פרסומות באתר "כל רגע"
-
גם אני חוויתי לאחרונה מספר פעמים
במערכת הפניות
תחושה של זלזול, התנשאות, ופטרונותכמשתמש ותיק של נטפרי מאז חיתוליו
וכאחד שעדיין משתדל להעביר לנטפרי את מי שמתייעץ איתי בעניין
הרשיתי לעצמי להתפרץזה כואב המצב הזה. מאוד.
נ.ב. חשבתי שהתחושה הזאת היא שלי בלבד, אבל האשכול הזה, ועוד כמה בפורום, הוכיחו לי שלא
-
@יותר הניסוח הוא קיצוני מידי. וחוץ מזה לא יפה לכתוב ככה.
אבל, יש לי שאלה ישנה, אם יש לי שאלה על המדיניות של נטפרי. בפורום אסור לשאול, ובפניות אף פעם לא מקבלים תשובה. (אני מקבל, שאי אפשר לשאול שאלות. אבל, במוצהר כן ניתן לשאול שאלות. דבר שבמציאות לא נכון.) -
@אקסס אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
@אפשוטער-יוד
אם זה שאלה של מדיניות למה שלא תפנה ל-1599-550-330 ?
מופיע בדף הבית באתר של נטפרי -
@DovidStroh בדף הבית זה מה שכתוב![alt text]( image url)
לא כתוב להתקשר למספר שהבאת, ומניסיון מעולם לא קיבלתי תשובה על מדיניות במרכז הפניות. -
-
@DovidStroh לא משנה מה כתוב בדיוק בדף הבית. מנסיון, אם אני מתקשר לשם ושואל, אני מקבל תשובה?
-
@מאןדהו אין לי נסיון. ב"ה לי אין תלונות. אני מכיר את נטפרי מספיק לדעת שאם הם חסמו משהו היו להם סיבה טוב
-
@יותר אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
נ.ב. חשבתי שהתחושה הזאת היא שלי בלבד, אבל האשכול הזה, ועוד כמה בפורום, הוכיחו לי שלא
תוכל לתת דגש מה באשכול הזה בלבד חיזק לך את התחושה?
המלל של הנציגים ש@אפשוטער-יוד ציטט או מה שנכתב פה ? -
@DovidStroh כלקוח, באמת כמעט ואין תלונות. אבל כשאתר או משהו אחר שלך ייחסם, ותרצה להבין מה הסיבה, כדי שתוכל לפחות להישתפר. ולא תקבל תשובה. תדבר איתי.
-
אני גם מרגיש ככה, אני מאמין שלא חוסמים סתם, ובמקרה הזה שמעתי ממישהו שראה פרסומת לא ראויה, אמנם בקשר ליחס של מערכת הפניות אני שותף להרגשה, תשובות לקוניות בלי להסביר, ובזמן האחרון גם הרגשה של חוסר נכונות לטפל בבעיות.
ושוב כמובן אני לא מערער על עצם הדברים שחוסמים וכו', ואני מלא תודה לדבר העצום הענק והמיוחד הזה שנקרא "נטפרי"!
-
עד כמה שידוע לי אין מדיניות לחסימת פרסומות, שכן ראיתי פרסומות בjewishmusic וגם בפורום פרוג.
-
@mashav אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
אמנם בקשר ליחס של מערכת הפניות אני שותף להרגשה, תשובות לקוניות בלי להסביר, ובזמן האחרון גם הרגשה של חוסר נכונות לטפל בבעיות.
ואני חושב (אני לא רואה מה קורה באמת מהצד השני) שלנטפרי אין היום זמן לענות תשובות ארוכות ומפורטות
בגלל ריבוי פניות.
אני מאמין שהם מקבלים מאות פניות (אם לא יותר) לבדיקת סרטונים, אתרים, ועוד ועוד, ואם היו עונים לכל אחד בתשובה ארוכה ומנומקת - זמן הטיפול בפניות יתארך עוד יותר.
תנסו לחשוב כמה זמן יקח לכתוב פניה ברורה ומנומקת יותר X מאות רבות של פניות כאלו= זמן ממושך מאד
יכול להיות שזה הסיבה לתשובות הקצרות
אני לא תומך בנטפרי -
@מעמד הגיוני.
ודרך אגב השבוע שלחתי להם פניה דחופה עם שלש נקודות, והם ענו לי וסידרו לי ממש באותו רגע! בשניה! -
@מעמד אתה בפירוש צודק. ויותר מזה, אם באמת נטפרי יענו לכל שאלת מדיניות, זה בסוף בסוף, יהיה על חשבוננו הלקוחות. שיקח יותר זמן מענה לטיפול בבעיות. הנקודה כאן היא
א. נטפרי כותבים בעמוד הבית שניתן לפנות אליהם עם תלונות, במרכז הפניות.
כך, שאם זה לא נכון, שישנו את זה.
ב. כשיש למישהו אתר, וזה נחסם לו בנטפרי, במידה ועיקר השוק שלו זה לקוחות נטפרי. זה סיפור קשה מאוד בשבילו, כך שאני כן חושב שראוי להתחשב בו, ולפחות להסביר לו למה זה נחסם, והאם יש אפשרות לפתיחה במידה והוא ישנה משהו. -
@magicode אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
בוא נתחיל מזה שהאתר המדובר הוא אתר מאוד בעייתי. בא נגדיר את זה ככה "אתר שעדיף שיהיה חסום".
ואני גם לא יודע אם זה לא יקרה יום אחד.
לכן חסימת הפרסומות באתר הזה מאפשרת איך שהוא להחזיק את הראש של האתר הזה מעל המים.מבלי לצאת מהנושא,
באמת הגיע הזמן שאתר כל רגע שרוב הכתבות שלו הם הפנייה ישירה מהשקפת העולם והכתבות של אתרי הביוב החרדים.....
אמור להיות חסום בנטפרי בהקדם.
ממש מחזק את ידיך אם זה יהיה חסום..... -
@מושט זה ממש לא הנושא של האשכול, כלומר התגובה לא במקום.
-
@משרדי
אני חושב שזה כן הנושא שהאשכול התחיל איתו
אלא שהוא כתב מזווית אחרת
אכן גם אני כבר מזמן טוען שאתר זה צריך להיות סגור בנטפרי (ואפילו פרסמתי ע"ז פוסט לפני כחצי שנה - שנה)
ומה שמסננים לנו את הפרסומות (לא שמתי לב כי אני בלא"ה עם חוסם פרסומות עצמאי) תבוא עליהם הברכה.
אדרבא אם הייתה חסימת פרסומות שיושבת על הספק וחוסמת בכל האינטרנט, גם כן היה מצויין. -
@loters אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
@משרדי
אני חושב שזה כן הנושא שהאשכול התחיל איתו
אלא שהוא כתב מזווית אחרת
אכן גם אני כבר מזמן טוען שאתר זה צריך להיות סגור בנטפרי (ואפילו פרסמתי ע"ז פוסט לפני כחצי שנה - שנה)
ומה שמסננים לנו את הפרסומות (לא שמתי לב כי אני בלא"ה עם חוסם פרסומות עצמאי) תבוא עליהם הברכה.
אדרבא אם הייתה חסימת פרסומות שיושבת על הספק וחוסמת בכל האינטרנט, גם כן היה מצויין.אתב אומר ככה בגלל שאין לך עסק לפירסום
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!