רבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???
-
זוכמיר: היי זונדל, מה שלומך?
זונדל: מצויין. לא שייך טוב יותר.
זוכמיר: יופי מצויין. שמח לשמוע.. אבל אני בבעיה, ואני רוצה שתפתור לי אותה.. יש מצב?
זונדל: בטח, בעזה"י. במה העניין?
זוכמיר: האינטרנט. הוא עושה בעיות. יש פדיחות.. והרבה... אני מסונן עם חטיבת סינון שיש לה הסכמות מכל הרבנים, וזה לא זה.. מה עושים??? מה אתה עושה, עם איזה חטיבת סינון אתה משתמש?
זונדל: אני? רק נטפרי...! מה השאלה בכלל?
זוכמיר: נט.... מה?
זונדל: "נטפרי". חופשי לגלוש בטוח...
זוכמיר: אוי גיוואלד.. לגלוש חופשי? ועוד בטוח? השתבשה עליך דעתך?
זונדל: לא. להיפך. הכוונה שכשאתה משתמש באינטרנט, אתה יכול גלוש בביטחה ובחופשיות ללא חשש שתקבל תכנים פסולים..
זוכמיר: הא, הבנתי. סלוגן יפה. מחוכם. מגניב.. אבל איך אמרת קוראים להם? נט... מה?
זונדל: נט פרי. זו החטיבה הטובה ביותר לסינון אינטרנט.
זוכמיר: אני סומך עליך.. אבל אתה יודע מעולם לא שמעת על הנט... הזה שאתה מספר, וכל היום חברות X ו-Y מפרסמים, ויש להם הסכמות ומכתבים מכל הרבנים... והנטפרי שלך, מעולם לא שמעתי. יש להם הסכמות בכלל?
זונדל: ודאי וודאי. יש להם הסכמות מכמה וכמה רבנים..
זוכמיר: אז למה אף פעם לא שמעתי עליהם? אתה יודע יש ילדודעס, חיידרים, בתי ספר, ישיבות וסמינרים. אם אין לי X או Y זורקים את הילידם שלי..
זונדל: העניין הוא שהחטיבה בנויה על בסיס התנדבותי, ועדיין אין להם מספיק תקציבים ובלה בלה בלה... אבל יש להם אלפי לקוחות, והם רק גדלים וגדלים מיום ליום. משהו מטורף. כל עוד לא טעמת, לא תבין. קח תנסה. לא תחזור לחטיבות הקודמות שלך לעולם....!
זוכמיר: נשמע לא אמין... עזוב אותך משטויות.. אני רוצה הסכמות מרבנים, רוצה לראות אותם בעיתונים. רוצה לראות שמדובר בחברה רצינית... נשמע מוזר שחברה כה גדולה כמו שאתה מספר אין להם כמעט הסכמות, ולא רואים שום פירסום שלהם. נשמע מלחיץ.. אתה יודע, היום קמות לך כל יום ויום חברות שלא נותנות מענה לכלום, וגובים כסף וסוחטים אותך, ועד שאתה קולט עם מי יש לך עסק, הם עוברים לפראייר הבא. עזוב.. כשהם יהיו יותר רציניים, דבר איתי.
זונדל: חבל! סמוך על מילה שלי! סמוך עלי. תן לי צ'אנס, קפוץ אלי הביתה, תראה-תרגיש-תחוש, ולא תצליח להתנתק. בוא תנסה, מה תפסיד?אחרי יומיים:
זוכמיר: ת'שמע זונדל, היה תותח! מה המספר שלהם? אני חייב. אני עובר אליהם היום. לא מעניין אותי שום דבר.
זונדל: 000-000000000 אל תהסס. תעשה את זה הרגע!
זוכמיר: אבל איך? איך יכול להיות? למה לא שומעים עליהם? שאלתי עוד חברים בכוילל-בעבודה-בשטיבל-ואפילו במקווה, ואף אחד לא מכיר אותם. אתה בטוח שהכל תקין שם?
זונדל: בטח. תאמין לי, תעשה את זה לעצמך. אתה חייב.
זוכמיר: הלכתי על זה. תודה.
וכאן הבן שואל: למה? למה? למה? למה? רבונו של עולם למה? למה זה כך?
אנשים לא מכירים! אנשים לא יודעים! לאף אחד ברחובות אין מושג מה זה נטפרי...
