קביעת פרופיל גלישה בהתאם למחשב
-
@Shimon100 אם יש לך אינטרט ביתי.
אתה יכול בעלות נוספת לשים לך כתובת IP קבועה ו IP פנימי לכל מחשב.
ואז אתה צריך לשלם לכל מחשב חיבור אינטרנט חדש. -
לכאורה היה מועיל אם היה ניתן להגדיר דבר כזה ב- wifree.
-
@Shimon100 מדובר בבעיה טכנית
הזיהוי מתבצע לפי הראוטר
באם יהיה לך לכל מחשב ראוטר נפרד יהיה ניתן לשנות
ו @simcha123 מה הדבר המוזר שכתבת?
מה הקשר בין IP קבוע לרמת סינון? -
@a0533057932
כוונתך שצריך שני קווים נפרדים, לא?
כלומר, אם יש לי קו (תשתית ספק) ב-019, זה לא יעזור לי שני ראוטרים, אני מניח. מן הסתם גם אין אפשרות לחבר שני ראוטרים לקו אחד. -
@Shimon100 כן הכוונה לקווים נפרדים
-
יכול להיות שיש לי פתרון של מצריך שום דבר נוסף, חוץ מקצת פיתוח (ואולי אקח את החלק הזה על עצמי).
אבל תגידו, זה מעניין בכלל מישהו חוץ ממני? -
@Shimon100 מדובר באחד הדברים הנצרכים ביותר שכיום אין לנטפרי
באם יש לך רעיון צור קשר עם מערכת הפניות או @magicode -
@Shimon100 במשרד עם כמה מחשבים זה ממש נצרך. הלואי שאצלנו במשרדים היתה אפשרות להגדיר גישה לאתרים בהתאמה למחשב ההנהלה, המזכירות וכן הלאה. כיום בלית ברירה כולם פתוחים במקסימום.
-
@a0533057932
כן, כבר דיברתי אתו והתרשמתי שזה בר ביצוע, אף כי בצורה חלקית (כמו שארשום בהודעה הבאה) -
@משפחת-כהן
לא. זה לא יתאים למשרד עם כמה מחשבים שפועלים בו זמנית.
באופן עקרוני לא יתכן לגלוש בשני פרופילים בו זמנית (על כל פנים, איך שזה בנוי עכשיו בנטרפי).
הפתרון יכול להיות יעיל בעיקר בשביל העבודה של שני משתמשים בזמנים שונים. אין בפתרון הזה שום דבר מתוחכם או משהו חדש. פשוט במקום להיכנס כל פעם ל"הגדרות סינון" ושינוי הפרופיל, זה יקרה אוטומטית. -
@Shimon100 רעיון נחמד
ויקצר תהליכים
מה תעשה באם שני המחשבים פועלים בו זמנית? -
@a0533057932 אמר בקביעת פרופיל גלישה בהתאם למחשב:
מה תעשה באם שני המחשבים פועלים בו זמנית?
פרופיל אחד ידרוס את השני.
(ובשביל להגדיר מי ידרוס את מי, אפשר או להגדיר זאת בצורה מפורשת. או, יותר קל, זה תמיד יהיה לפי סדר הא' ב') -
אני יודע שיש אופציה ב RL שהוא מגדיר לך לכל מחשב כתובות נפרדת ואתה צריך לכל מחשב חשבון נטפרי חדש.
-
@simcha123 VPN
-
@Shimon100
מה יקרה אם המשתמש עם הפרופיל החסום, יבטל את התוכנה שלך (הבנתי שאתה רוצה לעשות סקריפט קטן)?
מה יקרה אם תוך כדי שהמשתמש הפתוח גולש, מישהו אחר פותח את המחשב שלו? פתאום ישתבש לו הדף? -
מה יקרה אם המשתמש עם הפרופיל החסום, יבטל את התוכנה שלך (הבנתי שאתה רוצה לעשות סקריפט קטן)?
אז הוא יגלוש בפרופיל שהיה מופעל לפניו.
אם יהיה ביקוש, אפשר להקשות עליו מאוד לעשות זאת.מה יקרה אם תוך כדי שהמשתמש הפתוח גולש, מישהו אחר פותח את המחשב שלו? פתאום ישתבש לו הדף?
יקרה מה שקורה עכשיו כשאתה מנסה לגלוש באתר שחסום לך. כלומר, ברגע שהוא ינסה לפתוח דף חדש, זה לא ייפתח.
-
-
@simcha123 אין אופציה אחרת חוץ מזה
-
@Shimon100 אמר בקביעת פרופיל גלישה בהתאם למחשב:
אז הוא יגלוש בפרופיל שהיה מופעל לפניו.
אז מה הועלנו?
אם יהיה ביקוש, אפשר להקשות עליו מאוד לעשות זאת.
סיפור לא כ"כ פשוט
אפשר לעשות חסימות כמו וופרי
אבל זה דורש פיתוח נוסף.מה יקרה אם תוך כדי שהמשתמש הפתוח גולש, מישהו אחר פותח את המחשב שלו? פתאום ישתבש לו הדף?
יקרה מה שקורה עכשיו כשאתה מנסה לגלוש באתר שחסום לך. כלומר, ברגע שהוא ינסה לפתוח דף חדש, זה לא ייפתח.
זה יכול מאוד לתסכל
אם אני ממלא טופס ארוך באתר מכירות כל שהוא
ובדיוק בסיום ההזמנה אחרי שאני ממלא את כל הפרטים
האתר נחסם, ואז צריך לעשות הכל מחדש
אז אני מפעיל את התוכנה שוב
ופותח את הכל, ועובד על הכל מחדש
ובמקביל המשתמש החסום יכול להיכנס לכל האתרים שחסומים אצלו. -
@nigun אמר בקביעת פרופיל גלישה בהתאם למחשב:
אז מה הועלנו?
כל כמה שהמשתמשים מודעים לחסרונות של התוכנה/סקריפט, זה משהו שימושי. גם אני חשבתי לכתוב תוכנה כזאת לתועלת הכלל. (אבל ___ אומרים הרבה ואפילו מעט לא עושים...)