המלצה מנסיון ומידע מקצועי
-
@לייבל אתה צודק ולא צודק, אתה צודק בזה שתמיד כדאי לבדוק ולא רק להסתמך על שמועות, ולא צודק כי במקרה דנן, הכל עולה כסף, וחבל על הכסף.
-
פוסט זה נמחק! -
@ריזל-ישראל פתח נושא חדש כדי שיראו את הודעתך
וגם הודעתך לא כל כך קשורה לאשכול
-
יש לי הרבה שנים ניסיון של 019 עם נטוויזן, וכמעט שלא מן הנמנע שלא יהיה בעיות,
רק מה לי נראה שהבעיה הוא אצל 019 ולא אצל נטוויזן,
יש ל019 שתי מערכות ויש לקוחות שנופלים על המערכת הטוב ויש לקוחות שנופלים על המעכת הפחות טוב ולהם יהיה הרבה יותר בעיות,
נטוויזן מצידם נותנים ראוטר מהכי טובים בשוק, עם שירות טוב (כיום, בשונה מהעבר), ואין להם אפילו יכולת להיכנס להגדרות הראוטר כך שכל הבעיות נגרמות מ- 019 (או מנטפרי), -
באם כך, מדוע אתה נשאר עם 019 בשילוב נטוויז'ין למרות הבעיות?
והאם יש דרך לבקש מ019 להתחבר למערכת הטובה יותר , איך זה מוגדר אצלם?האמת שעקב הקושי בשילוב ספק התומ בנטפרי וחיבור טלפון קווי אני נאלצת לוותר על החסימה האידיאלית של נטפרי ומתחילה לברר על סינונים אחרים
אולי הגיע הזמן שנטפרי יוסיפו ספק שתומך גם בטלפון קווי....... -
@mize אמר בהמלצה מנסיון ומידע מקצועי:
באם כך, מדוע אתה נשאר עם 019 בשילוב נטוויז'ין למרות הבעיות?
והאם יש דרך לבקש מ019 להתחבר למערכת הטובה יותר , איך זה מוגדר אצלם?האמת שעקב הקושי בשילוב ספק התומ בנטפרי וחיבור טלפון קווי אני נאלצת לוותר על החסימה האידיאלית של נטפרי ומתחילה לברר על סינונים אחרים
אולי הגיע הזמן שנטפרי יוסיפו ספק שתומך גם בטלפון קווי.......כי נטוויזן עדיין הכי זול (20 ש"ח לחודש בלי הגבלה), וגם לא ידוע לי על אפשרת יותר טובה, וחוץ מזה הבעיות הן בגדול על ניתוק של הקו לדקה, ולא מעבר מזה,
גם בסולולרי יש בעיות קליטה הרבה פעמים, וזה נוח לכולם,ונטפרי הוא הסינון הטוב ביותר גם הלכתית וגם מקצועית,
-
על המשפט האחרון אין עוררין
אשמח לקבל יותר מידע לגבי 019 ונטוויזי'ן יחד- איך ניתן לבקש מ019 את המערכת הטובה יותר, זה מסלול אחר? ראוטר טוב יותר?
- יש לך 2 ראוטרים בבית? או שהכל יושב על ראוטר אחד ואם כן על ראוטר של איזה חברה ?
- במידה ויש ראוטר אחד, כאשר יש תקלה לאיזה חברה אתה פונה?
- התשלום הוא ל2 חברות בנפרד, אכן?
ואם יש עוד מידע שתוכל לספק, למרות שלא שאלתי ספציפית אשמח לדעת.
תודה מראש -
על המשפט האחרון אין עוררין
אשמח לקבל יותר מידע לגבי 019 ונטוויזי'ן יחד- איך ניתן לבקש מ019 את המערכת הטובה יותר, זה מסלול אחר? ראוטר טוב יותר?
- יש לך 2 ראוטרים בבית? או שהכל יושב על ראוטר אחד ואם כן על ראוטר של איזה חברה ?
- במידה ויש ראוטר אחד, כאשר יש תקלה לאיזה חברה אתה פונה?
- התשלום הוא ל2 חברות בנפרד, אכן?
ואם יש עוד מידע שתוכל לספק, למרות שלא שאלתי ספציפית אשמח לדעת.
תודה מראש- זה מערכת אצלם, ואני לא יודע מה הטוב ומה הפחות טוב.
- ראוטר אחד של נטוויזן
- זה אחד מהבעיות הגדולות שכל חברה זורקת אותך לשני, אבל בגדול אין בעיות שמצריכות להתקשר לחברה, זה נפתר אחרי כמה דקות לבד,
- ל- 3 חברות נטוויזן 019 ונטפרי.
פרק תהילים לפני ההתקשרות לחברה שזה יעבוד טוב ובלי בעיות (ויש הרבה כאלו).
-
תודה על המידע המפורט
אם כך,
את מי צריך ראשון נטוויזי'ן (עם הראוטר)?
ועל הראוטר שלהם מתלבש 019?ממה שידוע לי ניתן לעשות חבילת בנדל ב019 ולשלם דרכם לנטפרי. יותר פשוט מלעמוד מול 3 חברות.
-
תודה על המידע המפורט
אם כך,
את מי צריך ראשון נטוויזי'ן (עם הראוטר)?
