עשקונו זדים
-
@גלינג אכן כך היה פעם אך 019 התחילו לגבות תשלום.
-
כמה הם גובים היום על הסים?
-
@קריקטורה אמר בעשקונו זדים:
כמה הם גובים היום על הסים?
10 ש"ח הסים בלבד.
אח"כ צריך להתקשר אליהם לבחור חבילה.אם תלך למשווק והוא יפתח לך חשבון אצלם ויבחר חבילה לך זה יעלה כ50 ש"ח רק הסים, כי הוא יוסיף את עלות השירות....
-
אגב כשהייתי בהראל החליפו לי חברה וסים בחינם...
-
בדרך כלל אין חברות שנותנות מתנות ח-י-נ-ם!!
ואם אתה מקבל את הסים בחינם לך תברר במה מקצצים לך ממקום אחר -
@יצחקחק אמר בעשקונו זדים:
אגב כשהייתי בהראל החליפו לי חברה וסים בחינם...
וכמה עולה לך בחודש?
וכמה עלה לך סים ראשון? -
@סיבוב אמר בעשקונו זדים:
וכמה עולה לך בחודש?
וכמה עלה לך סים ראשון?כמה עולה בחודש תבדוק בדף ספקים ומחירים בויקי...
וסים ראשון עלה 58 כמו שג"כ כתוב בויקי... -
את זה אני יודע...
לא התכוונתי להתעניין כדי לקנות.
התכוונתי שתראה שאתה משלם את זה במקומות אחרים.... -
אני חושב שיש מן האמת במה שאומר רבי זרח תרנגול, הכוונה שבכל סוג תקשורת גם בקוים כשרים וגם בטלפון נייח יש לנו מגוון של אופציות, יש חברות עם קליטה פחות טובה בזול ויש מסלולים של טוקמן וכדו',
יש לקוחות בנטפרי שצריכם את האינטרנט רק בשביל להכנס לקופח או לבנק פעם בכמה שבועות והם משלמים על השרות המינמאלי הזה החל מ35 שח לחודש על 3 גיגה אולי מסלול של טוקמן שמשלמים לפי שימוש יוכל להוות פיתרון,
לפחות על התשלום לנטרי לא יתכן שאדם שגולש פחות מגחגה בחודש ולא נעזר כלל בתמיכה משלם כמו אדם שגולש בעשרות גיגה ופונה עשרות פעמים בחודש לתמיכה -
אני יוסיף על מה שכתוב כאן את מה שנאמר בעבר, שיש הבדל גדול באחוזי ניצול בין סים שמיועד לגלישה בלבד לבין סים ששמים בטלפון.
אם כל מי שהיה לוקח את החבילות של ה30 ג'יגה בסים לא כשר היה מנצל את החבילה במלואה החברות היו בהפסדים.
החברות מחשבות מראש שעל כל X מנויים הם צריכים רק כמות מסוימת של ג'יגה בין כולם, שזה הרבה פחות מהכמות המלאה שמגיע להם בחבילה. -
@3-פינות אמר בעשקונו זדים:
אני יוסיף על מה שכתוב כאן את מה שנאמר בעבר, שיש הבדל גדול באחוזי ניצול בין סים שמיועד לגלישה בלבד לבין סים ששמים בטלפון.
אם כל מי שהיה לוקח את החבילות של ה30 ג'יגה בסים לא כשר היה מנצל את החבילה במלואה החברות היו בהפסדים.
החברות מחשבות מראש שעל כל X מנויים הם צריכים רק כמות מסוימת של ג'יגה בין כולם, שזה הרבה פחות מהכמות המלאה שמגיע להם בחבילה.אם כל מי שהיה לוקח את החבילות של ה30 ג'יגה בסים לא כשר היה מנצל את החבילה במלואה החברות היו בהפסדים.
שטויות והבלים
מי שיש לו חבילה של 30 ג'יגה היום הוא בד"כ ברווחה.
היום כל אחד עושה חבילה יותר גדולה כי נגמרת לו החבילה
בדורינו עם הנטפליקס וכל שירותי הסטרימינג
ובכלל כל האינטרנט הרבה יותר מלא בתוכן כבד יותר
כל בן אדם נורמלי מתקרב לפחות ל75% מהחבילת גלישה שלו
שהממוצע היום הוא 100 ג'יגה.