למה? למה אני צריך לראות כתבות ענק מתפרסות על יתד נאמן של יום שלישי של חטיבת X ולחרוק שן למקרא הטקסטים השיקריים שהם כותבים? למה אני צריך לראות כתבות של יח"צ על חטיבת Y על רובוטים ושיכלולים ועוד כל מיני בלה בלה בלה שטוטיים?
למה זה ככה? למה אנשים לא מכירים את נטפרי?
למה לא עוברים מרב לרב ומחתימים? למה הוועדות למינהם לא מתערבות בנושא כה קריטי זה? למה לוקח לי שעה לשכנע בנאדם רק בשביל שיבין שזו חברה קיימת, והמונח הזה חי נושם ובועט?
הסיפור הנ"ל קרה וקורה איתי ממוצע אחת לשבוע, וזה יקרה גם בעתיד, אני בטוח.אם איכפת לנו שבבתי ישראל יהיה סינון משולם, זה רק נטפרי, ומנסיון, אין משהו אחר. וגם לא יהיה.
אז פשוט צריך לפרסם מכתבים, עם חתימות של גדו"י על הסינון שלנו. אחרת, זה לא ילך... אין מצב. הציבור שלנו מושתת על מוסכמויות וסטיגמות, ואם לא נפעל לשנות אותן, הן לא ישתנו...אגב, בעבר כשמישהו היה שואל אותי על חטיבות סינון, תשובתי היתה: נטפרי היא חטיבת הסינון הטובה ביותר. כיום תשובתי שונה לחלוטין, והינה: נטפרי היא חטיבת הסינון היחידה הקיימת בשוק!!
-
כל מילה פנינה...
כל מי ששומע מתלהב. חבל מאוד שלא מפרסמים מספיק. -
@רמה-פלוס כבר כמה זמן שאני חושב על זה.
הבעיה שלא רציתי ש @משה-זוכמיר יקח ללב..וברצינות, הוועדות החסידיות יותר ויותר מצטרפים ומכריחים לעבור לנטפרי, כמו סלונים, בעלזא, אוטוטו גור וכדו'.
והשאר.. חבל מאוד. -
אולי אפשר לפתוח דף ב https://www.youcaring.com/ או https://www.gofundme.com/ וכדומה לממן פירסומים וכדו' @administrators מה דעתכם ?
-
@למדן-וידען
גם שאר הוועדות החסידיות - רובם - גם אם אינם מכריחים עדיין ממליצים בכל לב על נטפרי. -
@רמה-פלוס אתה בסדר רבינו
אבל תשמע מה שאני הצעיר אומר לך נטפרי עוד יכבשו את העולם היהודי
סינון מוכשר ונקי שאינו על בסיס רווח אלא על בסיס יראי שמים שדואגים לעם ישראל לא פחות ממה שהאדמורי"ם והרבנים דואגים
ובעינין הפרסומת תשמע פרסומת לא תמיד נראה הכי טוב את מי אתה בא לשכנע
להגיע לנטפרי דרכך זה הרבה יותר חזק ממה שנטפרי תפרסם ויחשבו שהיא יריבה של .... .... ....
נטפרי אינה עושה תחרות עם אף אחד אין שום סינון שמגיע לקרסוליים של נטפרי
אני חושב דוקא שהעלאת המחירים והגבייה זה יחזק את נטפרי כי כשזה חינמי
גם שלא לוקחים את זה רציני
וגם שחושבים שלא יקבלו שירות טוב
וגם שלא מאמינים שבחינם יש כזה סינון איכותי
וזה שנטפרי מתפרסמת יותר ויותר ללא פרסומת זה מחזק את נטפרי וכל מי שמצטרף רואה שמדובר כאן בסינון לטובת היהדות ולא לטובת כסף שלא שווה כלום אם יהיה פרסומת יהיה כזה מצב שלא שיכנועים וכו'
כתבתי רק חצי ממה שחשבתי ואני רק חושב בכתב לכן אל תקחו את דעתי רק לבינון בלבד
עוד דבר ששמעתי ממנהלי הקהילה שלי שאין אפשרות לסגור על נטפרי ולחייב אנשים לעבור לנטפרי מכיון שיש כאלו שיש להם אישור בגלל איזה צורך לדברים שסגורים בנטפרי ולכן כיון שכללי הקהילה היא שלא חוסמים אנשים ממה שהם באמת צריכים לכן נשארים עדיין בסינון קלוש יותר מנטפרי
וכבר ביקשתי מהם כמה וכמה פעמים שמי שצריך תמינימום סינון שיחייבו נטפרי כי באחרים יכולים עדיין להגיע לשאול תחתית ולא נענתי מהם תשובה. -
@מיציבושי בדיוק הפוך ממה שכתבת.
