גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
שימו לב זה לא פתרון סופי ואין על מה להתלהב, סוף סוף זה לא בזק זה אייס, ומינסיון שלי 019 עם פחות בעיות מאייס, למשל כשהתחברתי לאייס הם נתנו לי IP של לקוח קיים בנטפרי, הטלפון של נטוויזן לא עבד, האינטרנט לא כל כך יציב כמו ב-019,
אבל למרות זאת אני מנסה בינתיים להישאר שם לראות איך העניינים מתקדמים,
בנטפרי אמרו לי שהם לא מעכנים את זה בוויקי, בגלל שיש להם הרבה בעיות עם זה. -
@mashav אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
לחודשיים ראשונים 75 ש"ח ואח"כ 94.9 ש"ח עד סוף השנה, ממוצע שנתי 83.6.
אחרי שנה הכל עולה, אבל הבנתי שזה תמיד ככה, ואפשר לבקש המשך הנחה בשימור לקוחותנדמה לי ששנה מורכבת מ 12 חודשים ולא מ 4 חודשים, ככה שהממוצע השנתי צריך להיות קצת שונה [למעשה זה 91.58]
-
@יהודה12 צודק, לא יודע איפה הטעות,אני מתקן.
-
בסים כשר המחיר ל15 מ"ב הוא 80 ש"ח
-
@סים-כשר ול 40 מ"ב
-
@סים-כשר אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
בסים כשר המחיר ל15 מ"ב הוא 80 ש"ח
לכמה זמן? שנה?
-
@אליהו-התלמיד-חכם
40 מ"ב 90 ש"ח
@mashav כרגע זה לא מוגבל -
המחיר בבזק 100 מגה - 80 ש"ח לחודשיים ראשונים, ו-100 ש"ח לחודשים הבאים. בלי השכרת ראוטר ותשלום לסינון.
-
@סים-כשר רק שההבדל הוא כך בבזק לחודשיים ראשונים80 ש"ח ואחר כך 100 ש"ח לשנה וסים כשר עם 90 קבוע השאלה היא למי יש שרות כי סים כשר סוגרים באזור 6 בערב ופותחים מאוחר בבוקר בבזק יש שרות 24 שעות ביממה וגם שכידוע הספק בחיים לא יכול לעזור לך ולתת את השרות ברמה של החברה עצמה תמיד החברה תהיה עם שרות יותר טוב
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
יוצא 100 ש"ח לחודש ברגיל בחודשיים הראשונים זה הנחה למצטרפים חדשים ל 80 ש"ח ושים לב התשלום הוא רק לבזק לאייס אתה לא משלם שקל
קצת הסתבכתי בשרשור. יש לי אופציה לשבת על בזק בתשתית וספק? עם נטפרי? (נפק"מ לקו טלפון בזק)
-
@משוש איפה הנפק"מ לקו טלפון בזק?
זה ממש לא קשור. הטלפון של בזק עובד על תשתית נפרדת לחלוטין מהאינטרנט.לפי האמור כאן האשכול ניתן להתחבר לבזק ולבקש ספק אייס, ואח"כ להתקשר לאייס ולבקש נטפרי.
-
@mתושלח אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@משוש איפה הנפק"מ לקו טלפון בזק?
זה ממש לא קשור. הטלפון של בזק עובד על תשתית נפרדת לחלוטין מהאינטרנט.לפי האמור כאן האשכול ניתן להתחבר לבזק ולבקש ספק אייס, ואח"כ להתקשר לאייס ולבקש נטפרי.
אז זה לא נחשב לספק בזק?
אז מה ההבדל אם אני על ספק של 019 אם אני עם תשתית בזק? (והנפקמ שאם יש לי תשתית וספק של בזק יעלה לי יותר זול בזק מבחינת תוכנית. כרגע אני תקוע עם נטוויזן. בגלל שהמחיר של הטלפון בבזק הוא יקר) -
@משוש אין דבר כזה ספק בזק.
אתה יכול להזמין ספק דרך בזק...
019 לא עובדים עם בזק, אתה יכול להזמין תשתית מבזק וספק 019 או אר אל או סים קשר וכו וכו, אבל אם תהיה תקלה ויבוא טכנאי של בזק הוא לא יוכל לבדוק ב100% מהמקרים ממה נובעת התקלה. (או לא ירצה לבדוק...) -
@משוש כן אפשר לעבור לתשתית וספק של בזק
-
@mתושלח אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@משוש אין דבר כזה ספק בזק.
