האם לקנות מעבד I5 או I7
-
אנו עומדים לפני קניית מחשב נייח חדש,
לשימוש משרדי (לא תכנות ולא גרפיקה)
האם יש יתרון לI7 מבחינת מהירות הגלישה עם נטפרי? -
לא נראה לי בכלל.
-
@פריידי למהירות המעבד אין קשר כלל למהירות הגלישה
-
יש נתונים אחרים במחשב שכן משפיעים?
-
@פריידי אני ממליץ על לכה"פ 8GB של RAM. ודיסק קשיח מסוג SSD.
(הדברים האלו לא משפיעים ישירות על מהירות הגלישה, אבל בפחות מזה הביצועים בכללות יהיו גרועים - ובפרט בגלישה כי התהליך של הדפדפן תופס הרבה RAM - ואז הולכים להאשים את הגלישה בנטפרי...).
עיקר מה שמשפיע הוא סוג החיבור. הכי טוב קווי. אם בוחרים בנטסטיק צריך נטסטיק טוב שמתאים לתדרים של הספק, ומיקום טוב ביחס לאנטנות של הספק. -
לכה"פ 8GB הכוונה שעדיף יותר?
תודה!
-
@yzahn אמר בהאם לקנות מעבד I5 או I7:
@פריידי אני ממליץ על לכה"פ 8GB של RAM. ודיסק קשיח מסוג SSD.
(הדברים האלו לא משפיעים ישירות על מהירות הגלישה, אבל בפחות מזה הביצועים בכללות יהיו גרועים - ובפרט בגלישה כי התהליך של הדפדפן תופס הרבה RAM - ואז הולכים להאשים את הגלישה בנטפרי...).
עיקר מה שמשפיע הוא סוג החיבור. הכי טוב קווי. אם בוחרים בנטסטיק צריך נטסטיק טוב שמתאים לתדרים של הספק, ומיקום טוב ביחס לאנטנות של הספק.אני גם חושב ככה, אין השפעה על מהירות הגלישה, אבל בהחלט על מהירות הדפדפן שתופס נתח נכבד מביצועי המחשב. וגם בלי קשר לגלישה, זה חשוב מאד לעבודה נורמלית עם המחשב.
ואם הלכתם על נטסטיק, חשוב לנסות הרבה בניסוי וטעיה מי החברה הטובה לכם, זה משתנה מאד בין מקום למקום, וקשה לסמוך על מיקומי האנטנות כי לא כולם תומכות בדור 4. -
@פריידי אמר בהאם לקנות מעבד I5 או I7:
לכה"פ 8GB הכוונה שעדיף יותר?
לא, לשימושים רגילים 8GB מספיק, אם יש כסף מיותר, 16GB יכול להועיל קצת במקרים של עומס
-
@yzahn גם 4 ג'גה יכול להספיק לשימוש רגיל, אבל יותר בדוחק.
-
פוסט זה נמחק! -
הפורום הזה עוסק בנטפרי.
לענינים אחרים אפשר לפנות לאחד הפורומים המופיעים בלשונית בצד שמאל.