אתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..
-
@aiib אולי בסים כשר זה כמה שקלים, והקליטה שלהם בהתאם בסלולרי, באזורים חרדים בן חצי מגה לשלוש מגה גם בהעלאה וגם בהורדה.
-
@חל אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@aiib אולי בסים כשר זה כמה שקלים, והקליטה שלהם בהתאם בסלולרי, באזורים חרדים בן חצי מגה לשלוש מגה גם בהעלאה וגם בהורדה.
?? על מה הגבת?
-
@aiib אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
מי שלא שם לב @סים-כשר נתן 'לייק' לטענה שלי. אם אני מבין נכון הוא מסכים איתה...
בקיצור זה אומר בתור אחד שמתעסק ויודע שהעלות הנוספת היא שקלים בודדים וייתכן שאף פחות מכך... -
אתה מגובה בנתונים או שבדיוק לך ולבנדוד שלך זה המצב?
לי לדוגמא יש סים מובנה במחשב שיכול להגי תאורטית ל300 מגה ואני בפלאפון החברה הנחשבת בישראל [אני לא בנטפרי] ויש לי הורדה במקסימום של 15 מגה. ככה שא"א להסיק מסקנות ממקרים ספציפיים
ראיתי ש @shraga פתח פוסט עם עדכון לגבי מהירות גלישה. צריך לבדוק שם
עוד נקודה. לא אמור להיות קשר אמיתי בין המחיר שמשלמים לבין התוצאה בשטח. זה כבר תלוי בחברות. מה עוד שאני כתבתי את שכתבתי לגבי נייח
-
ברור שהכל לפי נתונים תסתכל בפוסט שפתחו על מהירות גלישה ותסתכל שם לאיזה מהירות מגיעים ב019 דרך פרטנר ולאיזה מהירות מגיעים דרך סים כשר דרך פרטנר.
וסים כשר הבטיחו בספטמבר שיטפלו מול פרטנר. אני חוזר בי בספטמבר היתה תקלה אחרת לגמרי ואין קשר למה שאני חוה, כמו ששרגא הסביר אח"כ. -
@חל
סים כשר באמת טיפלו מול פרטנר
כרגע כל הרשתות יותר איטיות מעומסים גדולים -
מה טיפלו בבני ברק, האם המהירות היא יותר מבין חצי ל3 MB ביום, ושבע MB בשעות בלילה לפנות בוקר ?
-
@aiib השאלה היא האם נטפרי באמת ניסו להביא את החברות הללו או שלא
התחושה שלי [ואודה על האמת - אין לי כל מידע בענין] שזה לא באמת מעניין אותם,
יש להם קהל די שבוי.
לא נראה לי שאכפת לחברה כלשהי לעבוד איתם.
ואם הענין שיש לחברות הללו הוצאות בשל כך עדיף להשית את ההוצאות האלו על הצרכנים של נטפרי.
עדיף לשלם 20 שח לנטפרי ולקבל חבילות הרבה הרבה יותר זולות.
ייתכן שזה לא שווה לנטפרי שיווקית, ואם זו הסיבה הרי שזו חוסר התחשבות מוחלט בצרכנים. -
@סים-כשר אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@חל
סים כשר באמת טיפלו מול פרטנר
כרגע כל הרשתות יותר איטיות מעומסים גדוליםכרגע יש לנו את הפוסט שאנשים מעלים מה המהירות שלהם, ושם אנחנו רואים עובדתית, שסים כשר על פרטנר הוא הרבה יותר איטי מאשר דרך 019 דרך פרטנר, ולכן עובדתית הסיבה שיותר איטי זה לא בגלל שכל הרשתות יותר איטיות בגלל הקרונה.
אני מתקן מבחינה מקצועית סים כשר פרטנר בבני ברק הוא לא יותר איטי משאר החברות, אבל נראה לי שלאדם הפשוט ההפרש בין חצי מגה לשלוש מגה הוא הרבה. -
פוסט זה נמחק! -
@162 הדבר האחרון שאפשר לומר על מנהלי נטפרי שלא מעניין אותם הקהל 'השבוי' שלהם....
רק הדברים לא כ"כ פשוטים. לדוגמא לפני תקופה היה זמן שניסו לצרף חברה רצינית ומיד החברה ההיא קיבלה מכתב התראה מרימון. בקיצור קל לדבר... -
@162 אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
האשמה מוטלת על......נטפרי.
כן, נטפרי!!הסיבה שעושקים את לקוחות נטפרי היא שאין תחרות.
בעוד בשוק יש הרבה חברות שמתחרות על הלקוחות, ללקוחות נטפרי יש רק מספר מצומצם של חברות שכל אחת גרועה מהשניה והמחירים מופקעים.נטפרי חייבים בדחיפות לעבוד עם כל החברות בשוק.
רמי לוי מציע 200 ג'יגה גלישה ב 30 שח,
למה לקוחות נטפרי לא יכולים להנות מזה??שלום לך איש נחמד... וברוך הבא לפורום.........
מההתנסות שלי ושל מאות אנשים פה בפורם היא שנטפרי דואגת מאד מאד ללקוחות ויש לה שיטת עבודה שונה מהמקובל לגבי הבאת ספקים.
אם אתה לא חושב ככה אתה מוזמן להביע ביקורת בצורה נאותה. -
אתם מכריחים אותי להגיד את זה.
אבל יש לנו בעיה קשה עם איום התביעה זה דבר שנורא מפריע לנו בהבאת ספקים חדשים.
למרות שהאיום שלהם חלול ולא שווה כלום. אבל למה לספק להסתכן בשביל כמה חרדים. -
@magicode היכן הדברים עומדים כעת?