אתה יכול להזמין ספק דרך בזק...
019 לא עובדים עם בזק, אתה יכול להזמין תשתית מבזק וספק 019 או אר אל או סים קשר וכו וכו, אבל אם תהיה תקלה ויבוא טכנאי של בזק הוא לא יוכל לבדוק ב100% מהמקרים ממה נובעת התקלה.בזק בינלאומי זה לא ספק?
-
העברה היא פשוטה וקלה כידוע חברת בזק היא חברת תשתית בלבד
אם זאת כדי להקל על לקוחותיה חברת בזק החליטה שמי שמצטרף לתשתית דרכה היא מוכנה לחבר אותו היא לספק שירצה מתוך רשימה מסוימת של ספקים העובדים עם בזק, (שאחד מהם זה אייס תקשורת)
כעת יש לבקש מנציג המכירות של בזק שייחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת (ורק אייס כי שאר הספקים לא עובדים עם נטפרי)
ברגע שבזק חיברו אותך לספק שלהם (אייס) התשלום כולו גם התשתית וגם הספק הוא דרך חברת בזק
שלב ב: כעת לאחר שבזק חיברו אותך לספק שלהם שביקשת אתה מתקשר ישירות לספק (אייס) ומבקש ממנו שיפעיל על הקו שלך סינון של נטפרי
חשוב לזכור שמכיון שאתה מחובר אליהם דרך בזק אז דבר ראשון הם ינסו לשכנע אותך לעבור אליהם ישירות ולכן צריך לדעת להתעקש גם להישאר בבזק וגם להתעקש שאתה יודע שיש כזו אופצייה להישאר בבזק ולקבל נטפרי דרכם למרות שאתה לא משלם להם
את כל ההדרכה הזאת קיבלתי מנציג המכירות של בזק אם תתקע הם יעזרו לך -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
העברה היא פשוטה וקלה כידוע חברת בזק היא חברת תשתית בלבד
אם זאת כדי להקל על לקוחותיה חברת בזק החליטה שמי שמצטרף לתשתית דרכה היא מוכנה לחבר אותו היא לספק שירצה מתוך רשימה מסוימת של ספקים העובדים עם בזק, (שאחד מהם זה אייס תקשורת)
כעת יש לבקש מנציג המכירות של בזק שייחבר אותך לספק בשם אייס תקשורת (ורק אייס כי שאר הספקים לא עובדים עם נטפרי)
ברגע שבזק חיברו אותך לספק שלהם (אייס) התשלום כולו גם התשתית וגם הספק הוא דרך חברת בזק
שלב ב: כעת לאחר שבזק חיברו אותך לספק שלהם שביקשת אתה מתקשר ישירות לספק (אייס) ומבקש ממנו שיפעיל על הקו שלך סינון של נטפרי
חשוב לזכור שמכיון שאתה מחובר אליהם דרך בזק אז דבר ראשון הם ינסו לשכנע אותך לעבור אליהם ישירות ולכן צריך לדעת להתעקש גם להישאר בבזק וגם להתעקש שאתה יודע שיש כזו אופצייה להישאר בבזק ולקבל נטפרי דרכם למרות שאתה לא משלם להם
את כל ההדרכה הזאת קיבלתי מנציג המכירות של בזק אם תתקע הם יעזרו לךאז אין הבדל אם אני ב019 עם תשתית של בזק (חוץ מאולי בתקלות אבל כבר כמעט שנה והכל תקין)?
יוצא לי 105 שקל לחודש ל40 מגה בנטפרי -
@משוש אין שום הבדל
ליתר דיוק יש הבדל גדול במחיר לטובת 019 -
@אליהו-התלמיד-חכם מסתבר שזה לא כל כך פשוט
כי אייס פשוט לא עונים לטלפון.
ניסיתי לעשות את מה שאתה מציע לפני כמה ימים והנציגה בבזק לא הצליחה לקבל שם משתמש וסיסמא מאייס לא דרך המערכת הממוחשבת ולא טלפוני. פשוט אף אחד לא עונה לה.
וזה עוד לפני שאני מדבר על הביקורות והתלונות שיש בגוגל על החברה הזו.
לסיכום. אני לא הצלחתי. אם מישהו הצליח בזמן האחרון אשמח לעדכון. -
@mosh115 נאמר פה
תפנה 3 שעות לחכות על הקו
מינימום