גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
משהו כאן נורא נורא מוזר, הרי הספק מפעיל את מכונת הסינון על השרת שלו, וזה עולה לו כסף ומשאבים, כמו שתמיד הסבירו כאן שזה ההצדקה לחלק מהעלות הגבוהה יותר.
מה ההגיון שיתנו את השירות הזה ללקוח של חברה אחרת שלא משלם להם שקל?
אא"כ נאמר שברגע שגולשים על היוזר שלהם בזק נותנים להם חלק ממחיר המנוי, וזה גם מוזר, למה? ומה הענין של בזק בזה?
בקימור העסק כאן מוזר נורא, וצריך לקבל אישור והסבר מסודר מהחברות עצמם. -
@mashav אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
אא"כ נאמר שברגע שגולשים על היוזר שלהם בזק נותנים להם חלק ממחיר המנוי, וזה גם מוזר, למה? ומה הענין של בזק בזה?
זה בוודאי נכון. בזק עובדת עם הרבה ספקים ואתה יכול לבחור ביניהם רובם ככולם של החברות לא באמת קשורות לבזק אבל יש להם הסכמים. כי להבנתי לבזק אין בכלל שירות של ספק אלא רק תשתית. והיא מביא ספקים שאיתה בהסכם
-
@אליהו-התלמיד-חכם הסיבה שצריך ביסוס כי ייתכן שזה משהו חד פעמי. כי עד היום זה לא היה ואני בעבר ניסיתי להתחבר דרך 011 שבבזק אמרו לי שאין בעיה להתחבר דרכם ל011 עם נטפרי לאחמ"כ התברר שזאת הייתה טעות של נציגה...
לבזק יהיה קשה לתת שירות על מערכת שהיא לא מכירה ואם נטפרי לא מוכר מבחינתם יהיה להם בעיה עם טיפול בתקלות ברמה של הספק.
האם נתנו לך שירות ברמה של הספק או רק ברמת התשתית?
-
מענין לשמוע כאן תגובה של @בן-מלך למשל [אא"ט הוא קשור לRL], התווכחתי עם הנציג שאין דבר כזה שהוא יחבר אותי לנט פרי, ולשבחו יאמר שהוא לא התרברב אלא הלך ובדק ואמר לי שזה ממש ככה, הוא הקריא לי את המספר של RL שאליו הם מתקשרים ומחברים אותי לRL, הוא אמר לי את המחירים של RL לכל חבילה [15,40,100 מגה], והדגיש שוב ושוב שהם מחברים אותי ועושים הכל והשירות הוא מול בזק להכל.
כמו שכתבתי לעיל, במקום בנדל מצד RL, זה בנדל מצד בזק.
התפלאתי שלא ראיתי על זה פרסום רישמי, אבל הכל יכול להיות בנטפרי... -
@שלום-על-ישראל אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
מענין לשמוע כאן תגובה של @בן-מלך למשל [אא"ט הוא קשור לRL]
יותר נכון @בן-של-מלך
והוא כבר למעלה משנה ושבעה חודשים לא נכנס לפורום -
@aiib אני מקבל מבזק שירות מעולה גם על הספק וגם על התשתית בכל תקלה שלא תהיה הם מתחברים אילך לראוטר ומטפלים בכל בעייה ולעולם לא ישלחו אותך לדבר עם ספק אחר הם מסדרים הכל פשוט הכל על חשבונם גם אם אתה לא אצלם בספק. ויש להם שרות גם על תקלות בספק
אשמח לתת עוד פרטים למי שרוצה
==ואגב למי שטען מקודם שאין לבזק דבר שנקרא ספק יש להם ספק רק שדרכם זה לא נטפרי -
https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/price_rate/isp/
זה לכאורה המקור הרשמי
מה שכן אין ברשימה את RL או את 019 מה שמאוד חבל
כי RL זה 67 לחודש ושם הכי זול זה 75 וגם זה לחודשים בלבד -
@a0533057932 זה שיש שם ספק שמספק גם את נטפרי זה לא אומר שכשבזק נותנים את זה הוא מגיע עם נטפרי. לדוגמא 011 עובד עם בזק אבל אם תרצה נטפרי אתה חייב לעבוד דרך 011 ישירות
