ספק 'נעטפרי' בחו"ל
-
@מ-פינחסי אמר בספק 'נעטפרי' בחו"ל:
@ב-א אם זה vpn אז זה לא משנה דרך איזה חברה.
אם זה סינון דרך החברה עצמה - למה שהם יסתכלו עליך בכלל?אמת. זה בדיוק מה שאני אומר. לדעתי קלושים הסיכויים לארגן ספק מקורי שיעבוד עם נטפרי. אני עכשיו משתמש ב vpn וכמובן עם תוכנת ווייפרי
-
@ב-א גם בארץ אין מקורי
-
@mashav אמר בספק 'נעטפרי' בחו"ל:
@ב-א גם בארץ אין מקורי
לא ידעתי.
אבל בכל אופן השאלה היא כמה החברה המקורית חשובה לאנשים. אני חושב שבארה"ב החברה המקורית יותר חשובה לאנשים. (לא יודע למה, אבל אולי בגלל שיחסית לארץ המחיר פחות משחק תפקיד, או בגלל שיחסית לארץ השימוש באינטרנט יותר נפוץ בקרב אלו שירצו את נטפרי). -
@nbk5124 @Betzalel @FiveFour @Chocolate
כפי הנראה בכדי להקים משהו רציני צריך כמות מכובדת של מנויים
הפלוס בחיבור ישיר הוא בעיקר יציבות -
@סים-כשר סוף סוף כשיש כמות גדולה של מנויים בחו"ל אז יש מה לדבר. לפני זה, זה לא שווה. וזה עדיין איננה המציאות.
-
@סים-כשר סליחה אני לא זוכר איך/איפה שכחתי מכל הענין פה...
בכל אופן על מה שאתה כותב:הפלוס בחיבור ישיר הוא בעיקר יציבות
לא ממש נכון.
יש כמה וכמה אתרים (שאני אישית כבר נתקלתי בחלקם) שאינם עובדים על חיבור של VPN (מטעמי אבטחה וכדומה), גם יש אתרים שלא מיניחים לייצר אצלם רק חשבון אחד על כל כתובת-IP, מה שזה גורם שכל משתמשי נעטפר"י ע"י VPN נתקלים בכגון אלו חברות...
אז לענינינו, ממש חשוב להגיע לאיזה חברה שדרכה יהיה ניתן להתחבר לנעטפר"י ישיר בלי VPN.מחכה לתשובה.......
-
-
@nbk5124
מקבל את דבריך,
אבל שוב אנחנו חוזרים בסוף לעלויות.
יש לי חברה שמוכנה להרים איתי את הפעילות אבל בסוף יש לזה עלויות והעלויות האלו יכולים להתכסות בשני אופציות- שזה מתחלק בין המנויים ובשביל זה צריך כמות מנויים מכובדת, ואדרבה אם אתה חושב שאפשר להביא הרבה מנויים לתוכנית כזאת אתה מוזמן ליצור איתי קשר ונשמח לקדם תהליך.
- שיהודי חם לנושאים כאלו לוקח על עצמו את עלויות הבסיס
-
@סים-כשר מצוין!
שלח לי בבקשה את הפרטים באימעי"ל: nbk5124@gmail.comמשם נמשיך הלאה בע"ה!
-
Unlocked Huawei E8372h-153 WiFi Hotspot 150Mbps LTE 4G USB Stick Modem Router
-
רציתי לשאול מה אתם אומרים על
Unlocked Huawei E8372h-153 WiFi Hotspot 150Mbps LTE 4G USB Stick Modem Router