ספק 'נעטפרי' בחו"ל
-
@DovidStroh
האם אתה משתמש בVPN מוגדר בראוטר?
איזה דגם? -
@FiveFour EdgeRouter X
-
התכוונת ל --
UBIQUITI Networks EdgeRouter X 5 Ports Gigabit LAN/WAN Router ?
יש לו תמיכה בVPN SERVER אבל לא ראיתי שיש לו תמיכה לVPN CLIENT. -
@FiveFour כן. יש openvpn ויש pptp
-
אני מגדיר ראוטר עם חברת gl.inet, ממש מאוד קל להגדיר, ואתה לא מפסיד מהירות גלישה אם אתה קונה המודל Brume. עשיתי כבר להרבה אנשים!
זה עובד עם open vpn אבל המודל זו יכול להגיע למהירות של 97mbps בopenvpn!
אני קניתי בשביל עצמי הראוטר של £20, אני לא צריך מהירות כ"כ חזקה.
מחר אני שולח לאחד בלונדון הראוטר כבר מוגדר בVPN של נטפרי, אם אתה רוצה גם אחד אני יכול לשלוח לך.
בצלאל (מנצסתר) אם אתה רוצה עזרה תתקשר אלי +443301332303 -
@Betzalel
יש לנו אפשרות לעשות חיבור ישיר לא דרך VPN בלונדון האם אתם יודעים האם יש לזה ביקוש? -
@סים-כשר אמר בספק 'נעטפרי' בחו"ל:
@Betzalel
יש לנו אפשרות לעשות חיבור ישיר לא דרך VPN בלונדון האם אתם יודעים האם יש לזה ביקוש?אני יכול לעזור בזה, איך ליצור קשר איתך?
-
@Chocolate
שלח לי בבקשה מייל ונמשיך בבקשה משם
3106707@gmail.com -
@Betzalel
יש לנו אפשרות לעשות חיבור ישיר לא דרך VPN בלונדון האם אתם יודעים האם יש לזה ביקוש?מה עם pptp וl2tp?
מה עוד?
אני ניסתי להשתמש בו, ולא קיבלתי הרבה מהירות. עם המכשיר שלי, הוא ממש מודל חדשה במיוחד open vpn, ואתה תראה מהירות שעוד לא ראית! -
@Chocolate
שלח לי בבקשה מייל ונמשיך בבקשה משם
3106707@gmail.comOk.
-
@סים-כשר בבקשה תסביר יותר איזה הישג יש לך לגבי חיבור ישיר בלונדון, אני גר פה בלאנדאן ומנהל אינטערנעט-קאפ"ע פה, ואולי נוכל לשדרג פה את הענינים.
תודה מראש!
-
-
@nbk5124 אמר בספק 'נעטפרי' בחו"ל:
@סים-כשר בבקשה תסביר יותר איזה הישג יש לך לגבי חיבור ישיר בלונדון, אני גר פה בלאנדאן ומנהל אינטערנעט-קאפ"ע פה, ואולי נוכל לשדרג פה את הענינים.
תודה מראש!
לאחר שאקבל בעז"ה הצעה מתאימה אוכל בעז"ה להסביר
-
@סים-כשר תסביר בבקשה על איזה הצעה מתאימה אתה מחכה?
לא הבנתי הנידון, הרי אם יש לך פתרון איזה תחליף טוב לגבי 'שימוש נעטפרי בלאנדאן' ודאי שבע"ה יהיה נידון פה על זה, יש לי קשר אם הרבה משתמשי נעטפרי פה בלאנדאן וכ"כ אני מנהל פה אינטערנעט-קאפ"ע עם נעטפרי וגם לרבות יש לי קשר עם ראש מכון 'טע"ג' פה בלאנדאן...
היוצא לנו מזה שהבקשה שלי הוא לא סתם סקרנות או משהו כזה...מחכים לזה לעובדא ולמעשה!
-
@nbk5124 למה אתה לא שולח לו אימייל, והוא יסביר לך!
-
@Betzalel
אתה מבוסס בלונדון ? -
@FiveFour אני מבוסס במנצסתר.
-
בהתייחס לארה"ב, אציין שצריך לעשות את זה על חברת אינטרנט שרבים משתמשים בה.
אני למשל גר בלייקווד, וככל הידוע לי החברה הכי נפוצה כאן ל WiFi היא חברת Optimum, ויש גם Verizon.
לעומת זאת בנייד החברות הכי נפוצות הן Verizon, at&t, T-mobile.
על החברות האחרות שהוזכרו כאן אפילו לא שמעתי. אם הבנתי נכון, אלו חברות שמשתמשות באנטנות של החברות הגדולות הנ"ל, אבל הבעיה היא שרוב האנשים מעדיפים להתחבר ישירות לחברה הגדולה המקורית, מכמה סיבות. -
@ב-א אם זה vpn אז זה לא משנה דרך איזה חברה.
אם זה סינון דרך החברה עצמה - למה שהם יסתכלו עליך בכלל? -
@מ-פינחסי אמר בספק 'נעטפרי' בחו"ל:
@ב-א אם זה vpn אז זה לא משנה דרך איזה חברה.
אם זה סינון דרך החברה עצמה - למה שהם יסתכלו עליך בכלל?אמת. זה בדיוק מה שאני אומר. לדעתי קלושים הסיכויים לארגן ספק מקורי שיעבוד עם נטפרי. אני עכשיו משתמש ב vpn וכמובן עם תוכנת ווייפרי