כבר למעלה מחצי שנה לא היה עדכונים -
תסתכל שם לאיזה מהירות מגיעים ב019 דרך פרטנר ולאיזה מהירות מגיעים דרך סים כשר דרך פרטנר.
הסתכלתי. 019 יש להם 50 אחוז מהמשתמשים שמרוצים ו50 אחוז שלא מרוצים. אז יכול להיות שבסים כשר הפער קצת יותר גדול אבל ההשוואה שעשית לא נכונה כלל וכלל. כי ב019 50 אחוז מהמקרים הם פחות מ10 מגה וחלקם הגדול אף פחות מ3 מגה...
-
אני בדקתי רק על בני ברק ואם יש בבני ברק משהו מרוצה מסים כשר אני רוצה שתראה לי.
ההבדל בין חצי מגה לשלוש מגה לאדם הפשוט הוא הבדל בין שמים וארץ. -
@aiib אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
לי לדוגמא יש סים מובנה במחשב שיכול להגי תאורטית ל300 מגה ואני בפלאפון החברה הנחשבת בישראל [אני לא בנטפרי] ויש לי הורדה במקסימום של 15 מגה. ככה שא"א להסיק מסקנות ממקרים ספציפיים
@aiib מהמקרה שלך בטוח אין להסיק מסקנות כי אתה במצב קשה. כן אכן כך, אם יש לך מה שאתה כותב - מודם סלולרי WWAN cat6 (אם אתה יודע שיכול להגיע ל300Mbps זה בטוח cat6) וסים רגיל של פלאפון ואתה מגיע רק ל15 מגה ביט, מצבך חמור.
ייתכן שהמודם לא מוגדר לך על דור 4, או שהוא בכלל לא תומך בתדרים של דור 4 בפלאפון בארץ (אם יש לך snapdragon x7 אמור לתמוך אאל"ט) או שאתה נמצא במקום ממש גרוע מבחינת קליטה\עומס על האנטנה.
כשאני בדקתי את הסים שלי (ג"כ פלאפון, רגיל, רק שאני עם VPN של נטפרי בד"כ, הורדתי את הווייפרי בכמה מקומות בשביל לבדוק) במקומות הכי גרועים (קרי מודיעין עילית בצהריים עם פס אחד של קליטה דור 4) היה מינימום 15 מגה ביט. ובמקומות הטובים (כגון הוד השרון וחורים נידחים ושמאלניים בגוש דן בשעות לילה נואשות..) הגיע ל70 ואפילו 80 מגה ביט.
ולי יש מודם WWAN cat4 לא cat6, בלי MIMO.
על כן ממש מתמיה אותי מה שאתה כותב, תבדוק אם לא חסר לך תוכנה \ דרייברים של המודול.ולגבי מנהלי נטפרי והקהל השבוי שלהם, אני רוצה לכתוב את דעתי, שמנהלי נטפרי לא טובים ולא רעים בסיפור הזה. פשוט לפי מה שאני מבין ממה שנטפרי נותנים להבין, זה שאין פה עניין שיווקי או השקעה בהשתלטות על נתחי שוק וכדו', פשוט מי שרוצה אינטרנט כשר ברמה שהם מציעים - שיעשה נטפרי, אם לא מתאים לך תלך. כלומר אף אחד לא רודף פה אחרי לקוחות (להבדיל מהצד השני שרודף אוהו רודף..). הנצרכים לזה משלמים על זה, זה מה יש.
מי שרוצה לעבוד קשה ולנסות לשדרג את הרמה של נטפרי בקטע של מחיר ואיכות גלישה - שיעבוד, הם פחות משקיעים בזה משאבים כי יש להם בהחלט המון דברים יותר חשובים להשקיע. ומשקיעים. -
אני בדקתי רק על בני ברק ואם יש בבני ברק משהו מרוצה מסים כשר אני רוצה שתראה לי.
אתה הגעת בטענה שהיסה שהוא מרוויח קצת זה בגלל שהאיכות שלו לא טובה. לכן לטעון רק על בני ברק זה לא רציני.
ההבדל בין חצי מגה לשלוש מגה הוא הבדל בין שמים וארץ.
ממש לא. שתיהם זה קליטה ברצפה.
-
יתכן ששניהם רצפה, אבל לאדם הפשוט עם שלוש אפשר להשתמש, ובחצי או בשליש מגה צריך המון סבלנות.
-
@chv אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@aiib מהמקרה שלך בטוח אין להסיק מסקנות כי אתה במצב קשה. כן אכן כך, אם יש לך מה שאתה כותב - מודם סלולרי WWAN cat6 (אם אתה יודע שיכול להגיע ל300Mbps זה בטוח cat6) וסים רגיל של פלאפון ואתה מגיע רק ל15 מגה ביט, מצבך חמור.
ייתכן שהמודם לא מוגדר לך על דור 4, או שהוא בכלל לא תומך בתדרים של דור 4 בפלאפון בארץ (אם יש לך snapdragon x7 אמור לתמוך אאל"ט) או שאתה נמצא במקום ממש גרוע מבחינת קליטה\עומס על האנטנה.כן, יש לי קליטה גרועה בבית -פס אחד. וזה בדיוק מה שטענתי לא כל דבר קשור לנטפרי
מי שרוצה לעבוד קשה ולנסות לשדרג את הרמה של נטפרי בקטע של מחיר ואיכות גלישה - שיעבוד, הם פחות משקיעים בזה משאבים כי יש להם בהחלט המון דברים יותר חשובים להשקיע. ומשקיעים.
זה לא נכון. לנטפרי זה חשוב אולי לא מבחינה של ריווח אלא מהסיבה שהם משקיעים את כל מרצם בנטפרי- כדי להציל כמה שיותר נפשות.