מבזקים באתר כל רגע
-
פוסט זה נמחק! -
@מושט אמר במבזקים באתר כל רגע:
בעקבות מה שקרה
מה קרה?
@magicode מסביר לך שלא יידעו אותו על העניין, וזו טעות של אחד התומכים
וברגע שנודע (דרך הפורום) שוחררה החסימה
לך וראה כמה מלל ומתקפות נערכו על ויקיפדיה ופורום האוצר, ראית נסיגה כלשהי? -
מה יקרה אם נטפרי יחליטו יום אחד באמת שהגיע הזמן לחסום את כל רגע (מה שצריך לדעתי להיות, אין לי בעיה עם כל רגע כמו שיש לי בעיה עם זה שהם מכניסים את בחדרי וכיכר בדלת האחורית...)
אין בעיה שמקור הידיעה הוא בחדרי. גם בעיתונות החרדית הכתבים מוציאים ידיעות מאתרים פסולים.
הבעיה בחדשות אינה אינטרנטית ולכן אין שום סיבה בעולם לחסום את כל רגע
נטפרי זה לא סדר מוסר זה הגנה מתכניפ אסורים ובעיתיים.
אין כל פגם באתר כל רגע.
בהידברות אולי יש בעיות ויש מקום לדון (אם כי לדעתי גם זה צריך להיות פתוח. ואכמ"ל) -
הידברות לצערי אסור שיהיה פתוח פעם פתחתי הידברות ממחשב אחר לא נפרט מה קרה שם
-
ממחשב לא מסונן? ברור שלא. התכוונתי שעם סינון נטפרי אין סיבה לחסום את האתר כולו
-
@מושט אמר במבזקים באתר כל רגע:
@magicode אמר במבזקים באתר כל רגע:
החסימה נבעה משיקול דעת מוטעה של אחד העובדים.
מתנצלים על העוגמת נפש.
ועל התחושה שחוסמים דברים לא בצורה הגיונית.בעקבות מה שקרה נקודה למחשבה.
אותי מפחיד משהו אחר.
מה יקרה אם נטפרי יחליטו יום אחד באמת שהגיע הזמן לחסום את כל רגע (מה שצריך לדעתי להיות, אין לי בעיה עם כל רגע כמו שיש לי בעיה עם זה שהם מכניסים את בחדרי וכיכר בדלת האחורית...)
האם העילהום שיהיה אז על נטפרי יגרום לנטפרי לסגת מההחלטה.... או לפחד לעשות את ההחלטה...תגובה על זה של @magicode בפרוג
אתמול לקראת ערב הובא לידיעתי שיש הרבה תלונות על חסימה של הדף באתר הזה.
בדקתי את הסיבה למה חסמו אותו. אחרי בדיקה שלקחה הרבה זמן כי אני לא מכיר את האתר הזה מספיק.
ראיתי שהסיבה לא הגיונית מי שחסם טעה בהבנה שלו לגבי הדף הזה באתר.מאז התלבטנו הרבה האם ללכת לפי האמת או בגלל שהפעילו לחץ בפרוג אז לא נפתח בשום מחיר.
בסוף החלטנו ללכת לפי האמת.
אם נראה שהבינו מזה שהלחץ הועיל אולי נשקול לחסום את זה חזרה.
כי זה מאוד קדוש הענין הזה שיבינו שלחץ בפרוג לא מועיל. ולהרבה דברים הוא לא הועיל.בכל מקרה האתר הזה כלרגע הוא אתר שעדיף שיהיה חסום.
זה אתר שהפתיחה שלו מעידה על המצב הירוד של הדור.
זה לא אתר שצריך לפרסם אותו שהוא פתוח.החסימה לא שלא הייתה מוצדקת. אני אישית חושב שאולי צריך לחסום את כל האתר.
אבל החסימה לא הייתה הגיונית כלומר חסמו באתר הזה את החלק הכי פחות גרוע. וזה לא נראה הגיוני.נטפרי לא גרמו למחיקת האשכולות אתמול בפרוג. ואני גם לא אוהב שהם מוחקים אחרי זה מאשימים את נטפרי בסתימת פיות.
בכל מקרה בפרום של נטפרי לא מחקנו וגם הגבנו שמה.
אתם מוזמנים לראות.(ההדגשות לא במקור. מ. ע)
-
@מעמד אמר במבזקים באתר כל רגע:
מאז התלבטנו הרבה האם ללכת לפי האמת או בגלל שהפעילו לחץ בפרוג אז לא נפתח בשום מחיר.
בסוף החלטנו ללכת לפי האמת.אוקי רק עכשיו אני רואה. אז אני חוזר בי ממה שכתבתי.
-
@יוסף-ג אמר במבזקים באתר כל רגע:
אין בעיה שמקור הידיעה הוא בחדרי. גם בעיתונות החרדית הכתבים מוציאים ידיעות מאתרים פסולים.
השאלה היא מה מביאים משם.
ולא תמיד הם יודעים להבחין בין רע למגעיל. -
לענ"ד כתמיד הבעיה שבכל מקרה ישנה תגובה אוטומטית של הבודקים נחסם כי זה ההחלטה
במעט המקרים שיצא לי לפנות מעולם לא היתה תגובה יותר ברורה שתגרום שדרך מערכת הפניות ישימו לב האם ההחלטה נכונה או לא
האם לא ניתן ליצור אפשרות שבמקרה של מספר פניות לאותו אתר הדבר יעבור לדרג בכיר יותר לבדיקת הסיבה ללא צורך ברעש וצעקות? -
@meir12341234 אמר במבזקים באתר כל רגע:
לענ"ד כתמיד הבעיה שבכל מקרה ישנה תגובה אוטומטית של הבודקים נחסם כי זה ההחלטה
במעט המקרים שיצא לי לפנות מעולם לא היתה תגובה יותר ברורה שתגרום שדרך מערכת הפניות ישימו לב האם ההחלטה נכונה או לא
האם לא ניתן ליצור אפשרות שבמקרה של מספר פניות לאותו אתר הדבר יעבור לדרג בכיר יותר לבדיקת הסיבה ללא צורך ברעש וצעקות?בדרך כלל, בודקים היטב למה נחסם ואז זה מוזר מעבירים לבדיקה חוזרת.
בדידי הוה עובדה לא פעם ולא פעמיים.