תמונות גוגל (גיבוי תמונות אישיות) בנטפרי
-
שלום וברכה!
האם למישהו ידוע לגבי תמונות גוגל (לא גוגל תמונות!),
[שמאפשר לגבות אוטומטית את כל התמונות והסרטים מהמחשב האישי לחשבון הגוגל הפרטי - ללא מגבלת מקום,
וכברירת מחדל התמונות לא משותפות עם אף אחד, וניתן ידנית לשתף אישית או ציבורית קבצים מסוימים - בדיוק כמו בדרייב].למעשה, אצלי התוכנת גיבוי של גוגל מצליחה אכן להעלות את התמונות לחשבון שלי בגוגל,
אבל לא ניתן בכלל להכנס מהדפדפן לאתר "תמונות גוגל" בכדי לגשת לחומר (האישי) שלי.השאלה היא האם רק אצלי זה חסום או אצל כולם,
ואם כן האם זה ממדיניות עקרונית, בעיה טכנית, או שפשוט אני הראשון שמחפש את האופצייה הזאת :nerd: (מוזר, הא?).תודה רבה לכל הצדיקים שעושים לילות כימים למען הצלת הדור! :clap_tone2:
-
@איש-אחד לפי מה שידוע לי, נכון לעכשיו, לא נמצאה דרך להפריד שם בין החומר האישי לציבורי, ולכן ניתן לגבות אך לא להוריד/לצפות.
-
@yonig20 תודה רבה! איזו מהירות!
אז אני מבין שזה לא ענין של מדיניות אלא עניין טכני, אם כך אני רגוע.
חזקה על מתכנתי נטפרי שלכל בעיה טכנית ימצאו פתרון בשלב זה או אחר...ושוב תודה ולילה טוב!
-
עם העניין זה גיבוי.
תנסה את זה.
http://forum.netfree.link/topic/366/מצאתי-גיבוי-ענן-מעניין -
@magicode תודה רבה!
האמת שבעבר ראיתי את ההמלצה שלך על OVH וכבר פתחתי שם חשבון,
אבל:- זה מוגבל ב 25 ג'יגה - בגוגל זה ללא הגבלה (אם נותנים להם להקטין תמונות ל 16 מגה פיקסל וסרטים ל FullHD "בלבד").
- גוגל יודעים לפענח את התמונות בצורה מאד מתוחכמת לצורך חיפוש קל של תמונות (וכמובן גם לצורך מעקב אחרי המשתמשים שלהם...)
יש לי במחשב מעבר ל 40,000 תמונות וסרטים אישיים - אני המחסן של כל המשפחה,
כך שאני גם צריך את הנדיבות בשטח אחסון של גוגל,
וגם באמת יותר נח לרשום "משה זוכמיר" / "מעלות תרשיחא" / "סוס פוני" ובבת אחת לקבל את כל התמונות הרלוונטיות בלבד.בכל אופן, אני בונה בעיקר עליך @magicode הקוסם המפורסם, למצוא פתרון באיזה שהוא שלב.
ואם - הרב MAT היקר - כבר הגעת להודעה שלי, אז תודה רבה אישית מעומק הלב על המערכת האדירה שהקמת בעשר אצבעותיך!
-
שבוע טוב
האם מאז 2016 בו התקיים הדיון באשכול כאן, הצליחו מתכנתי נטפרי למצוא פתרון לגיבוי התמונות האישיות שמגובות בחשבון הגוגל? -