רבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???
-
@DovidStroh אין מדובר בהפצה של המדבקות למרחב הציבורי שבזה אכן אתה צודק שעלולים להשתמש איתם למטרות לא כשרות (תרתי משמע...). כוונתי להדפיס כמה מדבקות ספורות לי ולעוד כמה חברים שאני מכיר שמסוננים בנטפרי למען פרסם שם נטפרי בעולם...
אשמח לעזרתכם. -
@DovidStroh
מעניין למה ה @administrators לא מגיבים?? -
@איצ2 כנראה הם לא בעד, זה לא בהכרח אומר שהם נגד..
-
@למדן-וידען אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@איצ2 כנראה הם לא בעד, זה לא בהכרח אומר שהם נגד..
שזאת דעתך האישית כבר הבנתי מזה שהצבעת נגד זה
-
@hilel אסור לך להדפיס מדבקות בשם נטפרי.
-
@magicode איזה פחד
סליחה ! אבל הוא חושב רק על דברים טובים איך כבודו מנחית כזה צו בכזה חריפות ?
אבל זכותך להתעצבן אלולי נכנסת לפורום כבר היית רואה מחר תמונה של המדבקות ?!? -
@מיציבושי @hilel תהיו הגיונים אי אפשר לתת לאנשים להדפיס מדבקות על שם נטפרי מה לא מובן כי גם אם הוא עושה את זה רק לעצמו אחרים .....וד"ל
-
@מיציבושי
'אסור להדפיס בשם נטפרי' מכלל לאו אתה שומע שמותר להדפיס בשם עצמך. מה גם שאי אפשר לאסור להדפיס מה שרוצים. -
@5566NEWbrs
זה בדיוק כמו שאפשר לאסור להשתמש בשמי בדברים שלא אני אמרתי, וכך גם קובע החוק. -
@למדן-וידען
התכוונתי שאין התנגדות מצד המנהלים למדבקות שיובן מהם בצורה ברורה שהם לא מטעם נטפרי.
בסך הכל זה משחק ילדים הכל. פשוט כלום, שטות בעלמא כל המדבקות. בלי לזלזל בועדת הרבנים שמייחסת לזה הרבה משמעות. -
@למדן-וידען אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@5566NEWbrs
זה בדיוק כמו שאפשר לאסור להשתמש בשמי בדברים שלא אני אמרתי, וכך גם קובע החוק.בשביל לפרסם ע"ג המחשב 'שלי' ש'אני' חסמתי אותו ע"י 'נטפרי' איני צריך אישור מאף אחד! והדבר לגמרי חוקי!
אך כמובן שאם למורת רוחם של המנהלים שיחי' השמים לילות כימים למען הצלתינו ולהצלחת המיזם כולו זה לגמרי לא ראוי לעשות כן.
מה גם שבסיס המטרה של @אבגדהו ו @hilel היה בשביל לפרסם את 'נטפרי' ק"ו שלא יעשו כן נגד דעתם. -
@איצ2
ממש לא נכון
ציטוט:
מכיוון שסימן המסחר מקנה לבעליו זכות שימוש ייחודית בסימן המסחרי המלווה את המוצרים או השירותים הרלוונטיים, הרי שכל גורם שיעשה שימוש בסימן המסחר או בסימן הדומה לו (עד כדי להטעות) מבלי לקבל הסכמת בעל הסימן מראש, יבצע הפרת סימן המסחר. הפרת סימן מסחרי כזו מקנה לבעל סימן המסחר זכות תביעה, ואף דרישת צו מניעה ופיצוי, מהמפר,
-
הדברים פשוטים וברורים.
כל חומר שנוצר ע"י חברה כל שהיא, שייך בזכות יוצרים גמורה לבעלות החברה. לרבות סמלילים ואפילו טקסטים וכדו'. וללא כל קשר או שייכות לתחום העיסוק והפיתוח של החברה.
