בעיה בוויז
-
-
אני מתחבר לנושא קיים - וייז
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בנטו - וייז, יתרונות, חסרונות, וכן - מי איש המקצוע / סוכן שעומד מאחורי זה שניתן להפנות אליו שאלות? -
-
@אבצן אמר בבעיה בוויז:
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בנטו - וייז, יתרונות, חסרונות, וכן - מי איש המקצוע / סוכן שעומד מאחורי זה שניתן להפנות אליו שאלות?היתרונות והחסרונות סוכמו בקישור שהביא לך @shraga .
אין סוכן / איש מקצוע ממשי [מניסיון אישי..] שיוכל לעזור לך, יותר ממה שהאיש הכי מקצועי כאן בנטפרי, הלא הוא הרב @magicode, העלה תעודת אבטחה מותאמת שצריך להטמיע בסייר האפליקציה [אם יש לך ROOT].
מי שניסה לטפל הכי הרבה בענין מבין חברי הפורום, הוא הרב @מנתק .
בעבר עמדתי בקשר עם טכנאים של חברות הסלולאר שמשווקות נטפרי מורשות, ניסו לפתור את הבעיה - ונאדה.
זה המצב.
(אם תרצה וויז פועל טוב יותר, פנה להדרן). -
@shraga אמר בבעיה בוויז:
תודה על התגובה. אך איני רואה כאן כלל התייחסות לנט
@עברי-אנכי אמר בבעיה בוויז:
@אבצן אמר בבעיה בוויז:
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בנטו - וייז, יתרונות, חסרונות, וכן - מי איש המקצוע / סוכן שעומד מאחורי זה שניתן להפנות אליו שאלות?היתרונות והחסרונות סוכמו בקישור שהביא לך @shraga .
אין סוכן / איש מקצוע ממשי [מניסיון אישי..] שיוכל לעזור לך, יותר ממה שהאיש הכי מקצועי כאן בנטפרי, הלא הוא הרב @magicode, העלה תעודת אבטחה מותאמת שצריך להטמיע בסייר האפליקציה [אם יש לך ROOT].
מי שניסה לטפל הכי הרבה בענין מבין חברי הפורום, הוא הרב @מנתק .
בעבר עמדתי בקשר עם טכנאים של חברות הסלולאר שמשווקות נטפרי מורשות, ניסו לפתור את הבעיה - ונאדה.
זה המצב.
(אם תרצה וויז פועל טוב יותר, פנה להדרן).תודה על התגובה.
אני רואה שלא הובנתי כראוי. לא התכוונתי 'נטו-וייז' כביטוי, אלא כשם של חברה.
יש חברה שמשווקת "נטו-וייז". כמו "הדרן", ו"נתיב", כך יש חברת "נטו-וייז". אני מבקש לשמוע יותר מנציג שלהם על המכשיר שלהם. היתרון שלהם כפי שהבנתי הוא שהם נותנים שנתיים אחריות על המכשיר, שזה משמעותי לעומת הדרן שנותנים שנה בלבד. -
@אבצן
אבקש את סליחתך, אבל -
"נטו-וויז", אינו מבית נטפרי כלל, וכללי הפורום פה: שמה שאינו שייך לבירור על ענייני הרשת של נטפרי, אינו נידון פה!
ויותר מזה - לי אישית, לא ברור מי עומד מאחורי מוצר זה, עד כמה המערכת אינה פריצה ר"ל, וכו'.
בכ"א, מה רע בהדרן, שיש גברא רבא שעומד מאחוריה ?! [אבל ג"ז אינו מקומו פה]. -