אם לא מפרסמים, אנשים לא מכירים:- את נטפרי.
- את כל שאר המעלות שכתבת.
הדרך להגיע ללקוחות היא באמצעות פרסומת טובה, שאם הייתה מתחילה בזמן הייתה גורמת לכל הציבור להבין עם מי יש להם עסק.
כשכל הסינונים הקיימים מחקים את הטכנולוגיה של חברה חדשה זה אומר דרשני. אם היה פרסום לא רק אלו שבנטפרי היו צוחקים כשהשאר הפעילו את הרובוטים שלהם.
החברות האחרות לא היו יכולות לכתוב יותר "טכנולוגיה חדשנית וייחודית שפותחה על ידינו" כשנטפרי משתמשת בזה כבר הרבה הרבה זמן לפניהם.
שלא לדבר על ההכפשות בנושא האבטחה, שכבר יבשו שפתותינו מלהסביר לאנשים שמאכילים אותם שקרים.
בקיצור, פרסומת היא הדרך הכי טובה שיש בשביל לצבור לקוחות. -
נראה לי שנסחפתם, מי שמתמצא בעניין האינטרנט, יודע טוב מאוד מה זה נטפרי, ובציבור הליטאי זה באופן גורף, למשל הועדה לביצור חומות הדת, דבר ראשון זה נטפרי (יתכן שיש אנשים שזה לא מתאים להם מבחינת אילוצים טכנים, אז ימליצו להם חסימה אחרת),
ארגון 'חברים' שמחתימים בכל הריכוזים הליטאים, נטפרי מופיע בראש הרשימה, ועוד היד נטויה,למעשה בארגוני הגג, לא קהילה פלונית, או מוסד אלמוני, שמטבע הדברים יורדים יותר לעומק הדברים נטפרי היא ברירת מחדל,
תתקנו אותי אם אני טועה....
-
יש לי כמה דברים להגיב:
@מיציבושי אמר:אני חושב דוקא שהעלאת המחירים והגבייה זה יחזק את נטפרי
אני חושב שיש משהו באווירה המיוחדת שבין חברי נטפרי, ובגאוות יחידה שיש, שגורמת לאדם המתמודד לבחור בטוב ביותר קלות. ומה שעושה את זה זה קודם כל החברים, אבל מעל הכל זה רוח ה"לשם שמים" שיש פה. כי כשאתה משלם סכום מכובד לחברת סינון אחרת, אתה מתלונן על כל דבר שלא עולה ועל זה שהסינון בצורה כזו או אחרת - אבל שאתה נמצא במקום שהוא מעל הכל בסינון הכי מעולה ונוח, ובעיקר שיש בו אווירה של גאוות שייכות, זה מחזיק חזק ומעודד! וזה עושה דווקא המחיר הסימלי והמצחיק שנטפרי גובה.
@רמה-פלוס אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
אנשים לא מכירים! אנשים לא יודעים! לאף אחד ברחובות אין מושג מה זה נטפרי...
אני חושב שזה מתחלק לשניים. ועדות הרבנים ואלה שעוסקים בייעוץ מכירים וממליצים על נטפרי מאוד! כמובן בכפוף לצרכים של המבקש.
אך האנשים ככלל, אלה שמבקשים להחליף מאינטרנט פרוץ למסונן, אכן לא מכירים את האפשרות המדהימה הזו, ואכן הולכים לאלה שמפרסמים ומתאכזבים והרבה (מהיכרות) נוטשים אותם גם בגלל האיכות וגם בגלל שאין להם את המוטיבציה התמשכת. שהרי מוטיבציה של רגע, עלולה לעיתים לעבור במצב של אכזבה או קושי מהסינון שיש להם. אבל פה זה לא יקרה להם.