-
@aiib נכון זה לכאורה מה ש @אליהו-התלמיד-חכם התכוון
שאחרי שעושים בבזק מתקשרים לאייס ואומרים להם לשייך את המנוי לנטפרי -
@a0533057932 זה הבנתי. אבל ביקשתי ביסוס ואתה הבאת מקור. טענתי שהמקור הוא לא ראיה אמיתית
-
@aiib המקור ראיה שניתן לקבל אינטרנט של חברות אחרות דרך בזק
(באנדל הפוך דבר שלבזק לא בדיוק היה איורים לכך עד לפני חודש)
מכאן והילך אני עדין מחפש הודעה רשמית של סוכן הבקי בעניין
(לכאורה לחברות לא משתלם לגלות על כך כי הם רוצים שתיהיה לקוח מלא שלהם ולא דרך בזק שיכולים מחר לשכנע אותך לעבור לספק אחר ללא פעולה מצידך) -
@a0533057932 לא יודע מה זה באנדל הפוך. אבל בזק אין לה ספק משל עצמה ולכן כל הרשימה הזו היא רשימה של ספקים שזה קיים כבר שנים. אז נכון הרשימה גודלת מיום ליום
-
למעשה מי שמעוניין בכך יכול לעבור זה עובד מעולה אני ברוך השם בבזק עם גלישה מהירה שרות מלא מאד מרוצה
ואגב למה הביסוס מבזק לא מספיק לך תחייג למכירות ותשמע מהם את כל הפרטים אייס זה ספק שעובד עם נטפרי מעולה -
@אליהו-התלמיד-חכם אייס זה ספק שלפחות אותי במשך רבע שעה ניסה לשכנע שוב ושוב שלא כדאי לי נטפרי שנועם עדיף
ושהתעקשתי שאני רוצה נטפרי ומעוניין לשמוע מה המחיר אמרו לי שיחזרו אלי ועד לרגע זה לא עשו זאת -
יש להם חלק נציגים טובים חלק בעייתים שמרחו גם אותי הייתי ממליץ לך לשמוע בתחילת השיחה את שם הנציג ולנסות שוב ושוב לנציג אחר אני התעקשי על זה הוא קלט את העסק ועשה לי את זה צריך שזה יהיה ברור לו שאתה יודע את הכללים בזה ושהכל אפשרי למעשה ברגע שהוא סידר לך נטפרי סיימת איתם ולתמיד מכאן ואילך רק בזק מטפלים בכל בעייה
-
@אליהו-התלמיד-חכם למה ללכת לספק שרוצה לשכנע ללכת לאינטרנט פרוץ או סינון מוזר?
אתה לא מבין שבזק מספקים את כל הספקים בבאנדל ההפוך?
למה לא ללכת ל019 או RL או 011 שם לא מנסים לרמות אותך לקחת אינטרנט ללא סינון
וזה שיש נציגים זה לא תשובה -
אתה יכול להיות איפה שתרצה אבל אם אתה מעוניין להיות בבזק עם שירות ואחריות מבזק אז צריך בשיחה ראשונה להתעקש לא חסרים היום לצערנו אנשים שמרמים אחרים גם בחברות חרדיות לגמרי שמנסים לסחוט.
אז זה המצב כיום ואגב כשאני דיברתי עם אייס הם עשו לי את זה בשיחה השנייה עם נציג אחר במקום ולא הזכירו את המילה סינון שונה מ נט-פרי אפילו פעם אחת
דווקא בשיחה הראשונה הם רצו שאני יעבור גם לתשתית אצלם אמרו לי שיש לי את איזה סינון שארצה ולא הזכירו שמות רק שאלו אותי מה אני רוצה אמרתי להם נט-פרי הם לא עשו שום בעייה
ברגע שהתלבשת על נציג נורמלי הוא מסדר הכל במקום ללא בעיות -
@אליהו-התלמיד-חכם
כשאני מתחבר דרך בזק אני צריך שהם יחברו אותי לICE או אפשר לכל ספק אחר? -
@davidb123 אפשר לכל ספק
-
צריך לוודא עת הדברים היטב ולפרסם לציבור, זו בשורה ענקית למי שרוצה שיעשו לו נטפרי בעבודה וכדו', והם מפחדים מספקים קטנים, אומרים להם תחברו לבזק הכל בזק התשלום וכו', ואז מתקשרים לאייס לשנות לנטפרי.