גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
לא זה לא נכון, קבלתי נטפרי אבל האינטרנט נופל כל הזמן,
ואיזה חברה בדיוק נותנת ראוטר, לפי הבירורים שלי צריך לקנות והם אומרים בוודאות שהם לא מתחייבים על מהירות, אז לקנות ראוטר ובסוף הגלישה תהיה איטית ומעצבנת -
@צריכה-עזרה קיבלת נטפרי אבל האינטרנט נופל כל הזמן
זה נקרא שקיבלת נטפרי?
בקיצור יש פה אחד שהצליח לו וזהו
נ.ב. 019 לא מביאים ראוטר? -
לגבי 019 אין לי מידע אבל האין על השירות של בזק, בכל שעה , במהירות ולא מייבשים שעות
-
@צריכה-עזרה מה עוזר לך שרת בזק אם אחד הפתרונות הראשונים זה איפוס רשת וברגע שאת עושה את זה אין יותר נטפרי?
-
@צריכה-עזרה אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
אבל הם לא עובדים עם בזק
כתבו כאן אתמול שהם נותנים ספק בלבד במהירות 100 מ"ב ב-35 ש"ח לחודש.
http://forum.netfree.link/topic/7466/חדש-ב-019/5 -
@a0533057932
ל 019 יש ראוטר בתשלום -
@משה-0527 גם לבזק זה בתשלום
-
@a0533057932
אכן זו הייתה כוונתי ואם אני לא טועה
ב 019 זה עולה 9.9 ש"ח לחודש -
@משה-0527 מה בדיוק באת
לחזק את דברי או להקשות קושיה? -
@אליהו-התלמיד-חכם
קודם כל תודה על ההשקעה שלך כאן לכל ההסברים
רציתי רק לשאול אותך כמה זמן אתה כבר מחובר באופן הזה?
כמה זמן ניסיון יש לך עם השיטה הזו?
כבר ניסיתי כמה וכמה דברים, שבחודש חודשיים הראשונים הכל זרם כמו שצריך
אבל אחר כך... -
@UA אני עם זה חודשיים בנתיים עם 0 תקלות מקווה בעזרת ה' שימשיך כך הכל עובד מעולה ומצוין
-
ולכל אלו שמנסים לומר שמדובר כאן בבאנדלים וטריקים משונים אל תשכחו שמי שהציע לי לעשות את זה, זה נציג המכירות של בזק ומי שמסתבך יכול לפנות לבזק הם יודעים הכי טוב להדריך בזה והם נותנים שרות מעולה בנושאים האלו
-
למי שלא מעוניין לחכות הרבה זמן בטלפון לאייס אפשר לבקש מנציג בזק את הטלפון שלהם, והטלפון הזה אין המתנה, זה אמור להיות מספרים ניידים.
הנציגים שם יכולים קצת לכעוס כי זה מיועד לבזק ולא ללקוחות פרטיים אבל לפעמים אין ברירה, וכך עשיתי וב"ה הכל בא על מקומו בשלום. -
@אליהו-התלמיד-חכם
אני בעז"ה אשמח לשמוע ממך ומאחרים שעשו את זה בעוד 4-5 חודשים אם אתם עדיין מרוצים. מקווה שכן. -
@UA בשמחה רק תזכיר
-
והכי חשוב לא לשכוח את זה שאל תחשבו שאתם עושים כאן קומבינה מסובכת מידי שאף אחד אחר כך לא יבין מה עשיתם ולא ידע לעזור לכם מבזק
הקומבינה הזאת היא הצעה של חברת בזק והם תומכים בה ומשכנעים לעשות אותההסיפור שלי שדרכו הגעתי לקומבינה הזאת שאני עשיתי ספק ותשתית דרך טריפל סי
ואז התקשרתי לבזק בכלל בנושא הטלפון הביתי ואז הנציג שאל אותי מה העניין שאני עובד עם טריפל סי ולא עם בזק
לטענתו הוא אמר לי שטריפל סי לא יוכלו לעזור לי בתקלות שלי בגלל שהתשתית שנמצאת על הקו שלי אני הבעלים שלה
ומצד אחד עם בזק אני לא יכול לדבר כי התשתית היא מטריפל סי
מצד שני גם טריפל סי לא יוכלו לעזור לי כי כדי לקבל מידע מבזק הם יצטרכו את הפרטים האישיים שלי כולל חשבון בנק
אמרתי לו שאני לא יכול לעבור לבזק והסיבה שעשיתי את התשתית והספק מטריפל סי היא בגלל שיש לי אינטנרט עם סינון של נטפרי
ולכן אני עשיתי את זה אז ישר הוא אמר לי זה ממש לא נכון שבזק לא עובדת עם נטפרי עבדו עליך
אתה יכול להיות גם על תשתית וגם על ספק של בזק ולקבל נטפרי רק שזה דרך אייס התקנת הסינון ולכן לא יודעים את זה
ואז הוא הביא לי מספר סלולרי בקידומת 05 של אייס שהם יתקינו לי את זה
ואולי זה הסיבה שהנציגים הרגילים לא ידעו לעזור לכם כי זה לא אותו מוקד והם סידרו לי הכל
(כמובן אחרי שניסו ללא הצלחה להעביר אותי אליהם רשמית)
ומאז בזק נותנים לי שרות מלא 100 אחוז אפילו עם התקלה היא בספק
את זה אני מביא לטובתכם שתדעו שהכל נתמך רשמית על ידי נציגי המכירות של בזק -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
ואולי זה הסיבה שהנציגים הרגילים לא ידעו לעזור לכם כי זה לא אותו מוקד והם סידרו לי הכל
גם נציגים "רגילים" של בזק מודעים לכך. התקשרתי לבזק כדי להזמין תשתית, והנציג שאל אותי מה עם ספק, אמרתי לו שאני רוצה נטפרי והוא הציע לי להתחבר לRL או לICE.
-
לאחר כל הסיבוך שהיה לי, עשינו כהצעתכם ונציג של בזק העלה נציג של אייס ותוך מספר דקות הסתדר, הרשת וה חסימה . חשוב להתעקש שנציג של בזק יעשה את כל העבודה הזאת, חוסך זמן ועוגמת נפש.
-
@צריכה-עזרה כמה זה יוצא בזק פלוס אייס. לא רק בחודשים הראשונים
-
יוצא 100 ש"ח לחודש ברגיל בחודשיים הראשונים זה הנחה למצטרפים חדשים ל 80 ש"ח ושים לב התשלום הוא רק לבזק לאייס אתה לא משלם שקל