וללא רשות מפורשת ממנה, ובכתב, חל איסור מוחלט על שימוש בו שנוגד את תקנון החברה. -
@957 אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@רמה-פלוס@איצ2
ממש לא נכון
ציטוט:
מכיוון שסימן המסחר מקנה לבעליו זכות שימוש ייחודית בסימן המסחרי המלווה את המוצרים או השירותים הרלוונטיים, הרי שכל גורם שיעשה שימוש בסימן המסחר או בסימן הדומה לו (עד כדי להטעות) מבלי לקבל הסכמת בעל הסימן מראש, יבצע הפרת סימן המסחר. הפרת סימן מסחרי כזו מקנה לבעל סימן המסחר זכות תביעה, ואף דרישת צו מניעה ופיצוי, מהמפר,
הכל נכון!! אבל רק בסימן שנרשם כדין במשרד המשפטים...
(ונטפרי עדיין לא עשו זאת) -
@איצ2
ציטוט:
סימני מסחר שלא נרשמו – גניבת עין
חשוב לדעת שגם סימן מסחר שלא נרשם יכול ויהיה מוגן על ידי החוק. חוק עוולות מסחריות קובע את עוולת "גניבת העין" שנועדה להגן על סימני מסחר שלא נרשמו, אלא שההגנה המוענקת לאחר רישום סימן מסחר הינה חזקה יותר, וחדה יותר מאשר אלמלא נרשם הסימן המסחרי.
-
@957 הרמתי ידיים:raised_hand_tone1: :raised_back_of_hand_tone2:
-
חושבני שמותר לכתוב מחשב זה מוגן על ידי נטפרי כולל הלוגו.
אני לא כותב שאני נטפרי, ואני לא כותב דברים בשם נטפרי. אני בס"ה כותב שאני משתמש בשירותים של החברה.
זה כמו מישהו שיכתוב קניתי בקבוק קוקה קולה עם הלוגו, כל עוד שקנה מוצר קוקהקולה אמיתי חושבני שהוא לא הפר את הסימן הרשום.
רק במקרה שהוא משתמש בלוגו של נטפרי עבור סינון אחר או שהוא מוכר מוצרים דומים בשימוש בסימן המסחרי, הוא מפר את הסימן הרשום. -
@מושק'ה
אני הייתי גם בנתיב וגם באתרוג ולכל אחד היה את החסרונות שלו.
כרגע הגעתי לנטפרי דרך המלצה של חבר ואני ממש מרוצה.
אני חושב שבאמת נטפרי זהו פיתרון אידיאלי ומצוין לשימוש נוח ובטוח למי שצריך אינטרנט. -
אוללה
רק עכשיו נכנסתי לפורום ולא חשבתי שזה יעשה כזה בלאגן.
אז קודם כל אני יבהיר שוב: כוונתי הייתה להדפיס כמה מדבקות ספורות לי ולעוד כמה שעובדים במשרדים, במטרה שזה יפרסם את נטפרי.
הטענה שזה יתפרסם ויגיע לידיים שיעשו בזה שימוש לא הגון, אינה נכונה. מכיוון שזה שהייתי מדפיס 10 מדבקות זו לא סיבה שזה יגיע לידיים לא טובות. ובדיוק כמו שאני יכול להדפיס בקלות, יכול כל מי שרוצה להדפיס, ולעשות עם זה מה שהוא רוצה ואף אחד לא יוכל לעכב בעדו.
הדיון על החוק אינו רלוונטי - משום שגם אם זה נכון שזה אסור לפי חוק, אין מדובר פה ב"שימוש בסמל" וכדו' אלא בהדפסה אישית.
אך בשורה תחתונה אני מסכים שאם המנהלים היקרים אין דעתם נוחה מכך אני לא יעשה משהו שיגרום להם צער. יש לי מספיק הערכה אליהם ובמיוחד שכוונתי הייתה לטובתם. -
פוסט זה נמחק!