פיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+
-
@yisgo55 בעז"ה יעשו את זה בהמשך. סבלנות. הם לא יכולים לעשות הכל בבת אחת.
סתם שתדע אפשר ליצור shortcut, בתוך Edge או chrome, שאתה יכול להשים על הדף בית ותגיע יותר מהר לדף שאתה צריך.
ועוד שתדע, אלנרטיבה לחיפוש גוגל על הדף בית, יש widget של Edge שיאפשר לך את זה, אבל רק תשתמש בגירסא המעודכנת של Edge. -
@Betzalel נכון אבל יש אתרים שא"א להשתמש באנדרויד וגם אין בנטפרי אפליקציה כגון גוגל מפות וזום.
-
@ben1 לא מבין, מה שפתוח בנטפרי פתוח בדפדפן, מה עוד אתה צריך. תשתמש בווייז. זה עובד. או תעשה גם זה דרך הדפדפן. זום, אוקיי אני מסכים, אבל סקייפ כן עובד, ובסקייפ יש אפשרות לשיחה משותפת.
-
@Betzalel השתמשת פעם באנדרואיד לפני נטפרי?
אתה משווה את אפליקציית גמייל למייל בדפדפן? -
@a0533057932 כן, ודאי השתמשתי בעבר. ומיד כסיימו את ווייפרי קפצתי לתקן אותו. לא הבנתי, אפשר לעשות shortcut לגימייל בדפדפן, למה לא. וגם, למה אתה לא משתמש באפליקציות של מייל, אני למשל מעדיף bluemail, אפילו לפני שהתקנתי ווייפרי. יש הרבה הגדרות שאפשר לשנות. וגם Outlook גם טוב, אבל אני עדיין מעדיף BlueMail
-
@Betzalel אמר בפיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+:
סקייפ כן עובד, ובסקייפ יש אפשרות לשיחה משותפת.
לא הבנתי, אפשר להוציא שיחות מטבלט עם וויפרי? א"כ מה בין טבלט לסמארטפון?
-
@Betzalel אני מתכוון לנוחות העצומה שיש בשימוש בפלטפורמה של גוגל
מיילים בGMAIL תזכירים בגוגל קיפ
משימות בגוגל טאסק
יומן ביומן גוגל
והכל מסתנכרן אחד עם השני
ארועים עוברים אוטומטי ליומן
וכ'
במחשב זה עובד חלק בנטפרי
באנדרואיד בגלל שצריך תעודת אבטחה ברמת ROOT לא
והפתרון להשתמש בדפדפן זה לא פתרון
יש סיבה לכך שיצרו אפליקציה נפרדת לכל דבר ולא עשו דפדפן וזהו
הזכרת וויז
מה הוא קשור לניווט?
וויז נועד למידע אודות נסיעה באוטו מנקודה א לב
ניסית לנווט ברגל בעזרת גוגל מפות באזור לא מוכר?אני כותב כאן בצורה קצת חריפה וזה לא כלפיך
אחרי שנטפרי יצרו את המהפכה העצומה של וויפרי לטאבלטים לכאורה נשאר לדאוג לרשימה של טאבלטים שניתן לסדר בהם תעודת אבטחה שאז יהיה ניתן לשימוש באופן מלא ללא בעיה -
@a0533057932 אני מבין שאתה מתעצבן על זה, וגם לי יש כמה אפליקציות שאני צריך בינתיים לוותר עליהם. אבל אין מה לעשות, לישאר יהודי אמיתי, חייבים לעבור לנטפרי. לא כולם יסכימו לי, אבל אני אומר עוד פעם, אני מכיר את העניין טוב טוב, יותר מרוב אנשים, ובינתיים אני לא רואה דרך אחרת.
אנחנו מוותרים על הרבה דברים להיות יהודי, יש הרבה דברים שהיינו רוצים לעשות, רק אם לא נהיה יהודי. אבל זה רק היצר שמדבר אלינו, ולא הרצון אמיתי שלנו.
