צבירת נקודות
-
הי, רציתי אם אפשר להעלות להצבעה את האפשרות שיהיה ניתן לצבור נקודות שלא מומשו בטווח זמן מסויים (למשל עד כחודשיים קדימה) או לפחות חלק יחסי מהנקודות שלא מומשו. לדעתי חוץ משלנו הגולשים זה יעזור מאוד כי יש חודשים מתים ויש חודשים רוחשי פעילות (כמו תקופת הקורונה שהיתה) גם לנטפרי זה יכול לעזור ולהועיל מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שהרבה מנסים לממש את הנק' שנותרו בסוף החודש כדי לא להפסידם (אני ככה ואני מאמין שעוד רבים, טבע אנוש מה לעשות? ) וזה יוצר עומס על המערכת בפתיחה וההשתלטות על כל הפניות בזמן זה, אשמח לגיבוי מהמערכת המדהימה והנפלאה הזו שרק חושבת איך להועיל לנו הגולשים ולשפר את שירותיה. וכמובן ממכם החברים שזכו להסתופף יחד בצל קורה נאה זו (מכורח המציאות כמובן)
תודה לכולם ובהצלחה, וכמובן רק בריאות!
-
@נתוש עיין באשכול הזה
הוסבר כאן הכל
http://forum.netfree.link/topic/623/נקודות-מצטברות-הוספתן-לנקודות-החודשיות/5
ופה מוסבר ביתר פירוט
@magicode אמר בנקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..:רוב המשתמשים כמעט לא שולחים פניות. מסתפקים במה שפתוח.
זה קבוצה מועטת יחסית של מי שמנצל את הפניות שלו.לתת לאנשים נקודות זה כמו לחלק שקים. ואנחנו צריכים לדאוג שיהיה לזה כיסוי.
אם אנחנו מסתמכים על הסטיסטיקה אז הרבה מהנקודות לא ממומשות לכן אנחנו יכולים לתת הרבה נקודות לכל אחד. כדי שגם אם יש מישהו שצריך הרבה אז שיהיה לו.אם הנקודות ישמרו לזמן בילתי מוגבל אז יווצר מצב שאנחנו נוכל לקבל בעתיד כמות גדולה של פניות בלי יכולת לטפל בהם.
ה15 נקודות זה מוגדר כמתנה. ואנחנו יכולים להמעיט או להוסיף בהם הכל לפי העניין. כלומר לפי היכולת הכלכלית של נטפרי.
-
@מעמד ראיתי את זה אך @magicode טוען שא''י לתת צבירה בלי תוקף של זמן. לכן הצעתי להגביל בזמן את הצבירה ו/או לקבל רק חלק מהנקודות בצבירה לא את כולן. בגלל זה הדגשתי את עניין ההגבלה של הצבירה. כמובן אפשר לתת עוד דוגמאות וצורות של צבירת נק' מבוקרת את העלתי שני אפשרויות כדוגמאות איך ניתן להנות את מי שצריך בלי שזה יעמיס על נטפרי באופן ניכר ואולי אף יועיל למערכת בצורה מסויימת
-
אם זה עדיין פה ולא עלה להצבעה אך גם לא נמחק מה זה אומר? מישהו יודע? יש תוך כמה זמן אדע אם זה יעלה להצבעה או לא?
-
@נתוש אשכול נמחק רק אם יש בו תוכן לא ראוי. המנהלים לא רואים חיוב להגיב לכל הצעה. כנראה שכרגע זה לא יבוצע.
-
@yzahn אוקי תודה