ולכן אני חושב שכדאי לפרסם אבל פחות בצורה מסחרית, אלא ייותר בכיוון של להעלות למודעות את הייחודיות של נטפרי מול האחרים, וזה בצורה של מאמרים, עלונים, ומספיק פרסומת בצורת כתבה בעיתון מפורסם שתכניס לתודעה את האפשרות הזו כדי שאנשים יחשפו ויבואו.
אז למי שיש רעיון ודרך לקדם כזה דבר בעיתונות, שיעשה את זה.
וכמובן, זה אתם! תהיו אתם השגרירים של נטפרי. אין יותר אמין ומושך מזה!
אני כבר העברתי חבר מפרוץ לנטפרי. סיפוק אדיר!!!
אין על נטפרי!! חזקו ואימצו! ותזכו לקדש את כל עם ישראל ולהביא את המשיח. -
@hilel בעינין השייכות והגאווה אתה צודק 100% אבל זה למי שכבר נחת לידי נטפרי המהודרים שלנו לקוחות נטפרי יש מה שאין ללקוח שום חברה
כזה פורום הדדי שמכבדים אחד את השני וכדו' אין בשום מקום וזה מאוד מגבש את לקוחות נטפרי ובנאדם שגלש כמה פעמים בפורום וראה איך מכבדים תמושג נטפרי ות@administrators לא יתנתק לעולם מאותו קדושה
אבל לעייל דיברו על להביא את התינוקת שנשבו שעדיין לא בפנים ולכן כבר אני כן חושב כמו שכתבו שפרסומת כהיום היא הדבר החזק
ואני מאמין ב@administrators שאם כבר יעשו פרסומת זה כבר יהיה בסגנון של נטפרי משהו מפוצץ כמו שצריך.
-
@מיציבושי אני גם מסכים שצריךפרסומת לאלה שלא יודעים. רק חושב - שחשוב שזה יהיה בפלטפורמה של כתבה או משהו בסגנון ולא כפרסומת מסחרית משום שאז יפסידו את המעלות שיש בנטפרי מבחינת האווירה שזה דבר מאוד חשוב כמו שהסכמת
-
האמת שלא ראתי כל התגובות. אולי התייחסו לזה.
אני חושב שאינטרנט לא אמורים לפרסם במגזר החרדי
לא מיבעיה בציבור החסידי שיש בכל חסידות ועדה שמחייב להיות במקום מסויים ואם זה נטפרי הם אומרים
וגם בציבור הליטאי. למה לפרסם אינטרנט???? מי שלא צריך לא אמור להיחשף לזה! אפי' 100% כשר. יש עוד בעיות באינטרנט. כמו בזבוז זמן וכו'.
אז מי שבאמת אכפת לו בסוף מגיע למקום הנכון..... כדי אולי שכמה לא ידעו בשביל כמה שלא צריכים כלל ולא יחפשו לזה
לי ממש מפריע לראות פרסום של אינטרנט בעיתון לציבור חדרי ואברכים
אשמח לתגובות -
@frize37 צודק לגמרי שזה מאוד צורם לראות את זה מתפרסם בעיתונות החרדית. זה נותן אווירה שאינטרנט הוא לכתחילה (אפילו שכותבים למטה באותיות קטנות: "לאלו שנצרכים לפרנסתם ע"פ היתר רב" ) אבל אחרי שכבר מפרסמים אז הדיון אם לפרסם גם את נטפרי רלוונטי.
-
בעצם זה שנטפרי לא מפרסמת מתחזקת ההבנה על הפרויקט שהוא אכן התנדבותי לחלוטין על אף המחיר הנגבה לצורך כיסוי העלויות
ואמנם צדק מאוד מי שאמר שאין מקום לפרסם אינטרנט גם ברמה הגבוהה ביותר - כשל נטפרי מאחר ואינטרנט הוא מושג הרחוק מעולמם של בני תורה וגם כשהחסימה היא לכתחילה האינטרנט הוא בדיעבד מוחלט.אשרינו שיש לנו נטפרי כזה...
-
לניסיוני הגדול הרבה מהציבור עוד לא שמע מנטפרי ובדאי לא ידעים שזה הסינון המובחר מכל הבחינות ברוב מקרים. (לתמוהתי גם אלו שהייתי בוטח ודאי ששמעו מזה). מה לעשות היום יש כזה הרבה אינפורמציה בעולם איזה סינון אינטרנט יותר טוב לא בראש כל אחד ואחד.
