חברת 019 שידרגו את השרתים לגלישה הסלולארית. האם אתם רואים שיפור?
-
איטי מאוד בין ביום ובין בלילה
אפילו בשעה 03:00 בלילה -
אצלי ניכר שיפור גדול
במרכז ירושלים -
@magicode
כרגע הם הודיעו שהיום עשו עוד שידרוג לשיפור האינטרנט -
מאד איטי. רק קשה להשוות כי מאז משבר הקורונה איטיות תמידית. בכל אופן אצלי אין שיפור מהימים האחרונים
-
@magicode דווקא הבוקר היה מצויין הוריד לי במהיריות שלא ראיתי הרבה זמן כמעט מגה וחצי לשניה שזה די בסדר
אבל כעת שוב פעם ירד אבל יש כרגע שיפור -
@magicode בבדיקת מהירות זה אותו דבר אבל מבחינת מהירות השתפר בטירוף
-
@יעקב-ישראל אמר בחברת 019 שידרגו את השרתים לגלישה הסלולארית. האם אתם רואים שיפור?:
בבדיקת מהירות זה אותו דבר אבל מבחינת מהירות השתפר בטירוף
מה זה אומר? אני גם מרגיש ככה [בחברות אחרות] יש מציאות כזו?
-
@aiib אמר בחברת 019 שידרגו את השרתים לגלישה הסלולארית. האם אתם רואים שיפור?:
@יעקב-ישראל אמר בחברת 019 שידרגו את השרתים לגלישה הסלולארית. האם אתם רואים שיפור?:
בבדיקת מהירות זה אותו דבר אבל מבחינת מהירות השתפר בטירוף
מה זה אומר? אני גם מרגיש ככה [בחברות אחרות] יש מציאות כזו?
זה המציאות עכשיו צריך לשאול איך זה עובד
לדעתי זה עובד בצורה הבאה
כשיש לך 100 מגה בפועל יורד לך במהירות של 10 מגה אבל ייתכן שאם יגבירו שרתים זה יעבוד יותר מהר
ולכן כשהיה 1 מגה עם שרתים חלשים זה לא זז וכעת אתה מקבל באמת את האחד מגה שלך (או לפחות לא כמו קודם שלא זז)
זה כיוון שלי שום דבר לא בטוח -
ברכפלד איטיות נוראה
-
@magicode עכשיו לא יודע כמה זה נכון לעשות את הבדיקה. יש עומסים לא רגילים על האנטנות. יותר מסתם כל בין הזמנים. לא?
-
היום בבני ברק היה שיפור לא רגיל
תמשיכו כך
תודה -
@magicode אני לא רואה שיפור
ואני גר בב"ב ובירושלים שכונת גבעת שאול על הפנים -
כרגע אני רואה שיפור מאוד משמעותי לפני חודש ממוצע ההורדה היה 500KB לשניה לאחמ"כ זה ירד והגיע עד ל70KB לשניה לתקופה של כמה ימים או יותר נכון כמה לילות.. כרגע זה עומד על 2MB לשניה.. זה מהירות שלא נתקלתי בה עד היום.. אזור בני ברק אהרונוביץ-זבוטינסקי.
-
@386
ליבי עליך.
לו היית יודע מהי מהירות תקינה. -
סתם שתבינו מה זה גלישה, לאן אפשר להגיע.
http://forum.netfree.link/topic/5350/סים-כשר-פרטנר-דיווחי-משתמשים-על-עומס-וכדו/144 -
@Chocolate ואיך מגיעים לזה?
ואיפה נמצא הדף הזה? -
@dLive אמר בחברת 019 שידרגו את השרתים לגלישה הסלולארית. האם אתם רואים שיפור?:
@386
ליבי עליך.
לו היית יודע מהי מהירות תקינה.אולי כבר לא רלוונטי, אבל מרשה לעצמי לנחש ש@386 בודק את המהירות שלו לפי איך שיורד לו קבצים בפועל ולא דרך בדיקת מהירות.. אז לא צריך ככ לרחם עליו...