בעיה בוויז
-
אף אחד???
-
@שטייגניסט
קליטת GPS לא קשורה לא לספק ולא לנטפרי .
מדובר בקליטת הGPS המובנית במכשיר.
לחץ כאן לקריאת הדרכה של WAZE לאבחון וטיפול בבעיות קליטת GPS. -
@שטייגניסט יש לי קצת נסיון עם כמה וכמה מכשירים שהותקן בהם וייז שעובד עם נט פרי ועם הבעיות של אי קליטת GPS. האם השאלה עדיין רלונטית ?
-
@מנתק עקרונית כבר לא, אבל סתם כך ידוע לך האם גם בגרסאות החדשות של וויז זה עובד עם נטפרי או רק 4.5.0.1?
-
@שטייגניסט אמר בבעיה בוויז:
@מנתק עקרונית כבר לא, אבל סתם כך ידוע לך האם גם בגרסאות החדשות של וויז זה עובד עם נטפרי או רק 4.5.0.1?
ניסתי הרבה ובאמת הרבה, אולי 10 גרסאות, ולבנתיים רק הגרסה שאתה מזכיר עובדת טוב. יש כאלה שאומרים כל הזמן שאינו מוצא רשת יש כאלו שמוצא רשת אבל לא מוצא GPS אבל הגרסה הנ"ל עובדת מצוין
-
@מנתק אמר בבעיה בוויז:
@שטייגניסט אמר בבעיה בוויז:
ניסתי הרבה ובאמת הרבה, אולי 10 גרסאות, ולבנתיים רק הגרסה שאתה מזכיר עובדת טוב. יש כאלה שאומרים כל הזמן שאינו מוצא רשת יש כאלו שמוצא רשת אבל לא מוצא GPS אבל הגרסה הנ"ל עובדת מצוין
@zvizvi אשמח אם תוכל להעלות את זה לאתר במקום מה שיש היום.
תודה רבה.
@מנתק יש לך את הקשור להורדה של הוויז הנ"ל?
תודה רבה. -
@ששלום אמר בבעיה בוויז:
תודה רבה.הוספתי.
http://softwares.center/waze/ -
הוא כבר העלה את הגרסה שפועלת בנט פרי...
אגב מי שרוצה יש בידינו אפשרות לתקן גם גרסאות החדשות יותר של וייז שלא תהיה בהם אפשרות גלישה ופייס-בוק אפי' במכשירים שלא יושב בהם סים של נט פרי (אבל כנ"ל זה לא יעבוד על רשת נט פרי אלא רק הגרסה שהוזכרה למעלה). וזה ידיעה חשובה שאפשר להציע לאלו שאין להם דפדפן אבל לא מוכנים לוותר על וייז ודרך שם מגיעים לכל מקום ל"ע
-
@מנתק ברוכים הבאים לפורום!!! [במידה ואני לא טועה ובאמת הגעת לאחרונה] [ואם אני לא טועה הצטרפת אחרי שאחד החברים כאן בפורום הפנה מישהו אליך או כתב עליך שביכולתך לנתק וייפי וכדו'].
מקריאת הפוסטים שלך ניכר שאתה עוסק בכמה תחומים שיכולים לעניין את חברי הפורום.
המלצתי אליך [כמובן בתנאי שאני צודק בכל מה שכתבתי...] שתעשה חתימה מתחת לכל פוסט שאתה כותב [ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית כמו שיש לכמה מחברי הפורום והסוכנים] ובה יהיה כתוב את המייל שלך ובמה אתה עוסק כדי שיידעו שאפשר לפנות אליך.
בהצלחה
וסליחה אם סתם נטפלתי אליך.... -
@aiib אמר בבעיה בוויז:
@מנתק ברוכים הבאים לפורום!!! [במידה ואני לא טועה ובאמת הגעת לאחרונה] [ואם אני לא טועה הצטרפת אחרי שאחד החברים כאן בפורום הפנה מישהו אליך או כתב עליך שביכולתך לנתק וייפי וכדו'].
