עזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק
-
@957 תודה
-
@hilel איזה דור הוא הנסטיק הזה? ומה המהירות? דור3 אמור לעבוד על 2-4 MB
-
לרוב בעיה בקליטה (מניסיון)
-
תודה לכל מי שהגיב. ובעיקר ל @957 על הנכונות לעזור ועל כך שפינה מזמנו בשבילי באדיבות בסבלנות ובמקצוענות!
תודה משפחת נטפרי! -
@hilel אבל הבעיה נפתרה??
-
למתעניינים מה היה ומה יצא:
כשהצטרפתי ל019 עם נטפרי נתן לי הסוכן נטסטיק של חברת לינק מאסטר. מהירות הגלישה הייתה איטית להחריד! התקשרתי ל019 ושם עשו כל מה שיכולים. רעננו הגדרות אינטרנט, ניסו להחליף רשת, לתת הגדרות APN, וזה לא עזר.
התקשרתי להתייעץ עם אחד שמבין והוא אמר שהחברה 'לינק מאסטר' אינה איכותית בעליל. אז הלכתי וקניתי נטסטיק של ZTE דגם MF190 שזה נחשב לחברה טובה, והמהירות השתפרה מאוד אך עדיין הייתה איטית.
השארתי פה פנייה, ואז יצר איתי קשר הצדיק @957 והגיע למסקנה שמכיון שבקו של 019 וכן בהגדרות במחשב לא נראו בעיות, הכי מסתבר שהחלפה של הנטסטיק למשהו מתקדם יותר תעזור. אז הזמנתי מאיביי נטסטיק ZTE MF823D ומקווה שהמהירות תסתדר -
דרך אגב, ראיתי שכבר כתוב את זה פה בפורום אבל שלא יפלו עוד בפח: בנטסיקים של 'לינק מאסטר' רשום על האריזה בחזית שזה תומך גם בדור שלוש וגם ב4 (3G/4G) בעוד שמאחורה באותיות קטנות רשום שזה תומך רק בדור 3.
וזה מה שקרה לי. -
-
ומי שמעוניין לקנות ממני את הנטסטיק של ZTE 190 שהוא במהירות סבירה (דור 3.5) שיפנה אלי במייל.
ותודה על העזרה.:thumbsup_tone4: -
@hilel אני כתבתי לגבי הנסטיק ההוא מזמו. ואגב, חבל שאחרי שנפלת בפח לא שאלת לפני שקנית כי MF190 הוא חמוד אבל הוא דור3 שהמהירות שלו הוא עד 4MB במקרה הטוב (גם אם בקופסה כתוב 7.2... אבל בפועל נותן מקסימום 4- 4.5)
-
@frize37 צודק. גליתי את הפורום המופלא הזה רק אחרי שקניתי את שניהם.
-
על נטסטיק ZTE MF823D אתה ממליץ?
-
@חבר הגזמת... מקח טעות? שאלת רב?
-
@hilel הוא נסטיק מצויין
-
@חבר אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
@hilel תתקשר ל957 הוא מאד מבין בזה
לי גם מכרו מכשיר כמו שלך וזה היה דור 3 וקניתי mf823d מהירות מסחררת של חברה zte
נ.ב אתה יכול להחזיר את המודם זה מקח טעות.דיברתי עם 957 והוא עזר לי מאוד! (עי' לעיל)
-
@חבר אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
נ.ב אתה יכול להחזיר את המודם זה מקח טעות
אתה צודק. אבל אחת הטעיות שלי (לבד שלא התייעצתי בפורום לפני) הייתה שהחנות שבה בחרתי לקנות את המודם היא מסוג החנוית/מחסן עם עשרות לקוחות יחד בו זמנית - וכדי שיתחילו להתייחס אליך יוצאת הנשמה - ובמיוחד, לגבי החזרות שבזה הם אלופים בתירוצים. אז אני מוותר מראש ומקווה שאצליח למכור את זה למישהו.
-
@hilel וכשתמכור את זה למישהו תגיד לו איך עובד.....
-
@frize37 ברור! ברור שאני יגיד לו. והמחיר כמובן יהיה בהתאם...
-
@hilel אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
על נטסטיק ZTE MF823D אתה ממליץ?
אני משתמש בזה והוא מצוין
הבעיה שהוא מחליף כל הזמן בין סוגי חיבורים כמו בין דור 4 ל3 ובדור 3 יש שתי חיבורים שאחד מהם מאוד איטי
יכול להיות שיש אפשרות להגדיר ידנית את סוג החיבור
אם יש "מייבין" שיכול לעזור בזה יזכה במצוות ויעזור נא... -
@hilel לי יש מודם סלולרי נטסטיק דור רביעי 4 LTE ZTE MF831 שקניתי מ@frize37 במחיר מצחיק כמעט כמו באיבי עם שירות נהדר וזה מהירות מסחררת אולי יש לו גם בשבילך אחד
אם אתה מבין במהירות אז כאן בדיקה ואני רואה כרגע אולי בגלל שעות הערב מהירות ההורדה לא הכי אבל העלאה זה משהו לא מהעולם הזה ואם מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך יש הבדל כזה גדול בין מהירות ההורדה להעלאה אשמח להבין