין..) איזה רחפן! איזה בית גדול יש לך...
-
-
@ברוך-השם
התכוונתי לומר שאני לא מסתובב עם זה ברחוב וזה לא משמש לשיחות טלפון אלא רק בבית למייל או ברכב לווייז ולשאר הדברים זה חסום (כמובן שגם זה בדיעבד גמור) כך שאין משום מראית העין שזה הפירצה הכי גדולה גם מי שיש לו את המכשיר הכי מוגן כל עוד שזה דומה חיצונית לשאר מכשירים ויש לי מכשיר כשר לשיחות ב"ה
בכל מקרה אני עדיין צריך פתרון להנ"ל תודה רבה -
@ברוך-השם
תודה רבה אבל אני לא רואה את הקישור אולי זה מוקדם מדי וזה עוד לא עלה לפורום בכל מקרה גם את הגירסה שיש לי הורדתי מ apkmiror ושם זה פתוח -
-
אני לא בטוח שהגירסה האחרונה יעבוד.....