לא רוצה לצחוק עליך, אבל תגיד, כשאתה הולך ברגל אתה אוחז הטאבלט בידיך ואתה מנווט עמו? נשמע קצת מוזר. ברכב אני מבין. ואם אתה באמת צריך, עוד פעם תפתח בדפדפן. כן, אני מסכים שזה לא הפתרון האמיתי עדיין, אבל תחכה בסבלנות, אני מאוד מאמין שעוד יום יהיה פתרון להכל, בעזרת ה'.
עשיתי בשביל מישהו נטפרי על טאבלט, והוא אמר לי, ממש אחר כך, היה לו סייעתא דשמיא עצומה, והוא הרוויח כמעט סכום של ארבעת אלפים שקלים, בבת אחת. זה זכות גדול להיות עם נטפרי, ולא שום דבר אחר! -
@a0533057932 באמת בדקתי גוגל מפס עובד מצויין בEdge, תעשה אפי' shortcut לזה על הדף בית.
-
@a0533057932 לגבי אפליקציה של מאוחדת רציתי להודיע שפתחו אותה וכעת היא עובדת תקין.
-
@yisgo55 אני מדבר על דבר אחד חשבון גוגל אמיתי על המכשיר
בתור אחד משפנים אני מכיר את וויפרי או לכל הפחות את הגרסה הראשונה שלו
אבל כל עוד והוא לא יכול לתת מענה לשימוש שלי אני לא יכול להשתמש בו
ובזאת הקריאה פונה לקהל
http://forum.netfree.link/topic/7238/טאבלט-בנטפרי
נ.ב. @Betzalel אתה לא מבין?
להשתמש דרך דפדפן זה לא עוזר כי אתה חייב ללא הפסקה להיות און ליין
משא"כ ברגע שזה אפליקציה הכל עובד אוף ליין -
@a0533057932 אז נשאל לנטפרי לפתוח Here Maps או כדומה שאפשר להוריד מפות אופליין. אולי זה יעבוד לך. אוקיי שGPS לא יעבוד בלי קשר לאינטרנט. בין כך יש לי פתרון להיות מחובר כל הזמן לאינטרנט אפי' בטאבלט. אבל זה רק אפשרי בחו"ל ממה שהבנתי.
מה דעתך? -
@Betzalel
יש אפשרות להתחבר באנדרואיד לנטפרי בלי התקנה של תעודת אבטחה? -
@R-A אם מתקנים ווייפרי לא צריכים לעשות כלום. אם לא אז כן צריכם לתקן אותו. תסתכל בויקי של נטפרי על תעודת אבטחה
-
@Betzalel לא מבין
להיות מחובר לאינטר כל הזמן בטאבלט
אז מה חשבת שלא?
וודאי שכן בשביל זה יש בטאבלט מקום להכניס סים
ולא נשאר לנטרי למצוא פיתרון לאימות חשבון גוגל על המכשיר למרות שאין תעודת אבטחה
ולהשתמש בGPS זה לא פיתרון
ובאשר לשאלה שלך
אני קובע פגישה במיקום מסוים
ולפני הפגישה גוגל מפס אומר לי לצאת לאוטובוס הזה והזה
ואז ללכת כך וכך
וכו'
בקיצור זה סוג עבודה שונה לגמרי כאשר מנצלים את היכולות של חשבון גוגל לגמרי ולא רק כשרות מיילים נהדר
אבל אני לא ימשיך כי אין לי עניין לשכנע אנשים לא לקחת וויפרי לטאבלט אני רק אומר
הפתרון שהדפדפן עובד זה פיתרון חלקי לגמרי ולהרבה אנשים זה לא יהיה פיתרון -
@a0533057932 אמר בפיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+:
הזכרת וויז
מה הוא קשור לניווט?
וויז נועד למידע אודות נסיעה באוטו מנקודה א לב
ניסית לנווט ברגל בעזרת גוגל מפות באזור לא מוכר?אני ינסה להסביר קצת ל@Betzalel : באתר של וויז וגוגל מפות תוכל לקבל הוראות איך להגיע ממקום למקום אבל אין ניווט בשעת אמת שאומר לך עכשיו תפנה ימינה ועכשיו תפנה שמאלה. זה יש רק באפליקציה.
מקווה שהועלתי..