ניתוק אניוואר 2
-
@שלו ואם כן?
נראה לך שזה משהו שזה צריך להתפרסם ציבורית? -
@משרדי כן!
אני מכיר אנשים שלא משתמשים בתוכנה בגלל המגבלה הזאת.
אניוור לא נועד כתחליף לווייפרי. -
@yzahn אתה לא יודע איך עושים זאת?
-
@a0533057932 מה עוזר לאנשים שאני יודע?
-
@yzahn אמר בניתוק אניוואר 2:
אניוור לא נועד כתחליף לווייפרי.
אולי לא נועד אבל בפירוש עוזר, יש הרבה שזה מספק להם את הרמה האומללה הזו שאין לה תחליף (בסיטואציה המורכבת בה הם נמצאים, כלומר מקומות עבודה בעייתיים).
רובם לא ייפגעו מפרסום אבל אולי מיעוטם כן וייתכן שהם רבים מאלה שעליהם אתה מדבר. -
@yzahn אמר בניתוק אניוואר 2:
אני מכיר אנשים שלא משתמשים בתוכנה בגלל המגבלה הזאת.
אניוור לא מיועדת כדי לתת לאנשים אפשרות להשתמש בנטפרי מתי שרוצים, וכשלא רוצים להתנתק.
אחרת, למה אין אפשרות בהגדרות סינון של ביטול הסינון באופן זמני? -
@שלו אני רוצה לענות תשובה פשוטה יותר
כמו שניכר בכמה מקומות, וביניהם תכנית ההתקנה של אניוור, עמותת נטפרי לא מעוניינת לקחת אחריות על משתמשי הקצה.
בתוכנת אניוואר, כבר הכניסו את ההגדרה שבמידה והמשתמש מחובר לרשת נטפרי, חיבור ה-VPN לא יחובר.
אך למען הסרת אחריות, טרחו לפרש ולומר שאם מכל סיבה שהיא תחובר גם ל-VPN, תחוייב על כך בתשלום מלא.אל דאגה.
זה לא אמור לקרות.
כמו שהמחשב לא התפוצץ פתאום כשהתקנתי וויפרי, למרות שזה הרושם שקיבלתי מהאזהרות בעת ההתקנה.
לכן אין צורך לפרסם איך מנתקים את אניוואר.ולטענה נוספת שעלתה כאן,
אניוואר אינו תחליף לוויפרי.
אבל ישנם כאלו שזה הפתרון היחיד בשבילם, ואנחנו לא רוצים שתהיה להם אפשרות להתנתק מהסינון ולגלוש ברשת פתוחה.
לכן אסור לנו לפרסם איך מתנתקים מאניוואר. -
@שלו לא הבנתי את שאלתך, אם אין התחברות אוטומטית על גבי רשת של נטפרי, מה הבעיה?
-
@shraga אמר בניתוק אניוואר 2:
@שלו לא הבנתי את שאלתך, אם אין התחברות אוטומטית על גבי רשת של נטפרי, מה הבעיה?
אם עשה התחברות ידני, איך מנתקים את זה.
ולגבי כל הפוסטים האחרים שכתבו כאן, ממש לא הבנתי, כי ברגע שהתוכנה מותקן א"א לגלוש על רשת שאינו נטפרי למרות שאין ווייפרי (אכן זה לא במקום וייפרי, כי אפשר להסיר), וע"כ ממש אין בעיה לפרסם איך להתנתק (ומי שיש לו את התוכנה ורוצה לגלוש בלי נטפרי יודע איך להסיר לבד, זה גם מופיע בויקי). -
@שלו אמר בניתוק אניוואר 2:
כי ברגע שהתוכנה מותקן א"א לגלוש על רשת שאינו נטפרי למרות שאין ווייפרי
זה לא נכוון