בדאי זה זיכוי הרבים גדול שיותר ויותר אנשים שצריכים אינטרנט יבוא לנטפרי דוקא וצריך להעביר מסר זה הלאה. (וגם יזכה אותם לעולם הזה עם אינטרנט שעובד כמו שצריך).
בציבור האיכותי שלנו דברי רבותינו משמעותי מאוד ובודאי יש חשיבות גדולה שיהיה באופן ברור שרבנים מובהקים תומכים בנטפרי ובנטפרי דוקא.רק השאלה נשאר איך לפרסם את זה. פרסום בעיתון זה זולי (וגם יקר!), גם זה לא משכנע, ומעל הכל לעשות פרסומות בעיתון היפך כל הרוח של נטפרי שהיא עמות שהוקמה לשם שמים לתת כלים לאלו שצריכים אינטרנט. למעשה אני לא מאמין לשניה שנטפרי יפרסם כך מטעמים אלו ומעוד הרבה טעמים.
מה שנראה שצריך להוסיף מודעות אצל הרבנים בכל קהילה וקהילה, אצל ראשי כוללים, אצל מעסיקים, אצל מחנכים, מטפלים, אצל ראשי ישבות, אצל כל אחד שאי פעם מדבר על נושא האינטרנט בציבור, אצל גבאי בית הכנסת, אצל טכנאי מחשבים אצל מרצים, אנשים מוכרים בקהילה, במוסדות ובכינוסים, במאמרים וכו' על הפיתרון של נטפרי ואיך זה סינון אמיתי (לעומת סינון שלא מסנן) והאינטרנט עובד כמו שצריך מהר שעובד גם עם גוגל וכו' כו' ועי"ז יוסיף ללכת מפה לאוזן ביתר שאת וביתר עז.
בשנה אחרונה לא הפסיקו להצטרף רק מפה לאוזן שאנשים רואים בעיניהם המעלות.אבל מוטל עלינו את העובדה לא רק לדבר כאן בפורם אחד לשני ואלא לצאת החוצה ולספר לאנשים הגורליים את זה.
-
@hilel אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
(אפילו שכותבים למטה באותיות קטנות: "לאלו שנצרכים לפרנסתם ע"פ היתר רב" )
(זה נראה בערך כמו "הסיגריות מזיקות, לבריאות"..)
-
עקרונית אין לנטפרי התנגדות לפרסום עד כמה שידוע לי (כמובן בתיאום).
אני חשבתי בימים האחרונים לפרסם אבל העלויות עתק.... (אולי מישהו מהגרפיקאים מוכן להתגייס)
אינטרס הפרסום לדעתי צריך להיות של הספקים. -
@957 אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
עקרונית אין לנטפרי התנגדות לפרסום עד כמה שידוע לי (כמובן בתיאום).
אני חשבתי בימים האחרונים לפרסם אבל העלויות עתק.... (אולי מישהו מהגרפיקאים מוכן להתגייס)
אינטרס הפרסום יכול להיות צריך להיות של הספקים.במילים אחרות שהם צריכים לשלם על חלק מהעליות
-
@chocolate
כמובן . זה מה שכתבתי. -
למה שלא מישהו מוכשר בכתיבה וניסוח כאן יכתוב משהו בשיתוף עם כולם, מישהו שמבין בגרפיקה יעצב,
לא צריך להיות משהו בשמים. משהו פשוט שמסביר במשפטים ספורים מהי נטפרי ומה הבשורה.
עם פרטים איך להצטרף וכו'.זה בהחלט יכול להיות בצורה של כתבה או שו"ת וכו'.
אח"כ אישור של @administrators ,
אח"כ פשוט שכל אחד ידפיס במדפסת הביתית שלו ויביא לחברים שלו או יניח במקומות ציבוריים (אני מתכוון במקומות שיש במילא פרסומת של חברות אחרות בעניינים אלו), אפילו 50 דפים.
לא צריך צבעוני. יכול להיות A5 בשחור לבן.
מי שירצה יוכל להכניס את זה כמודעה בעיתון במקום מגוריו (בד"כ בעלות של 300-900 ש"ח)וכמובן שהכל צריך להיות באישור @administrators