ועל הראוטר שלהם מתלבש 019?ממה שידוע לי ניתן לעשות חבילת בנדל ב019 ולשלם דרכם לנטפרי. יותר פשוט מלעמוד מול 3 חברות.
קודם כל עדיף להתחיל ספק תשתית נטוויזן (לא כשר) ואח"כ לנייד את התשתית ספק ל019, ואז הראוטר נשאר אצלכם.
לא ידוע לי שאפשר לשלם לנטפרי דרך 019 אבל אולי דברים השתנו. -
תודה. נתחיל בפרוצדורה בתקוה שהלך ילך כשורה.
ומענין לענין,
אשמח לדעת מבעלי קו טלפון של חברת נטוויז'ין האם ניתן לחייג למספרי טלפונים בהם ניתן להקיש שלוחות כגון "קל קו" (0722020200) וכאשר מקישים שלוחה האם זה נקלט, כגון לעברית הקש 1 וכד'.
השאלה שלי לאור נסיון מר עם חברה אחרת (לא אפרט כי זה לא משנה לצורך הענין) שכאשר התקשרתי למספרי טלפון ספציפיים בהם יש להקיש שלוחה זה לא עבד, כלומר התקליט הראשית חזרה על עצמה למרות שלחצתי את השלוחה.
החברה בה הייתי מנויה סיפקה לי קו אינטרנט על בסיס תשתית אינטרנטית (כמו רוב החברות כולל 013, בניגוד לחברת בזק שקו הטלפון לא יושב על תשתית אינטרנטית הוכחה לכך שבעת הפסקת חשמל הקו ימשיך לפעול.)
ברצוני לדעת האם הבעיה היתה בחברה ספיציפית בה הייתי או שהבעיה בכל קו היושבת על תשתית אינטרנטית.
הסביה שאני מבררת כיון שיש לי תוכנית שיחות לחו"ל עם מספר מקשר, ועד כה לא יכולתי לחייג לחו"ל כיון שלא היה אפשרות להתקשר למספרי טלפונים בהם יש להקיש שלוחות או להזמין מספרים נוספים.
אשמח לשמוע מראש האם בנטוויז'ין זה עובד כדי לחסוך זמן ומעבר מספק לספק.
ביקשתי ספציפית לוודא האם מספר הטלפון של קל קו עובד, כי זכור לי שעם מספר זה היה בעיה (בספק הקודם) לעומת מספרים אחרים שכן עובדים לפעמים כנראה תלוי בסוג מרכזיה / חיבור.
תודה מראש. ומקוה שהייתי ברורה מספיק. -
@mize מניסיוני זה עובד עם שלוחות.
-
@משוש 019 זה חברה לא הכי... מבחינה טכנולוגית.
לדוגמא מהירות העלאה שנקבע בבזק לקווים רגילים הוא 3 מ''ב וב019 זה מוגבל ל 2 מ''ב שזה משמעותי מאד. -
@המומחה אמר בהמלצה מנסיון ומידע מקצועי:
לדוגמא מהירות העלאה שנקבע בבזק לקווים רגילים הוא 3 מ''ב וב019 זה מוגבל ל 2 מ''ב שזה משמעותי מאד.אצלי ב019 זה 2.5 מב.
אבל המחיר בהתאם. -
@המומחה אמר בהמלצה מנסיון ומידע מקצועי:
לדוגמא מהירות העלאה שנקבע בבזק לקווים רגילים הוא 3 מ''ב וב019 זה מוגבל ל 2 מ''ב שזה משמעותי מאד.אני משתמש בנתב שנמצא בממד ואני מחובר עם וויפי מהסלון מהירות הורדה הרשמית במחשב הנייח זה 40 ועכשיו 25 והעלאה זה 2 אז בחיבור ישיר זה יותר
וזה תמונה ממני
-
@המומחה
יצא לך לבדוק את "קל קו" ספציפית?
לקחתי את זה לדוגמא כי זה לא תמיד עובד
יש מספרי טלפונים עם שלוחות שכן עובדים
כנראה תלוי במרכזיה או משהו
קופות חולים וחברות מסויימות עובדים -
@משוש
אני שומעת ביקורת על מהירות של 019 לעומת בזק
אבל מה לגבי 019 לעומת ספקים אחרים התומכים בנטפרי? 011 יותר מהיר? -
@משוש
אבל מה לגבי 019 לעומת ספקים אחרים התומכים בנטפרי? 011 יותר מהיר?אין לי שמץ.
כרגע אני שם ואני מרוצה. -
@משוש
אבל מה לגבי 019 לעומת ספקים אחרים התומכים בנטפרי? 011 יותר מהיר?
הייתי ב011 ויש להם יותר בעיות מ019 אז חזרתי ל 019. -
@רמיזא
תודה אתה ממ מכוון אותי בכיוון הנכון על סמך הנסיון שלך, בכדי שאני לא אצטרך לעבור את כל זה.
אשמח לשמוע ממך האם בטלפון הפועל בשירות 013 יש לך אפשרות להתקשר למספרי טלפונים עם שלוחות, אבקש לדעת ספציפית לגבי טלפון "קל קו" כיון שעם מספר זה היו לי בעיות בחברה אחרת.
ענה כאן "המומחה" שזה עובד אך אשמח להתבסס על תשובה נוספת.
תודה מראש