מקריאת הפוסטים שלך ניכר שאתה עוסק בכמה תחומים שיכולים לעניין את חברי הפורום.
המלצתי אליך [כמובן בתנאי שאני צודק בכל מה שכתבתי...] שתעשה חתימה מתחת לכל פוסט שאתה כותב [ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית כמו שיש לכמה מחברי הפורום והסוכנים] ובה יהיה כתוב את המייל שלך ובמה אתה עוסק כדי שיידעו שאפשר לפנות אליך.
בהצלחה
וסליחה אם סתם נטפלתי אליך....קבלתי הצעתך
-
@zvizvi אמר בבעיה בוויז:
@ששלום אמר בבעיה בוויז:
תודה רבה.הוספתי.
http://softwares.center/waze/@zvizvi תודה רבה.
-
הגירסה שיש כיום היא ללא אינטרנט?
-
@מנתק גם במערכות מולטימדיה ברכבים? המידע חשוב מאוד.
-
@יוליוס אמר בבעיה בוויז:
הגירסה שיש כיום היא ללא אינטרנט?
לא מבין השאלה, מה זה הגרסה שיש היום ? כל הגרסאות בעייתיות כשמחוברים לרשת ללא סינון וכולם בסדר מתי שמחוברים דרך נט פרי. רק ששום גרסה לא יציבה כשמחוברים לנט פרי חוץ מ 4.5.0.1
-
@שלום-על-ישראל אמר בבעיה בוויז:
@מנתק גם במערכות מולטימדיה ברכבים? המידע חשוב מאוד.
מערכות מולטימדיה משתמשים בוייז הרגיל שישנו בכל מכשיר אנדרויד עם כל הבעיות שיש לו. יש דרכים שונות להסתדר עם זה תשאלו את nituk3030a@gmail.com עי' כאן
-
@מנתק מישהו העלה פה לפני תקופה לכמה דקות גירסה ללא אפשרות להגיע לתכנים פסולים דרך האפליקציה.
חשבתי שזו הגירסה הזו, לאחר בדיקה התברר לי שהגירסה הזו לא חסומה. -
@יוליוס למה אתה חושב שבוויז אפשר להגיע לתכנים פסולים? סה"כ מפות ומידע דרך..
-
@elisha המבינים בזה טענו בעבר כאן בפורום שאכן דרך וייז 'רגיל' אפשר להגיע גם לדרכים אחרות..
-
@טרוצער אני משתמש אצלי באוטו בטאבלט שחוץ מוויז הכל חסום שם הרמטית לחלוטין (עם סים של נטפרי אבל הוויפי כן עובד).
אם יש פה איזה חשש של "לא תשים דמים בביתך" נא עדכנו אותי שאחליף את האפליקציה ה'רגילה' אצלי. -
@יוליוס אמר בבעיה בוויז:
@מנתק מישהו העלה פה לפני תקופה לכמה דקות גירסה ללא אפשרות להגיע לתכנים פסולים דרך האפליקציה.
חשבתי שזו הגירסה הזו, לאחר בדיקה התברר לי שהגירסה הזו לא חסומה.הגרסה ש @zvizvi העלה לאתר שלו אינה חסומה כאשר הרשת אינה של נטפרי מה שמיוחד בגרסה שלו שהיא היחידה בנתיים שעובדת חלק על נטפרי.
מה שהעלו הוא גרסה שגם על רשת פתוחה ללא סינון א"א להגיע לתכנים בעייתים (יש לדון מהו תכניים בעייתים וכוונתי שבגרסה שלו אפשר לראות את כל התמונות שאנשים צילמו מקומות כמו"כ את כל פרטי החנויות ושעות פתיחה וכו' מה שבהדרן וכן בנט פרי חסמו כנראה בגלל בעיות תוכן, וצריך לבדוק טוב טוב האם באמת חסום לתוכן בעייתי)
איך שלא יהיה תראה שם באשכול ותפנה למייל שלו