פיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+
-
שלום רב. אני כבר זמן רב מחפש להתקין תעודת אבטחה שתאפשר לי שימוש באפליקציות. כיום אני משתמש רק דרך כרום. אם אתה יכול להתקין עבורי אני מעוניין לבוא אליך ולשלם על מנת לפתור בעיה זו. בתודה מראש.
-
@yisgo55 תכתוב למי אתה פונה, כי לא מובן מהודעתך עבור מי הפניה
-
@מעמד אני פונה למי שמוכן להתקין עבורי את התעודה כך שגם האפליקציות יעבדו, אני כבר מבוגר ולא מבין במחשבים, בברכה
-
-
@מאןדהו אני גר בירושלים אבל מוכן לטררוח אם יש צורך.
-
@yisgo55 אמר בפיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+:
@מאןדהו אני גר בירושלים אבל מוכן לטררוח אם יש צורך.
@yisgo55 איזה מכשיר יש לך חברה ודגם מדויק
-
פוסט זה נמחק! -
-
@מאןדהו השתמשתי באפליקציה של אלחנן-12 על מנת להתקין תעודת אבטחה וזה אכן התקין אותה אבל בצד של המשתש לא בצד של המערכת ולכן זה לא עוזר כלום על מנת להפעיל את האפליקציות של המכשיר הטאבלט סמסונג שברשותי.
-
@yisgo55 אמר בפיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+:
שלום רב. אני כבר זמן רב מחפש להתקין תעודת אבטחה שתאפשר לי שימוש באפליקציות. כיום אני משתמש רק דרך כרום. אם אתה יכול להתקין עבורי אני מעוניין לבוא אליך ולשלם על מנת לפתור בעיה זו. בתודה מראש.
@yisgo55 למה אתה לא מתקין את האפליקציה של נטפרי ? זה מסדר את זה, וחוסם לך את הטאבלט לאינטרנט לא של נטפרי...
-
@simcha123 וויפרי לאנדרואיד מסדר את תעודת האבטחה גם לאפליקציות של בנקים?
-
@simcha123 עד היום בנטפרי אמרו לי שכיום אין להם פיתרון עבור טאבלט שעובד על אנדרואיד, יש תוכנית לעתיד אבל אין לכך לו"ז. לכן לא הבנתי אותך!
-
@yisgo55 נטפרי אומרים שמי שמתקין וויפרי לטאבלט, זה יכול לסדר לו הרבה מהבעיות שיש באנדרואיד. רק שהם עדיין לא ממליצים על זה באופן רשמי. בנוסף, התוכנה הנ"ל היא רק נסיונית. אם יש כאן מישהו שניסה את התוכנה הנ"ל, והיא באמת מסדרת לו את כל הבעיות שיעדכן.
-
@מאןדהו זו בהחלט ידיעה חשובה, הייתי שמח לשמוע אם משהו ניסה וזה אכן פתר לו את הבעיות שיש באנדרואיד בשימוש עם נטפרי!!!
-
@mתושלח כן. רוב הבנקים עובדים.
-
@yisgo55 יש לי וזה פתר בהחלט.
-
@מאןדהו עשיתי על כמה טאבלטים ועובדים מצויין. אבל וודאי שצריך עדיין שיפור, אבל כל דבר טוב מתחיל עם BETA. אבל מה שכבר עשו, ממש מצויין. מצידי בשנים הבאות זה יהיה המכשיר הכי מוגן בעולם מכמה סיבות.
-
@Betzalel תודה. אילו בעיות כן היו?
-
@מאןדהו ודאי שלא כל האפליקציות שאני צריך עובדים, אבל רוב מהם כן עובדים. ויש לי כמה אלטרנטיבים ושטיקים לעשות יותר שימושי אפי' בלי האפליקציות שאני צריך
-
@Betzalel גם אני התקנתי על הטאבלט של סמסונג עם אנדרואיד 9 וויפרי ואכן חלק מהאפליקציות עובדות, אמנם בנק דיסקונט בנתיים לא עובד ונראה לי שגם מאוחדת לא עובד מלא, לדעתי חשוב לבקש מנטפרי להוסיף כל מיני אפליקציות שימושיות, כך אני עושה, למשל מפות גוגל, זום ועוד