לכן בהוט מובייל חבילה של 150 ג'יגה!! עולה 30 שקל!!
והוט מובייל נטפרי חבילה של 100 ג'יגה עולה 85 שקל!!די כבר עם הסנגוריות הזו.
אפשר לדבר פרודוקטיבי יותר, להסביר את כל ההסברים שאין ספקים שרוצים להיכנס כי זה יקר וכו', ומי רוצה לעזור ולפעול שיהיה עוד ספקים וליזום וכו'. אבל למה לבלבל את המוח לעצמך? אנחנו נטל על החברות מבחינת גלישה - ולכן זה יקר? פשוט צא לרחוב ותשאל אנשים כמה הם גולשים ותראה שזה שטויות והבלים.
נ.ב. בכלל אין מה לדבר על השוד הנורא של כל הציבור החרדי שנעשה בשיתוף פעולה עם גורמים ידועים שמרויחים מזה הון תועפות - השוד של הקוים הכשרים. שזה פשוט פרשיית שחיתות בהיקף בלתי נתפס.
איך יכול להיות שסים שמיועד לשיחות טלפון דור 2-3 בלבד, אפילו לא סמסים!! יעלה אותו דבר בדיוק !!!!!! כמו סים עם 80-100-150 ג'יגה גלישה (חבילות נפוצות לפי חברות) בדור רביעי!!!!! שברור לכל מי שרק טיפ-טיפה ניסה להבין איך עובד סלולר, שההוצאות והמשבים המושקעים (במיוחד היום, שכבר כל האנטנות מוצבות וכבר אין הקמה של אנטנות דור שני או שלישי כי פשוט יום אחד כבר לא יהיה טלפונים שיעבדו בתדרים האלה) בשירותים הסלולריים של הקווים הכשרים הם אפסיים עד לא קיימים!!
תחשבו שאת כל הוצאות התחזוקה, ההקמה והפיתוח של אנטנות דור רביעי ודור רביעי+ בארץ, שהן בערך חלק הארי בהוצאות חברות הסלולר, כל אלה לא קשורות לקווים הכשרים!! הם משתמשים באנטנות שהוקמו (אגב במימונים גדולים) לפני שנים ובקושי דורשים טיפול (דור 2 בעיקר).
בקיצור השחיתות הברורה בכל הסיפור זועקת לשמיים. -
@chv אמר בעשקונו זדים:
@3-פינות אמר בעשקונו זדים:
החברות מחשבות מראש שעל כל X מנויים הם צריכים רק כמות מסוימת של ג'יגה בין כולם, שזה הרבה פחות מהכמות המלאה שמגיע להם בחבילה.אם כל מי שהיה לוקח את החבילות של ה30 ג'יגה בסים לא כשר היה מנצל את החבילה במלואה החברות היו בהפסדים.
שטויות והבלים
מי שיש לו חבילה של 30 ג'יגה היום הוא בד"כ ברווחה.
היום כל אחד עושה חבילה יותר גדולה כי נגמרת לו החבילה
בדורינו עם הנטפליקס וכל שירותי הסטרימינג
ובכלל כל האינטרנט הרבה יותר מלא בתוכן כבד יותר
כל בן אדם נורמלי מתקרב לפחות ל75% מהחבילת גלישה שלו
שהממוצע היום הוא 100 ג'יגה.
לכן בהוט מובייל חבילה של 150 ג'יגה!! עולה 30 שקל!!
והוט מובייל נטפרי חבילה של 100 ג'יגה עולה 85 שקל!!די כבר עם הסנגוריות הזו.
אפשר לדבר פרודוקטיבי יותר, להסביר את כל ההסברים שאין ספקים שרוצים להיכנס כי זה יקר וכו', ומי רוצה לעזור ולפעול שיהיה עוד ספקים וליזום וכו'. אבל למה לבלבל את המוח לעצמך? אנחנו נטל על החברות מבחינת גלישה - ולכן זה יקר? פשוט צא לרחוב ותשאל אנשים כמה הם גולשים ותראה שזה שטויות והבלים.
נ.ב. בכלל אין מה לדבר על השוד הנורא של כל הציבור החרדי שנעשה בשיתוף פעולה עם גורמים ידועים שמרויחים מזה הון תועפות - השוד של הקוים הכשרים. שזה פשוט פרשיית שחיתות בהיקף בלתי נתפס.
