משהו חדש במערכת הפניות בנטפרי!
-
היום שלחתי לנטפרי סרטון ביוטיוב, והסרטון נחסם, היות והופיעו בו נשים, אבל נוסח ההודעה מנטפרי שודרג. וזה הנוסח.
הוידאו נבדק על ידינו,
והוחלט לחסום אותו מכיון שיש בו נשים- דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.מצטערים.
פעם היה נוסח קבוע לכל החסימות, וכיום יש הסבר מאיזה קטגוריה הדבר נחסם! -
@מאןדהו אמר במשהו חדש במערכת הפניות בנטפרי!:
והוחלט לחסום אותו מכיון שיש בו נשים- דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.
האם נטפרי אינה חוששת שאירגוני נשים יקומו עליה?
למה חייבים לפרט? -
@פלורידה אמר במשהו חדש במערכת הפניות בנטפרי!:
והוחלט לחסום אותו מכיון שיש בו נשים- דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.
האם נטפרי אינה חוששת שאירגוני נשים יקומו עליה?
למה חייבים לפרט?צודק. אני לא חושש מזה שיקומו על נטפרי, אלא יותר מזה שיקומו על הספקים שעובדים אתם, או אפילו על חברות התקשורת.
-
@פלורידה אני חושב שזה סוד גלוי מידי, וזה שיפרטו לך יותר כשאתה שולח פניה, לא יגרום לעוד מישהו לדעת את זה.
-
@פלורידה אני חושב שזה סוד גלוי מידי, וזה שיפרטו לך יותר כשאתה שולח פניה, לא יגרום לעוד מישהו לדעת את זה.
אני לא חושב שזה נכון, כי בסופו של דבר הם אוהבים לצרף לתלונות שלהם הוכחות, וכל עוד יהיה להם ציטוט ברור מנט פרי זה יעזור להם, מאשר להגיד באויר שהסיבה שנט פרי חוסמים זה בגלל נשים.
בכל אופן הכל לשיקול דעתם של נט פרי. -
ועוד משהו, באופן כללי, כדאי מאוד שזה יהפוך למגמה בנטפרי של פירוט מדויק יותר.
הרבה יותר נחמד לקבל הודעת מפורטת למה זה נחסם, מאשר הודעה לקונית של לא ניתן לפתוח. -
ועוד משהו, באופן כללי, כדאי מאוד שזה יהפוך למגמה בנטפרי של פירוט מדויק יותר.
הרבה יותר נחמד לקבל הודעת מפורטת למה זה נחסם, מאשר הודעה לקונית של לא ניתן לפתוח.ספציפית על סרטונים, איזו עוד בעיה יכולה להיות חוץ מהופעת נשים בסרטון, שחשוב לך שנטפרי יפרטו את סיבת החסימה? הרי הסרטון מתפרק לתמונות, ועל פי תמונת המצב הזו הסרטון נפתח או נחסם... ומה כבר הבודקים יראו בסרטון (שיגרום להם לחסום אותו) חוץ מנשים?
וחוץ מהנ"ל שאין איזשהו רווח במידע הזה, אני גם חושש מארגוני נשים וכדו' שיפעלו כאן... במדינה אנטישמית שכזו..
גם לא אתפלא אם רימון ישלחו אותם ויממנו אותם... -
@חיים-כהן גם נדהמתי לראות, כי במדריכים של נטפרי כתוב כך:
- התחייבות של מי שמנהל את הערוץ שלא יעלה לערוץ שום סרטון שאינו עומד בכללים דלהלן:
- אין כל ספק בנוגע לכשרות התוכן של הסרטון על כל המשתמע מכך.
- אין בסרטון נשים כלל
- אין בסרטון נושא שנתון בחילוקי דעות בציבור החרדי בכל צורה שהיא.
- שיעורים תורניים, רק של רבנים חרדיים מוכרים בלבד.
- אין להעלות סרטונים הקשורים לשלום בית וכל המסתעף.
- אין להעלות סרטונים של הפגנות/אלימות וכדו'.
- אין להעלות סרטים/סדרות לצפיה מכל סוג שהוא. גם אם התוכן נקי.
- בכל מקרה שיש ספק אם הסרטון עומד בכללים, אין להעלותו לערוץ.
- נטפרי שומרת לעצמה את הזכות להוסיף בעתיד כללים שיחייבו גם למפרע
-
@פלורידה סורי, לא הבנתי מה כתבת...
אגב, אתה מצטט כללים בנוגע לאישור ערוץ..
-
@חיים-כהן כתבתי, שבמדריך של נטפרי יש כביכול "הדרת נשים", חסר לנטפרי שמישהו ירכב על זה, ויעשה מזה תביעה שתאלץ את העמותה של נטפרי להיסגר, ואת הספקים של נטפרי להיקנס במאות אלפי/מליוני/עשרות מליוני שקלים.
-
@פלורידה מבלי להיכנס לענין האם רצוי לרשום או לא, אין מה להיבהל, כבר תבעו את העיתונים ולא קרה כלום.
-
@יהודי-חכם אמר במשהו חדש במערכת הפניות בנטפרי!:
@פלורידה מבלי להיכנס לענין האם רצוי לרשום או לא, אין מה להיבהל, כבר תבעו את העיתונים ולא קרה כלום.
א. מה הפירוש לא קרה כלום, הרי לא נגמרה התביעה, לענ"ד.
ב. כמדומני שרדיו קול חי, שילם מלויונים, בלי שהוא פירסם שאין לו נשים אלא על מה שלא העלה נשים. -
@פלורידה רדיו זה שונה כי וא מקבל את הערוצים מהמדינה, לא שמעתי שתבעו ביהכ"נ וכה"ג....