טאבלט אם סינון של נטפרי
-
מי שיכול לעזור לי בענין טאבלט אם סינון של נטפרי
מה כדאי ואיך זה עובד אם נטסטיק או סים
אשמח לקבל עזרה בענין -
@0548543994 תנסה למצוא כאן
ואני חושב שטאבלט עם וינדוס עובד מצוין כמו מחשב נייד וטאבלט עם אנדרויד עובד רק אפליקציות משהו כזה -
לי יש טאבלט של אנדרואיד עם סים של 019 לעובד רק דרך כרום ולא אפליקציות חוץ מוויז (בדרך כלל).
-
@יאיר-שחל יש הרבה אפליקציות שעובדות. בנקים ועוד
-
ידוע לך איך אפשר להוריד כי הגוגל פליי לא נפתח?
-
@יאיר-שחל
הגוגל פליי לא עובד
אם אתה צריך אפליקציה מסוימת אתה צריך להשיג את הקובץ שלה
יש לך משהו ספציפי? -
וויז שעובד בצורה טובה ושאין איתו בעיות בגלל החסימה של נטפרי
-
@יאיר-שחל
בעניין וויז אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שקיבלת בעבר
נסה אולי את זה לחץ כאן להורדה -
לא נראה לי שחברי נטפרי המכובדים משתמשים בכזו אפליקציה ישנה של וויז...
-
@יאיר-שחל
אני הבאתי בכוונה תחילה גירסה ישנה בכדי לנסות לפתור את הבעיה שבה נתקלת. -
@יאיר-שחל
פנה אלי בבקשה באישי 000@955.co.il -
כלומר לשלוח מייל? אני משתמש חדש.
-
@יאיר-שחל
כן לשלוח מייל -
קיבלת???
-
@יאיר-שחל
לא -
אני קניתי טבלט מריץ וינדוס, (250 ש"ח) כמובן דבר ראשון חסמתי עם התוכנה.
היו לי בעיות עם המכשיר והחנות הסכימו להחליף בתנאי שאסיר את התוכנה כי לדבריהם זה חוסם האפשרות של חיבור למחשב (?)
ביקשתי באופן מיוחד אם יסכימו לעזור לי לטפל בבעיה כשירות ללקוח שצריך עזרה טכנית,
קיבלתי תשובה :
"בהתקנת התוכנה כתוב שהסרת התוכנה עולה 100 ש"ח ואנו לא אחראים על שום נזק שיגרם בגין התוכנה.
המשכתי לבקש, והנה התשובה:
מסכים איתך. רק תמצא דרך לשכנע אותי שזה המצב. כדי שזה לא יהפוך לדפוס קבוע שכל מי שרוצה הסרת תוכנה יתחיל לספר סיפורים.
צודקים.
רק שעכשיו אחרי שטירטרתי את החברה עד שהחליפו את המכשיר אני מאוד חושש להתקין כי אין לי שירות תמיכה מינימלי במקרה הצורך -לך תוכיח....
כמובן זה לא סיבה לא להתקין -חובה להתקין תוכנת הגנה, רק שמן הראוי ש'נטפרי' ילמדו להכיר דפוסי שימוש כמו תקופה ראשונית או עזרה מול מצלמה ולא להתבצר מאחורי טענות חד צדדיות.... שאפילו אין לך עם מי לדבר ישירות. חכה לתגובה....
מאידך-- במחשב שלי אני נהנה מכל רגע עם התוכנה. אני שמח מאוד ורואה ברכה גדולה מהרגע שהתקנתי, כבר תקופה משמעותית.
נגדיר-מדובר בפרט חשוב לשיפור בתובנות. כי כו"ע מודים שלא מדובר בשוק פרוע, מדובר באנשים טובים וחשוב שירגישו שלימות ותמיכה בסיסית עם הצעד הקדוש והחשוב של חסימת מכשירם
בהוקרה רבה לאנשים הטובים מאחורי המהפך הנשגב הזה
הייתי מעוניין גם לדע ואת -
@chaim7
לעניין האחריות על המכשיר יש פתרונות לזה
תוכל לפנות אלי בפרטי ואסביר לך ,
000@955.co.ilכדאי שתכתוב פה איזה דגם רכשת לתועלת הציבור (יש כאלו שמחפשים דגמים שעובד בהם התוכנה של נטפרי)
-
@chaim7 אינך צודק כלל וכלל
דבר כתוכנה שחוסמת צריכה להיות חסינה בלי שום תירוצים הן מצד המתקין והן מצד המותקן
נטפרי לא צריכה לבזבז שניה לדברים אלו ומי שמתקין צריך לדעת שזה לא משחקים וכמו שצריך לטבול כלים אפ' על חשבון שלא יהיה אפשר להחזיר וכו' והבן -
היה כבר כמה אנשים שעבדו עלי. בענין תוכנת הסרה.
לכן קשה לי להאמין לאנשים.
צר לי על היחס. אבל אני לא רוצה שיהפך להיות שיטה. רוצה שיסירו לך את התוכנת נטפרי תספר סיפור X ויביאו לך תוכנת הסרה בחינם.
תבינו שהאחריות על הגב שלי.ואני ישמח אם מישהו יביא פה רעיון שיהיה אפשר להוכיח סיפורים כאלו.
-
אולי ע"י רב המוכר לנטרפי שחותם שהוא מכיר הענין כמו שעשו לדברים אחרים