מתן הרשאה למשתמשים למחוק הודעות או להכניס אותם לבידוד
-
בעקבות מקרה שקרה פה בפורום, שהודעה פוגענית ביותר נכנסה למערכת ואף אחד מהמנהלים לא היה זמין מיידית כדי למחוק אותה.
אני מציע שיהיה אפשרות שמשתמשים בעלי מוניטין גבוה/רשומים תקופה ארוכה, יקבלו הרשאה למחיקת הודעה בעלת אופי פוגעני לפי הקריטריונים של נטפרי.
אולי אם זה מרחיק לכת מידי, ניתן לקבוע (בהשראת ה'קורונה') כי אם מספר משתמשים רגילים או משתמש אחד בעל מוניטין (נגיד אם 50/100 נק' בסה"כ) מדווחים על הודעה אז היא תכנס מיידית ל'בידוד' ורק אחרי שהמנהל מאשר אותה היא תצא מהבידוד.
בברכת ובערת הרע מקרבך -
@יוליוס אמר במתן הרשאה למשתמשים למחוק הודעות או להכניס אותם לבידוד:
בעקבות מקרה שקרה פה בפורום, שהודעה פוגענית ביותר נכנסה למערכת ואף אחד מהמנהלים לא היה זמין מיידית כדי למחוק אותה.
אני מציע שיהיה אפשרות שמשתמשים בעלי מוניטין גבוה/רשומים תקופה ארוכה, יקבלו הרשאה למחיקת הודעה בעלת אופי פוגעני לפי הקריטריונים של נטפרי.
אולי אם זה מרחיק לכת מידי, ניתן לקבוע (בהשראת ה'קורונה') כי אם מספר משתמשים רגילים או משתמש אחד בעל מוניטין (נגיד אם 50/100 נק' בסה"כ) מדווחים על הודעה אז היא תכנס מיידית ל'בידוד' ורק אחרי שהמנהל מאשר אותה היא תצא מהבידוד.
בברכת ובערת ברע מקרבךיש אפשרות לעשות בוט ואז זה יהיה לכם יותר קל כי הוא מסנן אוטומטי
-
יש פתרון פשוט יותר שכבר בוצע. בעקבות ההודעה הנ"ל הוחל על הפורום סינון מלל.
-
@shraga אמר במתן הרשאה למשתמשים למחוק הודעות או להכניס אותם לבידוד:
תודה
( @shraga גם סינון תמונות התווסף על האתר, נכון? ) -
זה מה שהתכוונתי
-
הבעיה בסינון מלל
שלפעמים יש מילים שמשתמעים לשני פנים וכמובן אין מקום להכביר בדוגמאות.. והם מסוננים על ידי הרובוט
זה דבר שקרה לי באתר שלי ודובר בזה גם בפורום -
@בן-עזאי
נכון.
אבל אין מנוס מלהגדיר א"ז על אתר שבו כל אחד יכול לכתוב. -
@ליכט אמר במתן הרשאה למשתמשים למחוק הודעות או להכניס אותם לבידוד:
@בן-עזאי
נכון.
אבל אין מנוס מלהגדיר א"ז על אתר שבו כל אחד יכול לכתוב.מה שנכון, נכון.