איך יכול להיות שסים שמיועד לשיחות טלפון דור 2-3 בלבד, אפילו לא סמסים!! יעלה אותו דבר בדיוק !!!!!! כמו סים עם 80-100-150 ג'יגה גלישה (חבילות נפוצות לפי חברות) בדור רביעי!!!!! שברור לכל מי שרק טיפ-טיפה ניסה להבין איך עובד סלולר, שההוצאות והמשבים המושקעים (במיוחד היום, שכבר כל האנטנות מוצבות וכבר אין הקמה של אנטנות דור שני או שלישי כי פשוט יום אחד כבר לא יהיה טלפונים שיעבדו בתדרים האלה) בשירותים הסלולריים של הקווים הכשרים הם אפסיים עד לא קיימים!!
תחשבו שאת כל הוצאות התחזוקה, ההקמה והפיתוח של אנטנות דור רביעי ודור רביעי+ בארץ, שהן בערך חלק הארי בהוצאות חברות הסלולר, כל אלה לא קשורות לקווים הכשרים!! הם משתמשים באנטנות שהוקמו (אגב במימונים גדולים) לפני שנים ובקושי דורשים טיפול (דור 2 בעיקר).
בקיצור השחיתות הברורה בכל הסיפור זועקת לשמיים.כשהיה סים ב25 שקל עם 600 דקות לכשר (למי שזוכר היה כזה דבר לפני כ10 שנים) כשבאותו זמן שיחות בלא כשר עלון פי 2 ו3 גם צעקת שזה שחיתות?!?!
יש מה שנקרה כוחות שוק, התחרות מורידה את המחיר לכמה שהאנשים ידחפו אותם, לכן המחיר הגיע למינימום שאפשר שזה כ20 שקלים לקו כשר, כי פחות מזה אנשים כבר לא ירוצו לעבור חברה.
תבדוק בארצות הברית ותראה שקו ללא הבגלה יעלה את המחיר של הארץ רק בדולרים, כ20-30 דולר!! ולמה זה? כי האנשים שמה מרוויחים בדולרים ולכן התחרות דחפה את החברות עד למחיר הזה.
בקו לא כשר אז המוצר שהם צורכים הוא אולי כולל יותר מהקו הכשר אבל התחרות היא אותה תחרות ולכן מגיעים לאותם מחירים. -
אתם צריכים להגיע להבנה שפשוט, אין מה לעשות, זה המחיר
להתלונן לא ישנה את המצב ובכלל לא יעזור !!!
-
@מגיע-גבוה אמר בעשקונו זדים:
אתם צריכים להגיע להבנה שפשוט, אין מה לעשות, זה המחיר
להתלונן לא ישנה את המצב ובכלל לא יעזור !!!
זה ממש לא נכון! אולי זה יארוך זמן אבל כל מחאה עובדת. אם כולם ישתקו אז בוודאי אין סיכוי שיהיה משהו.
-
@aiib מצאת מקום שמיד יקלטו את המחאה בפורום...
,לא חושב שזה יפריע למישהו.סתם הכול לריק נו באמת ?! -
@מגיע-גבוה שוב, יכול להיות שזה יארוך זמן אבל כל דבר מחלחל בסוף
כך לדוגמא את אחד מהניקים כאן שאני לא וזכר את שמו שכתב שייתכן שבתקופה הקרובה יהיו לו בשורות בעניין. צריך לשאול אותו אבל לענ"ד עצם זה ששומעים כאן מירמור על היוקר בחברות האחרות ועל התקלות הרבות בחברות האחרות וכו' נותנות רוח גבית למי שיש לו יכולת לפתוח מסלולים חדשים או לשפר את שלו כדי שכולם יעברו אליו -
@aiib אמר בעשקונו זדים:
כך לדוגמא את אחד מהניקים כאן שאני לא וזכר את שמו שכתב שייתכן שבתקופה הקרובה יהיו לו בשורות בעניין
@zeevgros אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
דרך אגב אני חושב לעשות משהו בעניין אבל זה יקח קצת זמן וכשיהיה בשורות לציבור נעדכן זאת
ונראה שהוא לא אמר מתי אם זה יהיה קרוב או רחוק
-
מעניין לראות את המבחן ביחס לסינונים המקבילים.
-
-
@aiib כנראה התכוון למחיר